OTS: Homer's Pond, výnimočný realitný objekt na ostrove Martha's Vineyard, ...

TASR, 25. júla 2013 10:19

Homer's Pond, výnimočný realitný objekt na ostrove Martha's Vineyard, prichádza na realitný trh

-- Miesto ponúkajúce dokonalé súkromie – s rozlohou 1 270 713 štvorcových metrov, kde na návštevníkov čaká viac ako 366 metrov súkromných prímorských pláží, 2 rybníky a lesy, 4-izbový dom s plážovým domčekom, úžasná vínna pivnica a jedinečný výhľad na more

MARTHA'S VINEYARD, Massachusetts, 24. júla 2013 /PRNewswire/ -- Obrovský prímorský objekt (1 270 713 m2) na južnom brehu ostrova Martha's Vineyard, známy ako Homer's Pond, sa práve dostal na zoznam nehnuteľností ponúkaných na predaj na portáli South Light Property LLC. Jeden z najväčších pobrežných objektov určený na predaj nachádzajúci sa v severovýchodných Spojených štátoch je obklopený oceánom a chránenou krajinou a ponúka dokonalé súkromie.

(Fotografie: http://photos.prnewswire.com/prnh/20130712/NY46699)

„Homer's Pond je taký veľký a taký odľahlý, že by sa dal nazvať aj súkromným kráľovstvom,“ povedal Charles Carlson, jeden z realitných agentov, ktorí sa zaoberajú predajom tohto objektu.  Tento nádherný, jedinečný objekt je možné si zakúpiť buď ako celok za 118 000 000 dolárov alebo sa kupec môže rozhodnúť kúpiť si 100-akrový (404 686 štvorcových metrov) pozemok na západnom pobreží oblasti Homer's Pond za 31 000 000 dolárov, 164-akrový (663 684 štvorcových metrov) pozemok na východnom pobreží oblasti Homer's Pond za cenu 43 000 000 dolárov alebo oba za 74 miliónov dolárov. Na každom pozemku je k dispozícii niekoľko stavebných parciel s úchvatným výhľadom na rybníky a oceán. Tieto pozemky sú ideálne na výstavbu samostatných rodinných domov alebo komplexov pre rodiny a priateľov.

„Jedinečná veľkosť a terén objektu ponúkajú v čo najvyššej možnej miere ústranie a súkromie, blízkosť letiska zabezpečuje rýchly prístup a pre tých, ktorí hľadajú miesto pre aktívny a spoločenský životný štýl, je tu mesto Edgartown, do ktorého sa dostanú v priebehu niekoľkých minút,“ dodal Carlson. „Homer's Pond je oveľa viac, ako len miesto, kam sa dá v lete uniknúť – je to pre mnohých nepredstaviteľná celoročná investícia do objektu, ktorý sa vyznačuje krásou, pokojom a pohodlím vo všetkých štyroch ročných obdobiach.“ Každý prvok objektu Homer's Pond vyniká nadmernou veľkosťou. 366 metrov súkromných prímorských pláží, sladkovodný rybník s rozlohou 141 640 štvorcových metrov na plávanie a člnkovanie a zdanlivo nekonečné nedotknuté lesy a lúky dodávajú tomuto objektu pôvab.

Dom, ktorý získal architektonické ocenenie, má nádherné vybavenie. Ide o štvorizbový dom s rozlohou 520 257 štvorcových metrov, na ktorom dominujú francúzske okná. Z domu je možné vychutnať si výhľad v 180-stupňovom uhle na malý rybník Little Homer's Pond a bielu piesočnú pláž susediacu s Atlantickým oceánom. Tenisový kurt konkurenčnej kvality so zelenou antukou Har-Tru®, sauna, parný kúpeľ, vírivý kúpeľ, vonkajší vyhrievaný bazén so slanou vodou, široké terasy a najmodernejšia podzemná vínna pivnica so samostatným nadzemným vchodom s kapacitou 12 000 fliaš vhodne dopĺňajú dom, ktorý stojí na vlastnom pozemku s rozlohou 202 343 štvorcových metrov. Súčasťou objektu je aj očarujúci jednoizbový plážový domček – posadený na koloch a obklopený stromami – čnejúci sa nad súkromnou plážou s úžasným výhľadom na rybník a oceán.

Najvýnimočnejšou prednosťou objektu Homer's Pond je popri všetkej tej kráse a vybavenosti bezpochyby krajina so svojou rozľahlosťou a nevyužitým potenciálom na výstavbu jedného alebo viacerých komplexov pre rodiny a priateľov. Pre tých, ktorí túžia po neuveriteľnom výhľade, súkromnej prímorskej pláži, sladkovodných jazerách, úplnom súkromí a úkryte na ostrove Martha's Vineyard, neexistuje lepšie miesto ako Homer's Pond.

Ďalšie informácie nájdete na webových stránkach objektu Homer's Pond www.southlightproperty.com.

KONTAKT: Rubenstein Associates, Inc., Barbara Wagner, +1-212-843-8035, bwagner@rubenstein.com; Samantha Feld, +1-212-843-9396, sfeld@rubenstein.com

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring