OTS: HONOR Magic6 bude vybavený veľkým jazykovým modelom ...

TASR, 26. októbra 2023 9:59

OTS: HONOR Magic6 bude vybavený veľkým jazykovým modelom LLM priamo v zariadení a poháňaný mobilnou platformou Snapdragon® 8 Gen 3

Spoločnosť HONOR na samite Snapdragon 2023 potvrdila svoj záväzok k otvorenej spolupráci

Maui 26. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Globálna technologická značka HONOR dnes oznámila, že jej pripravovaný model HONOR Magic6 bude poháňaný revolučnou mobilnou platformou Snapdragon® 8 Gen 3 a predstavila výkon veľkého jazykového modelu (LLM) v zariadení so siedmimi miliardami parametrov, ako bolo odhalené na konferencii Snapdragon Summit 2023 na Havaji. Spolupráca medzi spoločnosťami HONOR a Qualcomm Technologies využíva odborné znalosti oboch spoločností s cieľom podporiť LLM v zariadení a vytvoriť ekosystém zameraný na človeka, ktorý umožňuje bezproblémovú inteligentnú interakciu s viacerými zariadeniami. Na podujatí predstavila spoločnosť HONOR aj niekoľko vylepšených funkcií pripojenia MagicRing, aby zdôraznila spoluprácu medzi oboma spoločnosťami.

„V spoločnosti HONOR sa snažíme posúvať hranice inovácií a vytvárať inteligentnejšie a intuitívnejšie používateľské prostredie,"povedal George Zhao, generálny riaditeľ spoločnosti HONOR Device Co. Ltd.„Zaviazali sme sa využiť silu umelej inteligencie na transformáciu spôsobu, akým ľudia komunikujú s technológiami, aby sa stali bezproblémovejšími, personalizovanejšími a mali väčší vplyv na ich životy, pričom súkromie používateľov nesmie byť ohrozené. Sme nadšení, že môžeme spolupracovať so spoločnosťou Qualcomm Technologies, ktorá zdieľa našu víziu usilovať sa o dokonalosť zameranú na človeka. Budeme pokračovať v rozvoji inovácií a v otvorenej spolupráci s partnermi sa budeme snažiť formovať budúcnosť, v ktorej umelá inteligencia posilní a obohatí životy ľudí na celom svete."

„Sme nadšení, že môžeme spolupracovať so spoločnosťou HONOR na podpore technologického pokroku pomocou špičkových technológií," uviedol Alex Katouzian, senior viceprezident a generálny riaditeľ pre mobilné zariadenia, počítače a zariadenia rozšírenej reality (XR Devices) spoločnosti Qualcomm Technologies, Inc.

„Tešíme sa na užšiu spoluprácu so značkou HONOR, ktorá prinesie revolúciu v spôsobe, akým ľudia žijú, pracujú a spájajú sa, a vytvorí transformatívne zážitky, ktoré otvoria nové možnosti v neustále sa vyvíjajúcom svete umelej inteligencie."

Na rozdiel od cloudových modelov LLM, ktoré sú vyškolené pomocou verejne dostupných súborov údajov, model LLM značky HONOR v zariadení čerpá z poznatkov o používateľovi zariadenia a poskytuje personalizované služby podľa jeho preferencií. Na vývoji modelu LLM v zariadení, ktorý možno využiť v prospech bežných spotrebiteľov, spolupracovali spoločnosti HONOR a Qualcomm Technologies so zameraním na tri kľúčové oblasti: výkon, účinnosť a súkromie používateľa. Výsledkom spoločného úsilia sú optimalizácie, ktoré umožňujú mobilnej platforme efektívne využívať výhody modelu LLM bez nadmerného odberu energie, ako aj ochrana údajov, ktorá zabezpečuje, že údaje zostanú v zariadení v bezpečí.

Vďaka mobilnej platforme Snapdragon 8 Gen 3 bude HONOR Magic6 využívať model LLM priamo v zariadení so siedmimi miliardami parametrov, ktoré otvoria novú éru generatívnej umelej inteligencie. Počas prezentácie predviedla spoločnosť HONOR aj ukážku tvorby videa umelou inteligenciou, ktorá ilustruje potenciál jej schopností v oblasti umelej inteligencie. Zadaním príkazov inteligentnému hlasovému asistentovi YOYO v zariadení môžu používatelia jednoducho vytvárať krátke videá s fotografiami a zábermi uloženými v zariadení. Šablóny, motívy a hudbu generovaných videí možno prispôsobiť aj pomocou ďalších príkazov na dosiahnutie personalizovaných výsledkov. Na konferencii Snapdragon Summit 2023 spoločnosť HONOR predviedla aj multimodálnu interakciu založenú na sledovaní očí s názvom Magic Capsule, ako aj tri kľúčové funkcie pripojenia MagicRing: pripojená kamera, pripojený vstp a zdieľanie obrazovky s viacerými zariadeniami. Vďaka využitiu najnovšej technológie Snapdragon Seamless umožňuje funcia MagicRing bezproblémovú výmenu väčšieho množstva údajov medzi zariadeniami, pričom je stabilnejšia a energeticky úspornejšia ako kedykoľvek predtým.

Spoločnosť HONOR bude aj naďalej otvorená spolupráci s globálnymi partnermi, pretože pokračuje v rozvíjaní ekosystému technológie umelej inteligencie v zariadeniach a zároveň prispieva k širšiemu priemyslu inováciami zameranými na človeka pre inteligentnú budúcnosť.

O spoločnosti HONOR

Spoločnosť HONOR je popredným svetovým dodávateľom inteligentných zariadení. Jej cieľom je stať sa globálnou ikonickou technologickou značkou a prostredníctvom svojich výkonných produktov a služieb vytvoriť nový inteligentný svet pre každého. S neochvejným zameraním na výskum a vývoj sa zaväzuje vyvíjať technológie, ktoré ľuďom na celom svete umožňujú ísť ďalej a dávajú im slobodu dosiahnuť a urobiť viac. Portfólio inovatívnych, prémiových a spoľahlivých produktov spoločnosti HONOR, ktoré ponúka rad vysokokvalitných smartfónov, tabletov, notebookov a nositeľných zariadení, cenovo dostupných pre každého, umožňuje ľuďom stať sa lepšou verziou seba samého.

Viac informácií nájdete na webovej lokalite spoločnosti HONOR www.hihonor.com alebo pošlite e-mail na newsroom@hihonor.com

http://community.hihonor.com/

https://www.facebook.com/honorglobal/

https://twitter.com/Honorglobal

https://www.instagram.com/honorglobal/

http://www.youtube.com/c/HonorOfficial

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2258020/HONOR_Snapdragon_Summit_2023_Press_Release_Image.jpg

Video – https://mma.prnewswire.com/media/2257272/1.mp4

Video – https://mma.prnewswire.com/media/2257273/2.mp4

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring