OTS: HUAWEI eKit uvádza na trh viac ako 30 nových produktov a vylepšuje...

TASR, 21. októbra 2024 8:39

OTS: HUAWEI eKit uvádza na trh viac ako 30 nových produktov a vylepšuje riešenia založené na scenároch s cieľom neustále zlepšovať konkurencieschopnosť distribučnej činnosti

DUBAJ, SAE 21. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Počas veľtrhu GITEX GLOBAL 2024 sa konalo fórum HUAWEI eKit na tému Spoločne silnejší, digitálne úspešnejší. Spoločnosť Huawei na fóre zdieľala sériu postupných úspechov, dosiahnutých na základe strategických investícií E2E od výskumu a vývoja, marketingu, predaja, dodávok až po distribučné služby, jedného z jadier podnikania Huawei. Na trh bolo uvedených viac ako 30 nových produktov spolu s viacerými modernizovanými riešeniami založenými na scenároch s cieľom zlepšiť konkurencieschopnosť distribučných služieb Huawei a uľahčiť digitálnu transformáciu malých a stredných podnikov v rôznych odvetviach.

V kancelárskych, vzdelávacích, hotelových a iných typických scenároch uviedla značka HUAWEI eKit množstvo inovatívnych produktov a riešení založených na scenároch a poskytla jednoduchú inštaláciu a údržbu. Okrem toho značka HUAWEI eKit spolupracovala s partnermi na spoločnom marketingu a zvýšení vplyvu značky a poskytla adresnú podporu schopností partnerov. Vďaka zlepšeniu kvality popredajných služieb a efektívnosti dodávok pomohol HUAWEI eKit partnerom poskytovať lepšie služby koncovým používateľom. V neposlednom rade, prostredníctvom zjednotených zásad, všestranných stimulov založených na investíciách a výkonnosti partnerov, kontrole trhových objednávok a dlhodobých komunikačných mechanizmoch, vybudoval HUAWEI eKit zdravý, obojstranne výhodný ekosystém distribučných partnerov.

Na podujatí bolo predstavených viac ako 30 nových produktov, vrátane série S220S a S310S GE, ako aj 2,5G konvergované prístupové prepínače pre oblasť datacom, vlajková loď s trojitým rádiom Wi-Fi 7 AP 673, IdeaHub Board 2 Pro pre inteligentnú kancelársku spoluprácu a inteligentnú učebňu, MiniFTTO veľkokapacitná optická brána 5 v 1 F1002-AC-H1 a Wi-Fi 7 optický AP F700C-36-1GH. Tieto produkty pomáhajú HUAWEI eKit udržať si vedúcu pozíciu na trhu malých a stredných podnikov.

Na plnenie skutočných požiadaviek malých a stredných podnikov spoločnosť HUAWEI eKit upgradovala aj riešenia založené na scenároch, ktoré pokrývajú mikro, malé a stredne veľké podniky. Napríklad všestranná nástenná doska AP, GE a prepínač konvergovaného prístupu 2,5 G a prepínač s úplným optickým jadrom sa využívajú na upgrade siete cenovo dostupných hotelov vo veľkom meradle. Wi-Fi 7 AP, prepínač 2,5 GE a základný prepínač 10 G sa môžu využívať spoločne, aby sa zvýšila šírka pásma pre malé a stredné podniky. Veľkokapacitnú optickú bránu päť v jednom a optický prístupový bod Wi-Fi 7 možno využiť na upgrade architektúry vzdelávacej siete základných a stredných škôl. S týmito riešeniami založenými na scenároch môžu partneri jednoducho rozširovať hranice svojho podnikania a zákazníci z radov malých a stredných podnikov získajú majú viac diferencovaných možností.

HUAWEI eKit, Spoločne silnejší, digitálne úspešnejší. Viac informácií nájdete na adrese: https://ekit.huawei.com/ekit/front/#/ekit/home?countryCode=Global&lang=en.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring