OTS: Huawei Cloud: Zrýchľovanie inteligencie v Európe, pre Európu

TASR, 20. novembra 2023 10:35

Paríž 20. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Od 15. do 16. novembra sa v Paríži konalo podujatie HUAWEI CONNECT 2023. Jacqueline Shi, prezidentka globálneho marketingu a predajných služieb Huawei Cloud,vo svojom hlavnom prejave „Zrýchľovanie inteligencie so stratégiou Huawei Cloud – Všetko ako služba" uviedla, že „Dozrel čas na urýchlenie inteligentnej transformácie. Snahou spoločnosti Huawei Cloud je stať sa preferovaným cloudom pre túto transformáciu. Sme pripravení spolupracovať s našimi zákazníkmi a partnermi na ich ceste. Naším cieľom je podnietiť inovácie, vybudovať silnú miestnu podporu a podporiť miestny ekosystém „V Európe, pre Európu", vytvárať hodnoty a spoločne zdieľať úspech."

Pokračujúce inovácie v oblasti natívnych cloudových technológií, dát a umelej inteligencie

Huawei Cloud sa zaviazal k stratégii „Všetko ako služba". KooVerse je globálna infraštruktúra úložísk, výpočtovej techniky a sietí Huawei Cloud. V súčasnosti pozostáva z 84 zón dostupnosti (AZ) v 30 regiónoch a slúži zákazníkom vo viac ako 170 krajinách a regiónoch. Ako jediný zakladajúci člen CNCF z Ázie je Huawei Cloud lídrom v oblasti natívneho cloudu a pomohol komunite 433, najväčšej futbalovej komunite na svete z Holandska, zvýšiť efektivitu produkcie video obsahu a znížiť celkové náklady na cloud o 25 %.

Spoločnosť Huawei má viac ako 20 ročné skúsenosti v oblasti databáz. GaussDB, distribuovaná cloudová databáza novej generácie, využíva nové technológie na dosiahnutie vynikajúcich výsledkov v oblasti vysokej dostupnosti, bezpečnosti, výkonu, škálovateľnosti a inteligencie. Ponúka jednoduché nasadenie a migráciu pri vytváraní databáz. V súčasnosti má Huawei Cloud nasadených viac ako 6 000 distribuovaných uzlov GaussDBpo celom svete.

V súlade so svojou stratégiou „Umelá inteligencia pre priemyselné odvetvia" Huawei Cloud prispôsobuje inteligentné modely na svojich modeloch Pangu pre širokú škálu priemyselných odvetví, ako sú financie, štátna správa, výroba, ťažba, meteorológia a železnice. V meteorológii je model počasia Pangu prvým modelom s umelou inteligenciou, ktorý prekonal konvenčné metódy numerickej predpovede počasia (NWP). Rýchlosť predpovede je tiež o niekoľko rádov vyššia, takže 10-dňová predpoveď trajektórie tajfúnu teraz trvá 10 sekúnd namiesto 5 hodín. Tieto výsledky boli uverejnené v renomovanom vedeckom časopise Nature v júli tohto roku. V oblasti výskumu a vývoja liekov model molekuly lieku Pangu skracuje cyklus objavovenia hlavnej zlúčeniny z niekoľkých rokov na jeden mesiac, pričom znižuje náklady na výskum a vývoj o 70 %. Pomocou modelu virtuálneho človeka Pangu si ľudia rýchlo vytvoria vlastného virtuálneho človeka s presným textom a hlasovým ovládaním. Takíto virtuálni ľudia presne a plynulo predstavujú a predávajú produkty, pričom v reálnom čase komunikujú s divákmi vo viac ako 20 jazykoch, akonáhle sú vyškolení čo len v jednom jazyku.

Dôveryhodné cloudové služby pre Európu

Huawei Cloud poskytuje poradenstvo, platformy a bezpečnosť údajov a kompas dodržiavania pedpisov (Compliance Compass). Získal viac ako 120 bezpečnostných certifikátov a je členom predstavenstva EU Cloud CoC. Huawei Cloud vydal aj biele knihy o ochrane súkromia, zabezpečení údajov a zabezpečení cloudu, v ktorých objasňuje, ako chrániť súkromie a údaje podnikov.

Stabilita a spoľahlivosť sú dôležitou súčasťou spoločnosti Huawei Cloud. Zabezpečenie služieb s prevenciou, kontrolou a odstraňovaním porúch. Okrem toho má Huawei Cloud trojvrstvový systém podpory, päť servisných tímov v Európe a centrá podpory s nepretržitou prevádzkou po celom svete.

Globálne skúsenosti, lokálny prínos

Európske digitálne hospodárstvo a technologické inovácie potrebujú rozmanitejší a dynamickejší ekosystém. Keďže spolupráca v jednotlivých odvetviach prináša viac výhod, Huawei Cloud sa delí o svoje odborné znalosti ako globálny poskytovateľ cloudových služieb, aby pomohol zákazníkom a partnerom v týchto odvetviach lepšie expandovať na globálne trhy. Tieto odborné znalosti majú podobu otvorených technológií, globalizačných postupov, skúseností s digitalizáciou a schopností ekosystému.

Huawei Cloud pomohol čínskej značke automobilov už za jeden mesiac certifikovať zhodu a nasadiť svoje riešenie tak, aby mohla rýchlo vstúpiť na európsky trh. Obdobne spoločnosť Huawei Cloud poskytuje francúzskym výrobcom zdroje potrebné na expanziu na čínsky trh.

Prostredníctvom ekosystémového programu „Go Cloud, Go Global" sa Huawei Cloud delí o svoje skúsenosti s lokalizáciou a poznatky z odvetvia. Počet európskych partnerov, ktorí profitujú z tohto zdieľania, vzrástol v roku 2023 o 400 % a ich riešenia o 500 %. V nasledujúcich piatich rokoch podporí Huawei Cloud 1 000 európskych startupov, aby mohli rásť v cloude a podporovať technologické inovácie.

Huawei Cloud využíva cloud a umelú inteligenciu aj na pomoc Európe pri ochrane ekosystémov a druhov s cieľom vytvoriť „Cloud pre dobro". Huawei Cloud spolupracuje s celosvetovými organizáciami na ochranu životného prostredia, ako sú IUCN a Rainforest Connection. Využívanie IKT na ochranu lesov, mokradí a oceánov pomohlo krajinám ako Filipíny, Čína, Taliansko, Nórsko, Mexiko a Írsko lepšie chrániť biodiverzitu.

V rámci pokračovania stratégie „Všetko ako služba" vytvára Huawei Cloud novú hodnotu pre priemyselné odvetvia a urýchľuje inteligenciu „V Európe, pre Európu".

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2279443/image_845932_64598991.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring