OTS: HONOR predstavuje štvorvrstvovú architektúru AI a spolu s Google Cloud...

TASR, 23. mája 2024 7:55

OTS: HONOR predstavuje štvorvrstvovú architektúru AI a spolu s Google Cloud prináša viac zážitkov s umelou inteligenciou na VivaTech 2024

Zažite s novým radom HONOR 200 portrétnu fotografiu na profesionálnej úrovni s podporou AI

Paríž 23. mája (TASR/OTS) -/PRNewswire/ -- Globálna technologická značka HONOR dnes debutovala na VivaTech, jednom z najväčších podujatí v Európe zameraných na technológie a inovácie. V rámci svojej hlavnej prezentácie spoločnosť HONOR predstavila svoj inovatívny prístup k umelej inteligencii v zariadeniach a predstavila svoju priekopnícku štvorvrstvovú stratégiu AI. Spoločnosť HONOR tiež ohlásila pripravované zážitky Gen-AI so službou Google Cloud, ktoré sa majú objaviť v jej pripravovaných smartfónoch, čím sa otvárajú vzrušujúce možnosti na zlepšenie zážitkov pre používateľov.

„V spoločnosti HONOR sme pevne presvedčení, že spojením sily personalizácie AI v zariadení, intuitívnosti a ochrany súkromia môže každý odomknúť plný potenciál umelej inteligencie bezpečne," povedal George Zhao, generálny riaditeľ spoločnosti HONOR Device Co., Ltd. „Veľmi nás teší, že môžeme postúpiť o krok vpred so službou Google Cloud a využiť naše kombinované poznatky na odomknutie potenciálu tohto hybridného prístupu a poskytnúť našim používateľom ešte bezproblémovejšie zážitky s umelou inteligenciou."

Predstavenie štvorvrstvovej architektúry AI HONOR

V rámci hlavnej prezentácie predstavila spoločnosť HONOR svoju štvorvrstvovú architektúru AI a predviedla svoje strategické zameranie na integráciu AI do operačného systému MagicOS. Táto štvorvrstvová architektúra pozostáva z odlišných vrstiev. V základnej vrstve tvorí umelá inteligencia Cross-device a Cross-OS základ otvoreného ekosystému, ktorý umožňuje zdieľanie výpočtového výkonu a služieb medzi zariadeniami a operačnými systémami. Na tomto základe vrstva AI na úrovni platformy umožňuje personalizovaný operačný systém, ktorý prináša zámernú interakciu medzi človekom a počítačom a personalizované prideľovanie zdrojov. V tretej vrstve je AI na úrovni aplikácií schopná priniesť vlnu inovatívnych aplikácií generatívnej AI, ktoré prinesú revolúciu v zážitku používateľa. A v neposlednom rade je tu vrstva služieb rozhrania na Cloud-AI, ktorá poskytuje používateľom jednoduchý prístup k obsiahlym cloudovým službám a zároveň kladie dôraz na ochranu súkromia, čím vytvára skutočne holistický zážitok z umelej inteligencie zameraný na budúcnosť.

Ako súčasť systému MagicOS 8.0 je Magic Portal prvým používateľským rozhraním na trhu, ktoré je založené na zámere, chápe správanie používateľov a zjednodušuje zložité úlohy do jednokrokových procesov. Magic Portal aktuálne podporuje 100 špičkových aplikácií v rámci siedmich scenárov vrátane cestovania, produktivity, odosielania správ, vyhľadávania, zábavy, nakupovania a sociálnych médií, pričom sa plánuje scenáre používania ešte rozšíriť, aby bolo v budúcnosti možné poskytnúť ešte plynulejšie a inteligentnejšie zážitky s AI.

Ako súčasť štvorvrstvovej architektúry HONOR je spoločnosť HONOR pripravená integrovať do svojich ďalších smartfónov najmodernejšie zážitky s technológiou Gen-AI s podporou Google Cloud a sľubuje, že prinesie používateľom novú úroveň inteligencie a inovácií so zvýšenou ochranou súkromia.

Revolučný zážitok z portrétu s radom HONOR 200

Po úspešnom uvedení AI Motion Sensing Capture, špičkovej funkcie, ktorá pomocou AI automaticky sníma rýchly pohyb, spoločnosť HONOR tiež oznámila, že nadchádzajúci rad HONOR 200 pozdvihne fotografie mobilných telefónov na novú úroveň s úplne novým portrétnym zážitkom vylepšeným AI.

Rad HONOR 200 je pripravený priniesť revolúciu do portrétnej fotografie tým, že s využitím AI vnesie do každého kroku procesu majstrovstvo Studio Harcourt, legendárneho francúzskeho fotografického ateliéru známeho expertízou v oblasti zachytávania klasických portrétnych záberov s ikonickými figúrami, na stvárnenie legendárnych svetelných a tieňových efektov kultového ateliéru.

Pomocou AI, ktorá sa učí z rozsiahleho súboru portrétov Studio Harcourt, rad HONOR 200 úspešne rozdelil celý proces portrétnej fotografie do deviatich samostatných krokov a dokonale replikuje celú metódu Studio Harcourt, čím zabezpečuje pri každom zábere bezchybné portréty v ateliérovej kvalite.

Rad HONOR 200 bude uvedený na trh 12. júna v Paríži, s operačným systémom MagicOS 8.0, čo ešte viac posilní záväzok spoločnosti HONOR demokratizovať technológiu AI. V snahe sprístupniť umelú inteligenciu širšiemu publiku spoločnosť HONOR tiež oznámila plány na spustenie systému MagicOS 8.0 pre svoje zariadenia HONOR Magic V2 a HONOR 90, vďaka ktorým bude môcť väčší počet používateľov zažiť transformačnú silu AI.

Synergia medzi človekom a AI: Inteligentné zariadenia pre lepšiu budúcnosť

Na tomto podujatí spoločnosť HONOR tiež usporiadala podnetnú panelovú diskusiu s váženou odborníčkou na odvetvie, Dr. Justine Cassellovou. Diskusia sa venovala budúcnosti multimodálnej interakcie s dôrazom na to, ako táto integrácia zvyšuje pohodlie a ochranu súkromia používateľov zariadení.

„Umelá inteligencia priamo v zariadení môže poskytnúť jednotlivcom podporu," zdôraznil George. „Zariadenie ponúka personalizované odporúčania a zároveň chráni súkromie používateľa tým, že uchováva údaje priamo v zariadení. Napríklad, vďaka dizajnu systému HONOR Magic Portal si používatelia zachovajú kontrolu nad výberom služieb a rozhodovaním."

Pokiaľ ide o multimodálnu interakciu, Dr. Justine Cassellová poznamenala: „Ľudia žijú multimodálne. Vzostup nositeľných zariadení, ako sú prstene a brošne, spolu s výkonnými smartfónmi, ukazuje rastúce prijatie AI integrujúcej verbálny jazyk a neverbálne podnety, ako sú gestá či výrazy tváre. To predpovedá prijatie multimodálne citlivej AI v telefónoch."

„Filozofiou dizajnu HONOR je zameranie na človeka, ktorý stojí v centre záujmu všetkých zariadení," argumentoval George. „Vďaka umelej inteligencii môže integrácia medzi zariadeniami v budúcnosti kombinovať jedinečné výhody rôznych zariadení. Namiesto spoznávania správania používateľov na každom zariadení samostatne, tento prístup umožňuje jednotné rozpoznanie zámeru používateľa na makroúrovni a ponúka odporúčania a návrhy na mieru."

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2419432/1.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2419433/2.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2419434/3.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring