OTS: Hráč sa spoľahol na náhodu, vyhral jackpot v hre LOTO 5 z 35

TASR, 4. marca 2013 10:55

Bratislava 4. marca (TASR-OTS) - Deviaty tohtoročný jackpot, ktorý padol v "malom lote", si na svoj účet pripíše hráč z Prešovského kraja.

V nedeľnom žrebovaní číselných lotériových hier spoločnosti TIPOS padol v hre LOTO 5 z 35 už deviaty tohtoročný jackpot. "Výhru 8140,95 eura si bude môcť na svoj účet pripísať hráč, ktorý uzatvoril v prvý marcový deň stávku v Prešovskom kraji," informoval hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s., Rastislav Čépe. Ako ďalej hovorca dodal, šťastný víťaz uzatvoril stávku na šesť náhodných tipov a zapojil sa aj do doplnkovej hry JOKER. "Jeho vklad do hry bol 2,15 eura," uviedol Čépe.

Doteraz najvyšší tohtoročný jackpot v hre LOTO 5 z 35 padol 9. januára a má hodnotu 63.834,16 eura. "Išlo o prvú tohtoročnú jackpotovú výhru v hre LOTO 5 z 35. Získal ju hráč, ktorý uzatvoril stávku v Banskobystrickom kraji na dva náhodné tipy. Do hry teda vložil len 0,60 eura," pripomenul hovorca.

Hra LOTO 5 z 35 patrí medzi číselné lotérie s malým základným vkladom na jednu stávku. "Hodnota jedného tipu je len 0,30 eura. Zároveň ide o číselnú lotériu s najvyššou šancou na získanie hlavnej výhry. Pravdepodobnosť výhry v prvom poradí v hre LOTO 5 z 35 je približne 1 : 324 000," uviedol Čépe. Päť výherných čísel pre "malé loto" sa žrebuje dvakrát za týždeň - v stredu a v nedeľu.

TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s., prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO 10 a EUROMILIÓNY okrem štandardných zberných miest aj prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk, ako aj prostredníctvom SMS správ zaslaním bezplatnej prázdnej SMS správy na číslo 3333.

Kontakt pre médiá: Rastislav Čépe hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s., Brečtanová 1, Bratislava Mail: cepe@tipos.sk

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mš pop

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring