OTS: Hodnotenia Kantar BrandZ 2024: Haier už šiesty rok ...

TASR, 13. júna 2024 16:05

OTS: Hodnotenia Kantar BrandZ 2024: Haier už šiesty rok po sebe vedie ako popredná značka ekosystémov internetu vecí

Qingdao 13. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Haier (https://www.haier.com/global/?spm=net.about-haier_pc.logo_20200720.1) popredná značka v odvetví domácich spotrebičov, sa opäť vyznamenala ako jediná značka ekosystému internetu vecí (IoT) na zozname Kantar BrandZ Top 100 najhodnotnejších globálnych značiek 2024, čím dosiahla toto ocenenie už šiesty rok po sebe. Tento úspech podčiarkuje trvalé globálne vedúce postavenie a inovácie Haier v oblasti integrácie technológií s riešeniami zameranými na používateľa.

Vyhlásenie spoločnosti Kantar zdôrazňuje významný trend smerom k hlbšej integrácii technológie so značkou, zrýchlenej globalizácii značiek spolu s väčším dôrazom na posúdenie udržateľnosti. Celková hodnota popredných 100 globálnych značiek medziročne vzrástla o 20 % na 8,3 bilióna USD, čo sa blíži k maximálnej hodnote zaznamenanej v roku 2022. Od svojho založenia v roku 2006 sa celková hodnota značky týchto popredných globálnych subjektov zvýšila o pôsobivých 474 %, pričom vstupné hranice sa zvýšili zo 4 miliárd USD na 19 miliárd USD, čo predstavuje nárast o 354 %.

Hnacím motorom spoločnosti Haier je trvalý rast a inovácie Neustály rast spoločnosti Haier v rebríčku, od jej nástupu na 89. miesto v roku 2019 až po 58. miesto v tomto roku, odráža výrazný rast hodnoty značky, podporovaný priekopníckymi ekosystémami založenými na IoT. Vo fiškálnom roku 2023 spoločnosť Haier vykázala stabilné finančné výsledky s globálnymi príjmami dosahujúcimi 371,8 miliardy RMB (52,3 miliardy USD) a ziskom v celkovej výške 26,7 miliardy RMB (3,76 miliardy USD). Zhou Yunjie, predseda a generálny riaditeľ Haier Group, pripisuje tento výkon svojej stratégii značky ekosystému, ktorá pôsobí ako stabilizátor, hnacia sila a akcelerátor vysokokvalitného rozvoja spoločnosti.

„Spoločnosť Haier od svojho vzniku stojí na čele úplne novej paradigmy ekosystému, ktorá sa zameriava na prelom v originálnej technológii. Prostredníctvom technologických inovácií na podporu inovácií v priemysle spoločnosť určuje smerovanie globálneho rastu priemyslu," povedala Doreen Wang, generálna riaditeľka spoločnosti Kantar China a globálna riaditeľka spoločnosti BrandZ. „Haier bola prvá spoločnosť, ktorá zaviedla inteligentný interakčný systém v odvetví, ktorý umožňuje neobmedzené možnosti zlepšenia života s používateľmi a rozvoja priemyslu s ekologickými partnermi, čo viedlo k neustálemu zlepšovaniu hodnoty značky a postavenia v rebríčku."

Uprednostnenie dvoch pilierov na podporu vysokokvalitného rozvoja v sektore

Spoločnosť Haier je lídrom v oblasti budovania značky ekosystému v globálnom meradle s cieľom získavať celoživotných zákazníkov prostredníctvom neustálej interakcie a zdokonaľovania skúseností spolu s používateľmi.

• Casarte, prémiová značka spoločnosti, je dokladom vedenia prostredníctvom špičkových inovatívnych ponúk, ktoré za sedem rokov zaznamenali trinásťnásobný nárast, pričom prekonali priemery v odvetví v cenových hladinách a metrikách rastu podielu na trhu.

• Vytvorením priemyselnej internetovej platformy COSMOPlat, ktorú vytvorila Haier Group a ktorá predstavuje iniciatívu „veľké podniky vytvárajú, menšie podniky zdieľajú", vyvinula ekosystémy v 15 oblastiach, ako napríklad chemikálie, výroba foriem a automobilový priemysel. V súčasnosti spolupracuje s viac ako 900 000 firmami, podporila viac ako 160 000 podnikov a sformulovala holistický prístup k podpore digitálneho postavenia, ktorá pomáha podnikom, priemyselným parkom, odvetviam aj mestským oblastiam.

• V sektore zdravotníctva sa so zameraním na vedeckú tvorivosť a digitálnu inteligenciu strategicky zameriava na vedy o živote, klinickú medicínu a biotechnológie. V týchto sektoroch poskytuje pokrokové riešenia a zároveň spolupracuje s viac ako 60 medzinárodnými organizáciami, ktoré slúžia viacerým krajinám v zahraničí a prispievajú k rozvoju medzinárodného ekosystému verejného zdravia.

Získaním pozície jedinej globálnej značky ekosystému IoT na zozname Kantar BrandZ Top 100 najhodnotnejších globálnych značiek 2024 po šiestykrát za sebou preukázala spoločnosť Haier nielen svoju schopnosť byť lídrom v paradigme značky ekosystému, ale aj svoju odolnosť a neustály rast počas svojej 40-ročnej cesty od roku 1984.

O skupine Haier

Skupina Haier bola založená v roku 1984 a je popredným svetovým poskytovateľom riešení pre lepší život a digitálnu transformáciu. Vychádzajúc z cieľa „Viac tvorby, viac možností" sme sa vždy sústredili na používateľa, dodržiavali sme originálne technológie a vybudovali sme krajinu dvoch pilierov, inteligentného bývania a priemyselného internetu. Po celom svete sme vybudovali 10 výskumných a vývojových centier a 143 výrobných stredísk. Sme jedinou značkou ekosystému internetu vecí na svete, ktorá sa šesť rokov po sebe umiestnila v rebríčku Kantar BrandZ Top 100 najhodnotnejších globálnych značiek, a už 15 rokov po sebe sme na prvom mieste v rebríčku Euromonitor Global Major Appliances Brand.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2436795/Haier_Leads_Sixth_Consecutive_Year_Premier_IoT_Ecosystem_Brand.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring