OTS: HONOR predstaví na MWC 2024 novú stratégiu ...

TASR, 28. februára 2024 9:06

OTS: HONOR predstaví na MWC 2024 novú stratégiu s podporou AI pre všetky scenáre

Spoločnosť HONOR ohlasuje globálne uvedenie modelu HONOR Magic6 Pro a počítača s umelou inteligenciou HONOR MagicBook Pro 16, čím demonštruje svoju inováciu založenú na otvorenej spolupráci s cieľom podporiť éru AI

Barcelona 28. februára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Globálna technologická značka HONOR dnes odhalila svoju novú stratégiu pre všetky scenáre a predstavila spoluprácu v rámci rôznych operačných systémov s podporou AI zameranej na človeka a sadu inteligentných zariadení v spolupráci s globálnymi partnermi. Počas svojho hlavného vystúpenia spoločnosť HONOR oznámila nielen globálne uvedenie modelu HONOR Magic6 Pro, ale aj svojho najnovšieho počítača AIPC, HONOR MagicBook Pro 16, ktorý je vybavený umelou inteligenciou na úrovni platformy HONOR a posilňuje zážitky zamerané na človeka.

„Na vstupe do éry umelej inteligencie sa spoločnosť HONOR zaviazala dodávať inovácie zamerané na človeka, ktoré prinášajú otvorené a bezproblémové skúsenosti s cieľom riešiť túžby a problematické body našich spotrebiteľov," povedal George Zhao, generálny riaditeľ HONOR Device Co., Ltd. „S radosťou oznamujeme celosvetové uvedenie nových smartfónov HONOR a počítačov s AI, ktoré skutočne prinášajú revolúciu v používateľskom zážitku vďaka špičkovým funkciám AI a zároveň prelamujú hranice v interakcii medzi ľuďmi a zariadeniami."

Objavte čaro umelej inteligencie s HONOR MAGIC6 Pro

Najnovší prírastok do prestížneho radu vlajkových produktov HONOR Magic Series, HONOR Magic6 Pro sa môže pochváliť pokrokom vo fotografovaní, zobrazovaní, výkone a používateľských zážitkoch s podporou AI. Spoločnosť HONOR, motivovaná svojím záväzkom k inováciám zameraným na človeka, predstavila MagicOS 8.0, najnovšiu verziu svojho operačného systému založeného na systéme Android, ktorý zavádza plne posilnenú umelú inteligenciu na úrovni platformy značky HONOR a prvé používateľské rozhranie založené na zámere v odvetví. Vďaka tomu HONOR transformuje používateľský zážitok a zavádza úplne nové multimodálne spôsoby interakcie ľudí s inteligentnými zariadeniami.

HONOR Magic6 Pro, obohatený o Magic Capsule a Magic Portal, poskytuje používateľom osobnejší a intuitívnejší zážitok. Jednoduchým ťuknutím na banner s upozorneniami v hornej časti obrazovky sa Magic Capsule rozširuje a ponúka ďalšie informácie a súvisiace možnosti. Používatelia tak majú okamžitý prístup k základným zdrojom a eliminuje sa potreba navigácie vo viacerých aplikáciách pre maximálnu produktivitu a efektivitu. Magic Portal využíva silu umelej inteligencie na pochopenie správ a správania používateľov a zjednodušuje zložité úlohy do jednokrokového procesu. Umelá inteligencia Magic Portal napríklad rýchlo rozpozná adresy v textovej správe a nasmeruje používateľov na Mapy Google, vďaka čomu majú jednoduchú navigáciu na dosah ruky. V prípade sociálnych médií, ako sú Tiktok a Facebook, tiež zjednodušuje prístup a zdieľanie, takže používatelia môžu preposielať podrobnosti rezervácie alebo výsledky online vyhľadávania jediným ťahom. Magic Portal navyše uľahčuje nakupovanie na základe obrázkov a bezproblémovo vedie používateľov k platformám, kde môžu nájsť a zakúpiť požadované položky.

Vďaka spolupráci s partnermi a vývojármi aplikácií podporuje Magic Portal viac ako 100 najčastejšie používaných aplikácií na celom svete, poskytuje používateľom bezproblémový zážitok na rôznych platformách a zároveň im zabezpečuje, aby mohli využívať plný potenciál Magic Portal so svojimi obľúbenými aplikáciami.

Pohľad do zákulisia inšpiratívnej praxe AI

V kolaboratívnom duchu éry umelej inteligencie je spoločnosť HONOR otvorene a aktívne spolupracuje s partnermi z odvetvia a snaží sa verejnosti sprístupniť viac špičkových technológií. S cieľom poskytnúť ukážku potenciálnych budúcich príležitostí prináša HONOR AI s otvoreným zdrojovým kódom LlaMA 2 v rámci platformy HONOR Magic6 Pro, ktorá dokáže dokončiť funkcie, ako sú otázky a odpovede, tvorba textu a porozumenie textu v offline prostredí. Spolupráca v rámci tohto odvetvia môže viesť k nápaditejšej budúcnosti pre používateľov.

Spoločnosť HONOR demonštrovala možnosti, ktoré môže v budúcnosti odomknúť sledovanie pohybu očí smartfónom, a odhalila, ako je možné ovládať auto bez použitia rúk prostredníctvom systému sledovania pohybu očí HONOR Magic6 Pro s podporou AI. Experimentálna koncepcia preukazuje, ako môže interakcia medzi inteligentnými telefónmi a vozidlami s podporou umelej inteligencie prekročiť rámec ovládania obrazovky alebo hlasu a odomknúť oblasť interakcií medzi človekom a zariadením, ktoré majú obrovské možnosti.

Zažite športovú fotografiu na profesionálnej úrovni s kamerovým systémom Falcon s podporou AI HONOR

Keďže sa spotrebitelia tešia tento rok na vzrušujúce športové podujatia, spoločnosť HONOR si stanovila za prioritu zabezpečiť športovú fotografiu, ktorá si zaslúži zlatú medailu, s vyššou rýchlosťou snímania a jasnejšími snímkami. HONOR Magic6 Pro, ktorý debutuje s novým a vylepšeným kamerovým systémom HONOR Falcon s podporou modelu AI trénovaného na databáze, ktorá je 28-krát väčšia ako predchádzajúca generácia, obsahuje HONOR AI Motion Sensing Capture, pokročilý algoritmus zachytávania AI, ktorý bez námahy predpovedá a zachytáva rozhodujúce momenty v ultra vysokom rozlíšení. Pokročilý HONOR AI Motion Sensing Capture modelu HONOR Magic6 Pro prekonáva predchádzajúcu generáciu tým, že sa dá využiť na širšiu škálu športov a aktivít, ako je skákanie, tanec a bojové umenia, vďaka čomu je ideálny na zachytenie vzrušujúcich momentov na športových podujatiach a pretekoch.

Najnovší kamerový systém HONOR navyše uvádza pozoruhodný teleobjektív s rozlíšením 180 Mpx (f/2,6, OIS) s 2,5-násobným optickým zoomom a až 100-násobným digitálnym zoomom. HONOR MAGIC6 Pro je tiež vybavený 50 Mpx ultraširokouhlým fotoaparátom (f/2.0, EIS) a výkonným 50 Mpx hlavným fotoaparátom s variabilnou clonou (f/1.4 a f/2.0, OIS) na zachytenie rýchlych momentov vo výnimočnej čistote bez kompromisov v detailoch.

Bezkonkurenčný displej s HONOR NanoCrystal Shield

S doteraz najodolnejším sklom displeja v odvetví sa HONOR MAGIC6 Pro šprintuje vpred so zlepšenou odolnosťou displeja proti pádu. Displej, s odolnosťou certifikovanou Five Star Overall Glass Drop Resistance Ability spoločnosti SGS vo viacerých scenároch, využíva pokročilé materiály s 50 % zvýšením hustoty kryštálov, vďaka čomu dokáže absorbovať nárazy až 10-krát lepšie v porovnaní s bežným sklom1.

Okrem svojej odolnosti je HONOR Magic6 Pro vybavený špičkovým 6,8-palcovým všestranným displejom LTPO Eye Comfort s nízkym výkonom2, ktorý poskytuje výnimočný zážitok zo sledovania a zároveň uprednostňuje pohodlie používateľov s celým radom inovácií zameraných na človeka, vrátane špičkového stmievania PWM s frekvenciou 4320 Hz, dynamického stmievania, prispôsobiteľného nočného displeja podľa cirkadiánnych rytmov a funkcie Nature Tone.

Silný výkon poháňaný inováciami v rôznych odvetviach

HONOR Magic6 Pro postavený na mobilnej platforme Snapdragon 8 Gen 3, ktorá prináša 30 % zlepšenie výkonu procesora a 25 % zvýšenie výkonu GPU pre nové zariadenia. Vďaka technológii Qualcomm® AI Engine sú funkcie umelej inteligencie na HONOR MAGIC6 Pro podporované s výnimočnou plynulosťou a stabilitou a dosahujú v porovnaní s predchádzajúcimi modelmi pozoruhodné 98 % zlepšenie. Mobilná platforma Snapdragon 8 Gen 3 navyše prináša výnimočné herné zážitky pri vynikajúcej účinnosti batérie a je nabitá vylepšeniami, ktoré nanovo definujú vysoký výkon3.

S uznaním rastúceho významu životnosti batérie pre používateľov, ktorí sa na svoje zariadenia potrebujú spoľahnúť pri dlhšom používaní, HONOR vyniká ako prvá značka, ktorá aplikuje inovácie batérií z iných sektorov na smartfóny. Honor sa inšpiruje prelomovým priemyslom elektrických vozidiel a prináša s modelom HONOR Magic6 Pro úplne novú kremíkovo-uhlíkovú batériu HONOR druhej generácie s čipovou súpravou na správu batérií HONOR E1 na zvýšenie energetickej účinnosti. 5600 mAh4 demonštruje výnimočný výkon pri nízkej teplote, používatelia môžu prehrávať video YouTube 81 minút5 pri teplote -20 ° C pri zostávajúcej úrovni batérie iba 10 %. Okrem toho vďaka 80 W káblovému nabíjaniu HONOR SuperCharge a 66 W bezdrôtovému nabíjaniu HONOR SuperCharge6 môžu používatelia nabiť batérie HONOR MAGIC6 Pro na 100 % už za 40 minút7, čo umožňuje najvyťaženejším používateľom rýchlo nabíjať svoje zariadenia na cestách.

Zariadenie potvrdilo excelentnosť pokročilej technológie batérií HONOR Magic6 Pro a obsadilo významné 1. miesto v globálnom rebríčku batérií DXOMARK s najvyšším skóre 157. Okrem toho, s prvými piatimi nálepkami DXOMARK udelenými v roku 2024, prináša HONOR Magic6 Pro vynikajúce možnosti fotoaparátu, zvuku, displeja, batérie a selfie.

Využitie AI na vytvorenie prepojeného zážitku vo všetkých scenároch

Spoločnosť HONOR uviedla na trh svoj najnovší notebook s podporou umelej inteligencie, HONOR MagicBook Pro 16, ktorý umožňuje spoluprácu medzi rôznymi operačnými systémami. S vylepšeným výkonom, ktoré prináša AI HONOR na úrovni platformy so špičkovým CPU a GPU, HONOR MagicBook Pro 16 umožňuje bezproblémové zdieľanie notifikácií a synchronizáciu materiálov medzi smartfónmi, počítačmi a tabletmi HONOR s technológiou MagicRing, čo zaisťuje maximálne pohodlie a jednoduchú dostupnosť.

Zážitok vo všetkých scenároch preniesla značka HONOR aj na kompaktnejšie zariadenie, vo svojom najnovšom tablete HONOR Pad 9. Pýši sa pôsobivým 12,1-palcovým 2,5-kanálovým displejom HONOR FullView8 s frekvenciou obnovy 120 Hz9, audiosystémom s ôsmimi reproduktormi, s podporou technológie ladenia zvuku HONOR Histen. HONOR Pad 9 je tablet nabitý funkciami, ktorý ponúka výnimočný užívateľský zážitok a výrazný dizajn.

Ukážka modelu PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR

Na tohtoročnom MWC spoločnosť HONOR nielenže oficiálne po prvýkrát na globálnu scénu priniesla skladací smartfón PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR, ale tiež odhalila ukážku modelu PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR, smartfónu, ktorý rovnako stelesňuje DNA dizajnu Porsche. Podrobnosti o týchto produktoch a ich dostupnosti na trhu poskytne HONOR čoskoro.

Farba a ceny

Model HONOR Magic6 Pro, určený pre používateľov, ktorí uprednostňujú elegantný, moderný štýl a nadčasový vzhľad, bude k dispozícii v čiernej a zelenej farbe Epi Green10 v cene od 1299 €. Model PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR vzdáva hold kultovým vozidlám Porsche a je k dispozícii v sivej farbe Achate Grey11 v cene od 2699 €.

HONOR MagicBook Pro 16, ktorý je k dispozícii v bielej a čiernej farbe Midnight Black12, bude k dispozícii od 2. štvrťroka. HONOR Pad 9 v dvoch úžasných farebných odtieňoch, sivej Space Grey a modrej Cyan Lake13, bude v cene 349 EUR.

Viac informácií nájdete v internetovom obchode HONOR na adrese www.hihonor.com.

spoločnosti HONOR

HONOR je popredným svetovým dodávateľom inteligentných zariadení. Vynakladá úsilie stať sa globálnou ikonickou technologickou značkou a vytvárať nový inteligentný svet pre každého prostredníctvom svojich výkonných produktov a služieb. S neochvejným zameraním na výskum a vývoj je spoločnosť odhodlaná vyvíjať technológie, ktoré umožňujú ľuďom na celom svete ísť ďalej a dávajú im slobodu dosiahnuť a urobiť viac. Portfólio inovatívnych, prémiových a spoľahlivých produktov HONOR ponúka celý rad vysokokvalitných smartfónov, tabletov, prenosných počítačov a nositeľnej elektroniky, ktoré vyhovujú každému rozpočtu a umožňujú ľuďom stať sa lepšou verziou seba samých.

Viac informácií nájdete na webovej stránke spoločnosti HONOR www.hihonor.com alebo pošlite email na adresu newsroom@hihonor.com

https://community.hihonor.com/

https://www.facebook.com/honorglobal/

https://twitter.com/Honorglobal

https://www.instagram.com/honorglobal/

https://www.youtube.com/c/HonorOfficial

1 Údaje z laboratórií HONOR.

2 So zaobleným dizajnom rohov displeja je uhlopriečka vonkajšej obrazovky 6,80 palca pri meraní podľa štandardného obdĺžnika (skutočná viditeľná plocha je o niečo menšia).

3 Qualcomm a Snapdragon sú ochranné známky alebo registrované ochranné známky spoločnosti Qualcomm Incorporated. Produkty značiek Snapdragon a Qualcomm sú produktmi spoločnosti Qualcomm Technologies, Inc. a/alebo jej dcérskych spoločností.

4 Typická hodnota. Menovitá kapacita nevyberateľnej batérie je 5600 mAh.

5 Údaje z laboratórií HONOR.

6 Skutočný nabíjací výkon sa môže inteligentne líšiť podľa rôznych scenárov. Pozrite si skutočné situácie.

7 Údaje z laboratórií HONOR.

8 So zaobleným dizajnom rohov displeja je uhlopriečka obrazovky 12,1 palca pri meraní podľa štandardného obdĺžnika (skutočná viditeľná plocha je o niečo menšia. Displej HONOR FullView sa vo všeobecnosti vzťahuje na obrazovky notebooku HONOR s úzkym rámom a vysokým pomerom obrazovky k telu. Pozrite si skutočný produkt.

9 Frekvencia obnovy obrazovky sa môže líšiť v závislosti od aplikácie. Obrazovka podporuje maximálnu frekvenciu obnovy 120 Hz. Obnovovacia frekvencia sa môže líšiť podľa rozhrania aplikácie a hernej obrazovky.

10 Dostupnosť farieb sa líši podľa regiónu.

11 Dostupnosť farieb sa líši podľa regiónu.

12 Dostupnosť farieb sa líši podľa regiónu.

13 Dostupnosť farieb sa líši podľa regiónu.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2346781/20240225220052.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring