OTS: Hisense zlepšuje vzrušenie z UEFA EURO 2024™ ...

TASR, 25. júna 2024 9:09

OTS: Hisense zlepšuje vzrušenie z UEFA EURO 2024™ s pohlcujúcimi zónami pre fanúšikov

Čching-Tao 25. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Hisense, globálna značka domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky, predstavuje svoje tretie po sebe idúce partnerstvo so šampionátom UEFA European Championship™ a zároveň hostí sériu offline aktivít zameraných na zapojenie fanúšikov, prezentujúc svoju zobrazovaciu technológiu so zvýšenými zážitkami zo sledovania pre fanúšikov na celom svete.

Keďže sa vzrušenie z UEFA EURO 2024™ zintenzívňuje, futbaloví nadšenci na celom svete sa ponárajú do nadšenia z turnaja. Spoločnosť Hisense je v popredí vytvárania tohto nadšenia, keď oficiálne spustila množstvo aktivít na mieste pre fanúšikov. Patrí medzi nich prehliadka „BEYOND GLORY", zóna pre fanúšikov, kampaň pre nástenné maľby „BEYOND GLORY" a komerčné výstavné priestory, ktoré vytvárajú živú a pútavú atmosféru v hostiteľských mestách turnaja.

Zriadením zóny pre fanúšikov Hisense v Berlíne a Mníchove spoločnosť Hisense vytvorila zážitok založený na scenári pre domáce spotrebiče Hisense. Tieto zóny obsahujú displeje produktov a interaktívne hry vrátane Laboratória na trénovanie Hisense, Obrany pri bránkovej tyči, Tanečných krokov Samba a Stolného futbalu. Tieto aktivity fanúšikov ďalej stelesňujú odhodlanie spoločnosti Hisense „Nikdy sa neuspokojiť s 2. miestom na svete".

Návštevníci môžu tiež v zónach pre fanúšikov zažiť televízor Hisense ULED TV U7N, oficiálny televízor turnaja UEFA EURO 2024™. Aby ste si vychutnali skutočne ohromujúci športový zážitok, Mini LED prináša eleganciu skutočnej tmy a hviezdneho jasu s rozsiahlym spektrom, ktoré každý odtieň zintenzívňuje. Režim automatickej nízkej latencie a variabilná frekvencia obnovovania 144 Hz držia krok aj pri tej najintenzívnejšej akcii.

Aktivity fanúšikov spoločnosti Hisense zlepšujú nielen zážitok zo sledovania turnaja EURO 2024™, ale tiež poukazujú na najmodernejšiu technológiu spoločnosti a záväzok poskytovať špičkové zobrazovacie riešenia. Podľa spoločnosti Omdia sa spoločnosť Hisense umiestnila v roku 2023 aj v 1. štvrťroku 2024 na 2. mieste v celosvetovom meradle v oblasti dodávok televízorov a na 1. mieste v segmente 100-palcových televízorov. Na európskom trhu, ktorý je baštou majstrovstiev Európy UEFA™, sa dodávky televízorov Hisense v prvom štvrťroku tohto roka zvýšili o 35,9 %, čím prekonali odvetvie.

O spoločnosti Hisense

Hisense je poprednou svetovou značkou domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky a oficiálnym partnerom UEFA EURO 2024™. Podľa spoločnosti Omdia sa spoločnosť Hisense umiestnila v roku 2023 aj v 1. štvrťroku 2024 na 2. mieste v celosvetovom meradle v oblasti dodávok televízorov a na 1. mieste v segmente 100-palcových televízorov. Spoločnosť sa rýchlo rozšírila a pôsobí vo viac ako 160 krajinách a špecializuje sa na multimediálny tovar, domáce spotrebiče a inteligentné IT informácie.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2445687/Hisense_Fan_Zone.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring