OTS: Huawei Cloud: Otvoriť cloud a zvyšovať kvalitu podnikov v Európe

TASR, 16. novembra 2023 10:33

Paríž 16. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Dnes sa začalo podujatie PARÍŽ HUAWEI CONNECT 2023. Počas samitu „Rozvoj inteligencie pre Európu" spoločnosť Huawei Cloud predstavila svoje odborné znalosti a podelila sa o úspešné príklady použitia v rôznych odvetviach z hľadiska technológií, obchodu a ekosystému.

Vo svojom úvodnom prejave Jacqueline Shi, prezidentka globálneho marketingu a predajných služieb Huawei Cloud, vyjadrila vďaku zákazníkom a partnerom za ich neochvejnú podporu pri pokračujúcom raste spoločnosti Huawei Cloud v Európe. Opätovne potvrdila odhodlanie spoločnosti vytvárať hodnoty pre tento región. „Spoločnosť Huawei Cloud sa venuje budovaniu silného miestneho ekosystému a umožňuje európskym podnikom celosvetovo rásť prostredníctvom nášho cloudu," uviedla. „Tešíme sa na dosiahnutie spoločného úspechu s našimi zákazníkmi a partnermi."

V súčasnosti Huawei Cloud poskytuje služby v 30 regiónoch a 84 zónach dostupnosti na celom svete spolu so 42 000 partnermi a 5 miliónmi vývojárov. Spoločnosť Huawei Cloud uviedla na trh sériu inovatívnych cloudových služieb a riešení. Široko využívanými v rôznych odvetviach sú modely Pangu. GaussDB nanovo definuje vytváranie databáz. MetaStudio, komplexná infraštruktúra pre tvorbu digitálneho obsahu Huawei Cloud, umožňuje každému jednotlivcovi a každému podniku mať virtuálnych ľudí na dosah ruky.

Tim Tao, prezident spoločnosti Huawei Cloud Europe, predniesol hlavný prejav s názvom „Pretavte naše odborné znalosti v oblasti cloudu do kvality vašich podnikov". Informoval o progrese spoločnosti Huawei Cloud v Európe za posledný rok: Spoločnosť Huawei Cloud rozšírila svoju globálnu pôsobnosť spustením cloudových regiónov v Írsku a Turecku. Okrem toho boli v Írsku, Turecku, Maďarsku, Nemecku a Francúzsku nasadené miestne tímy, ktoré zabezpečujú kvalitu a technickú podporu prevádzok. V Európe zaznamenala spoločnosť Huawei Cloud pozoruhodný 121 % nárast zákazníckej základne a výrazný nárast počtu partnerov. Huawei Cloud si uvedomuje dôležitosť startupov, a preto pre ne spustila špecializované programy, ktoré dosiahli značný pokrok.

Tim Tao poznamenal: "Tešíme sa, že budeme s vami intenzívnejšie pracovať na urýchlení digitálnej transformácie a inteligentnej modernizácie v Európe."

Naďalej sa objavujú aj úspešné miestne počiny. Travelgate, popredná sieť na trhu online cestovného ruchu, spolupracovala so spoločnosťou Huawei Cloud na vybudovaní vysoko dostupnej, výkonnej a škálovateľnej cloudovej natívnej architektúry. Úroveň ich služieb dosiahla pôsobivú úroveň 99,95 %, pričom systémy sa škálujú priebežne. 433, najväčšia futbalová komunita na svete, tiež spolupracovala s Huawei Cloud na modernizácii svojej aplikácie, ktorá umožňuje fanúšikom na celom svete bezproblémovo sa zapájať do diskusií a osláv v reálnom čase počas ktoréhokoľvek futbalového zápasu.

Huawei Cloud navrhuje tri opatrenia na posilnenie postavenia zákazníkov v oblasti digitálnych technológií, inteligencie a obchodnej dokonalosti:

1. Vytvoriť zdokonaľovací tím. Spoločnosť Huawei Cloud neustále zvyšuje svoje investície v Európe s cieľom vytvoriť tím na zdokonaľovanie podnikov, tím na zabezpečenie úspešnosti zákazníkov a vybudovať trojúrovňový systém služieb pre pohotovú a na mieru šitú podporu. Miestne tímy na zdokonaľovanie podnikov a technickí experti na pracoviskách pomáhajú zákazníkom navrhovať, plánovať a realizovať ich stratégie migrácie do cloudu. Miestny technický tím Huawei Cloud poskytuje nepretržitú online technickú podporu a komplexné služby pre zdokonaľovanie procesov v snahe zabezpečiť bezproblémové služby zákazníkom.

2. Vytvoriť model dokonalosti. Huawei Cloud pomáha zákazníkom budovať dokonalé organizácie, architektúry a procesy prispôsobené ich jedinečným obchodným scenárom na základe najlepších postupov pri globalizácii a skúseností spoločnosti Huawei Cloud s prispôsobovaním týchto postupov. Poskytovaním optimálnej architektúry a deterministických operácií Huawei Cloud otvára zákazníkom cestu k lepšiemu využívaniu a správe cloudu.

3. Vybudovať platformu pre zdokonaľovanie. Špičkové služby a silný miestny ekosystém umožňujú udržateľnú digitálnu transformáciu. V nasledujúcich troch rokoch vychová spoločnosť Huawei Cloud vo svojej akadémii Huawei Cloud Academy 20 000 lokálnych vývojárov a vyvinie spoločné riešenia s 1 000 miestnymi partnermi, aby im pomohla rozšíriť ich podnikanie na miestnej i globálnej úrovni. Programy pre startupy rozšíria cloudové zdroje, technológie a podporu pri uvádzaní na trh pre 800 európskych startupov.

Na podujatí predstavili Ray, viceprezident divízie marketing a riešenia Huawei Cloud Europe a Leon Yu, viceprezident globálneho ekosystému Huawei Cloud, natívne technológie a ekosystémové služby spoločnosti Huawei Cloud vo svojich vystúpeniach s názvom „Využite cloud naplno a staňte sa novými obyvateľmi tohto prostredia" a „Podpora rastu prostredníctvom cloudového ekosystému".

Vyvrcholením podujatia bolo spustenie programu Huawei Cloud Startup Program pre Európu a partnerského programu „Go Cloud, Grow Cloud", čo je znamením neochvejného záväzku spoločnosti Huawei Cloud podporovať komplexnú spoluprácu s európskymi startupmi a partnermi s cieľom dosiahnuť spoločný úspech.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2278075/image_1.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2278077/Image2.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2278076/image_3.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring