OTS: Huawei napreduje v rozvoji informovanosti ...

TASR, 27. februára 2024 15:09

OTS: Huawei napreduje v rozvoji informovanosti, keď operátori prijímajú prvý rok komerčnej siete 5.5G

Barcelona 27. februára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Počas Kongresu mobilnej techniky (Mobile World Congress – MWC) Barcelona 2024 spoločnosť Huawei hostila niekoľko globálnych operátorov, partnerov z odvetvia a tvorcov verejnej mienky na rokovaniach o budúcej synergii siete, cloudu a informovanosti na svojej prehliadke „Advance Intelligence" (Napredovanie v informovanosti). Cieľom spoločnosti je podporovať inteligentnú digitálnu transformáciu naprieč odvetviami, budovať prosperujúci ekosystém odvetvia, urýchliť pozitívny hospodársky cyklus 5G a pripraviť sa na nadchádzajúcu éru 5.5G.

Stánok spoločnosti Huawei v hale 1 bol navrhnutý tak, aby predstavil, ako by vyzeral inteligentný digitálny svet s inteligentnou konektivitou všetkého. Digitálna infraštruktúra budúceho inteligentného sveta bude hlboko integrovaná do každého aspektu nášho života, priemyslu a spoločnosti. Tieto nové obchodné scenáre pre ľudí, domácnosti, podniky a vozidlá zvýšia požiadavky na možnosti siete. Spoločnosť Huawei predstavila na MWC Barcelona 2024 celý rad produktov a riešení 5.5G, F5.5G a Net5.5G pre viaceré scenáre. Je odhodlaná spolupracovať s globálnymi operátormi a partnermi z odvetvia s cieľom prijať výzvy a príležitosti a viesť budúci inteligentný svet.

Do konca roka 2023 bolo na celom svete spustených viac ako 300 komerčných sietí 5G, ktoré slúžia viac ako 1,6 miliardám používateľov. Vývoj 5G je teraz v plnom prúde, pričom miera rastu globálnych používateľov 5G dosiahla v rovnakom období sedemkrát vyššiu mieru ako u používateľov 4G. Operátori používajúci riešenia Huawei sa umiestnili na 1. mieste, pokiaľ ide o skúsenosti so sieťou počas testovania v roku 2023 pod taktovkou známej organizácie v kľúčových mestách v Nemecku, Rakúsku a Holandsku. Spoločnosť Huawei tiež spolupracovala s poprednými svetovými operátormi a partnermi z odvetvia pri hľadaní inovatívnych riešení na splnenie vyšších požiadaviek na nové aplikácie a scenáre 5.5G. Spoločne podporili overenie technológie 5.5G a nasadenie siete a rozšírili vznikajúci trh s technológiou 5.5G.

Spoločnosť Huawei už pomohla operátorom spustiť komerčné overovanie a testovanie v sieti 5.5G vo viac ako 20 mestách po celom svete. Blízky východ dosiahol všeobecný konsenzus o vývoji 5.5G, pričom všetkých šesť členov Rady pre spoluprácu v Perzskom zálive (Gulf Cooperation Council – GCC) dokončilo overenie rýchlosti 10 Gb/s siete 5.5G a inkubáciu nových služieb, ako je RedCap a pasívny internet vecí.

Všetci traja hlavní operátori v kontinentálnej Číne začali zavádzať sieť 5.5G vo veľkých mestách, aby preskúmali služby pre prepojených ľudí, veci, vozidlá, priemysel a domácnosti. V Hongkongu operátori tiež dokončili testovanie a overovanie rýchlosti 10 Gb/s siete 5.5G v pásme C a mmWave a začali poskytovať služby 5.5G FWA.

V Európe fínski operátori ukončili overovanie technológie 5.5G v komerčných sieťach, pričom dosiahli špičkovú rýchlosť vyššiu ako 10 Gb/s a overili pasívnu technológiu internetu vecí. V Nemecku operátori pôsobiaci v pásme 6 GHz tiež dosiahli špičkovú rýchlosť 12 Gb/s pomocou techník viacerých nosičov.

Spoločnosť Huawei tiež uvedie na MWC prvý základný telekomunikačný model v tomto odvetví. Tento základný model ponúkne inteligentné aplikácie založené na úlohách a scenároch na podporu dopytu odvetvia po agilnom poskytovaní služieb, zabezpečení presnej používateľskej skúsenosti a efektívnosti prevádzky a údržby vo všetkých doménach. Zároveň pomôže operátorom posilniť zamestnancov a zlepšiť spokojnosť používateľov s cieľom komplexne zvýšiť produktivitu siete.

Komerčné spustenie siete 5.5G sa očakáva v roku 2024 a spoločnosť Huawei opätovne potvrdila svoj záväzok spolupracovať s operátormi na celom svete na preskúmaní vývoja siete 5.5G. Cieľom spoločnosti je pomôcť vybudovať všadeprítomné siete, ktoré sú efektívne, spolupracujúce, ekologické, stabilné a inteligentné, aby operátori mohli poskytovať prémiové skúsenosti. Takáto spolupráca v rámci odvetvia posunie inteligentnú digitálnu transformáciu na hlbšiu úroveň a rýchlejšie nás povedie k inteligentnému svetu.

Podnikateľská činnosť spoločnosti Huawei odhalí nové inteligentné digitálne riešenia pre 10 odvetví a sériu vlajkových produktov v rámci témy „Vedúca infraštruktúra na urýchlenie priemyselnej informovanosti". Spoločnosť sa horlivo snaží spojiť úsilie so svojimi zákazníkmi a partnermi po celom svete, aby preskúmala inovácie a postupy v oblasti inteligentnej digitálnej transformácie. Spoločnosť Huawei je odhodlaná stať sa najspoľahlivejším partnerom pre inteligentnú digitálnu transformáciu vo všetkých odvetviach.

Divízia zariadení spoločnosti Huawei na tomto podujatí predstaví rad špičkových, módnych a technologicky orientovaných vlajkových produktov. Ich stánok je rozdelený na zážitkové zóny založené na scenároch vrátane zón „Fashion Forward" (Módou vpred), „Creation of Beauty" (Stvorenie krásy) a „Fitness & Health" (Zdatnosť a zdravie), ktoré sa zamerajú na to, ako riešenia spoločnosti Huawei napĺňajú každodenný život novými technológiami a obohacujú zážitky založené na scenároch. Zatiaľ čo v roku 2024 pokračuje v investíciách do technologických inovácií, tím zariadení spoločnosti Huawei sa zaviazal k ďalšiemu pokroku a budovaniu bohatého a personalizovaného životného štýlu pre globálnych spotrebiteľov.

MWC Barcelona 2024 sa bude konať od 26. do 29. februára v španielskej Barcelone. Počas podujatia spoločnosť Huawei predstaví svoje najnovšie produkty a riešenia v stánku 1H50 v hale 1 Fira Gran Via.

S komerčným spustením siete 5.5G v roku 2024 spoločnosť Huawei spolupracuje s operátormi a partnermi na celom svete, aby sa usilovala o vzrušujúce nové inovácie v sieťach, cloude a informovanosti. Spoločne budeme riadiť podnikanie v oblasti 5G a podporovať prosperujúci ekosystém odvetvia, čím vytvoríme novú éru inteligentnej digitálnej transformácie. Viac informácií nájdete na stránke: https://carrier.huawei.com/en/events/mwc2024.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2347274/Huawei_booth_MWC_Barcelona_2024.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring