OTS: HUAWEI eKit sa spája s distribučnými partnermi s cieľom ...

TASR, 25. septembra 2023 9:07

OTS: HUAWEI eKit sa spája s distribučnými partnermi s cieľom preskúmať neobmedzené možnosti na trhu malých a stredných podnikov

Šanghaj, 25. septembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Počas konferencie HUAWEI CONNECT 2023, usporiadala spoločnosť Huawei zasadnutie o distribučnom podnikaní s názvom „HUAWEI eKit, digitalizáciou k úspechu", na ktorom načrtla svoj prístup k distribučnému podnikaniu: zamerať sa na distribučných partnerov (DP), naďalej sa orientovať na subdodávateľov a pomáhať globálnym distribučným partnerom naďalej rozvíjať trh MSP prostredníctvom neustálych inovácií a konkurencieschopných produktov a služieb. Okrem toho spoločnosť Huawei uviedla na trh 17 nových distribučných produktov pre domény, ako sú kampusové siete a dátové úložiská, ktoré poskytujú komplexné riešenia pre malé a stredné podniky.

HUAWEI eKit, podznačka určená pre distribučné podnikanie v rámci spoločnosti Huawei, sa snaží lepšie uspokojovať digitálne potreby MSP, pomáhať DP rozvíjať ich podnikanie a rozširovať príležitosti na trhu malých a stredných podnikov.

Wei Xianbin, riaditeľ divízie pre distribúciu MKT a predaj produktov spoločnosti Huawei Enterprise BG, vysvetlil, že HUAWEI eKit zaviedla kompletný systém DP a udržala si zdravý trh. Vďaka predajným distribučným produktom a IT nástrojom môže HUAWEI eKit pomáhať zlatým a elitným DP pri poskytovaní služieb inštalačným firmám nižšej úrovne a uspokojovať obchodné potreby nespočetného množstva malých a stredných podnikov. HUAWEI eKit vykonáva distribučné činnosti v 41 krajinách a regiónoch mimo Číny a 125 partnerov sa zaregistrovalo ako zlatí DP.

HUAWEI eKit sa venuje vývoju distribučných produktov, ktoré sa dajú ľahko kúpiť, predať, inštalujú, udržiavať, učiť sa a používať pre rôzne obchodné scenáre na trhu malých a stredných podnikov. Vyvinula širokú škálu produktov vrátane inteligentnej spolupráce, káblových a bezdrôtových sietí, IP + optických prístupových sietí, úložísk a IT platforiem. V prvej polovici roka 2023, uviedla podznačkaHUAWEI eKit na trh 31 produktov. Na tomto zasadnutí predstavila HUAWEI eKit ďalších 17, ktoré zahŕňajú série eKitEngine S220 a S310, prepínače L2 a L3, ktoré podporujú plný 10GE uplink a permanentné PoE, eKitEngine AP160, nástenný AP, ktorý je 8 mm tenký a podporuje jedinečnú technológiu DVFS a ďalšie nové produkty, ktoré podporujú hybridné úložisko SAN/NAS. Do konca roka bude HUAWEI eKit ponúkať viac ako 50 distribučných produktov, ktoré sa dajú usporiadať do riešení pre viac ako 30 typických scenárov.

V budúcnosti bude HUAWEI eKit pokračovať v navrhovaní predajných produktov, ktoré sa ľahko používajú, vytváraní stabilného systému kanálov a budovaní zdravého trhu. HUAWEI eKit bude pomáhať DP rozvíjať činnosť subdodávateľov a inštalačných firiem. Spoločne s partnermi bude spoločnosť Huawei podporovať rozvoj trhu MSP.

Viac informácií nájdete na stránkach https://ekit.huawei.com/#/ekit/home?countryCode=Global&lang=en

Kontakt

hwebgcomms@huawei.comhwebgcomms@huawei.com

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2217277/image_986294_28050039.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring