OTS: Huawei Network Summit 2023 (Európa): Špičkové riešenie ...

TASR, 27. októbra 2023 14:53

OTS: Huawei Network Summit 2023 (Európa): Špičkové riešenie CloudCampus 10 Gb/s spoločnosti Huawei podporuje inovácie vo firemných kanceláriách Európy

Mníchov 27. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - V nemeckom Mníchove úspešne prebehla európska zastávka konferencie Huawei Network Summit (HNS) 2023. Na tomto podujatí sa stredobodom pozornosti stala téma podnikovej siete spoločnosti Huawei s názvom „Zvýšte inteligenciu svojho odvetvia pomocou vysokokvalitného CloudCampus 10 Gb/s". Účastníci z rôznych odvetví sa zaoberali témami súvisiacimi s dnešnými trendmi, ako sú vyššie investície do podnikovej digitalizácie a zrýchlené digitálne cesty v Európe, a získali nový pohľad na filozofiu Huawei a špičkové technológie vysokokvalitných podnikových sietí s rýchlosťou 10 Gb/s. To všetko by mohlo viesť k modernizácii kancelárskej praxe v rôznych odvetviach, ako sú verejné služby, vzdelávanie, zdravotníctvo, maloobchod a výroba v Európe.

Digital-first a inteligentné modernizácie sa stali dôležitým trendom na celom svete. Krajiny a podniky sa preto postupne vydávajú na cestu inteligentnej transformácie. V tejto súvislosti Kevin Yang, viceprezident Campus Network Domain, produktového radu dátovej komunikácie Huawei, dôkladne rozviedol tému s názvom „Vysokokvalitný CloudCampus 10 Gb/s: perfektná kombinácia rýchlosti, jednoduchosti a dokonalého zážitku".

V dôsledku zrýchľujúcej sa digitálnej transformácie sa inteligentné terminály rozširujú, sieťové škály rastú, počet audio a video prenosov sa prudko zvyšuje a prevádzka a údržba siete sa stávajú zložitejšími ako kedykoľvek predtým. To predstavuje obrovský tlak na siete podnikových priestorov, pokiaľ ide o ultraširokopásmové pripojenie, jednoduchosť, požiadavky používateľov a nároky na prevádzku a údržbu. Na riešenie týchto výziev spoločnosť Huawei navrhla vysokokvalitné riešenie CloudCampus 10 Gb/s so štyrmi unikátnymi funkciami: ultra-vysokorýchlostný prístup, používateľská prívetivosť, zjednodušená architektúra a zjednodušená prevádzka a údržba. Toto riešenie budúcnosti prináša všestranné inovácie z hľadiska spokojnosti používateľov, výrazné zlepšenie kvality fungovania bezdrôtovej kancelárie, videokonferencií a prevádzky a údržby sietí v podnikových priestoroch.

Modernizovaná bezdrôtová kancelária

Produkty Huawei AirEngine Wi-Fi 7 poskytujú rekordne vysokú rýchlosť až 18,67 Gb/s. Ako sa ukázalo na tohtoročnom samite HNS, Huawei AirEngine Wi-Fi 7 vyniká ultra vysokou rýchlosťou s jediným terminálom a priepustnosťou miesta prístupu. Produkty Huawei AirEngine Wi-Fi 7 okrem toho využívajú mnohé inovatívne technológie, ako napríklad inteligentnú anténu s dynamickým priblížením, koordináciu viacerých prístupových miest Coordinated Spatial Reuse (CoSR) a roaming s umelou inteligenciou, ktoré ponúkajú bezdrôtovú šírku pásma s rýchlosťou až 10 Gb/s a umožňujú inteligentné plánovanie multimédií. Týmto spôsobom jedno zariadenie AirEngine Wi-Fi 7 AP podporuje až 120 súbežných používateľov rozmiestnených s vysokou hustotou na pracovisku, pričom používatelia nepociťujú obmedzenia v rýchlosti alebo konflikt v šírke pásma pri sťahovaní dát. Vďaka všetkým týmto vlastnostiam je Huawei AirEngine Wi-Fi 7 ideálnou voľbou pre kancelárske usporiadania s vysokou hustotou používateľov.

Vylepšený zvuk a video

Videokonferencie sa v súčasnosti stali novou normou, ktorá výrazne zlepšuje komunikáciu a efektivitu práce zamestnancov. V súlade s týmto trendom uviedla spoločnosť Huawei na trh prvé riešenie v tejto oblasti, ktoré zabezpečuje vysokú kvalitu audiokonferencií a videokonferencií. Toto riešenie, bohaté na funkcie, inteligentne identifikuje obľúbené videokonferenčné aplikácie na trhu a prednostne plánuje prenos zvuku a videa. Týmto spôsobom sú audio a video konferenčné prenosy vždy rýchle a konferencie sú plynulé, aj keď je sieť preťažená. Vďaka tomuto riešeniu sa môže podnik aj s 10 000 používateľmi tešiť z plynulých videokonferencií za každých okolností.

Modernizovaná prevádzka a údržba

Spoločnosť Huawei uviedla na trh inovatívnu funkciu digitálnych máp pre podnikové siete založenú na platforme iMaster NCE. Táto digitálna mapa umožňuje viditeľnosť jednej mapy na štyroch úrovniach (úroveň používateľa, veci, aplikácie a siete), zistenie chýb do jednej sekundy, optimalizáciu práce jedným kliknutím a jednotlivé úkony úloh prevádzky a údržby v 90 % prípadov v troch krokoch. To všetko v konečnom dôsledku 10-násobne zlepšuje efektivitu prevádzky a údržby podnikovej siete a zabezpečuje bezprecedentnú spokojnosť pri zabezpečovaní prevádzky a údržby.

Vďaka týmto vylepšeným možnostiam kancelárskych potrieb pomôže vysokokvalitné riešenie CloudCampus 10 Gb/s spoločnosti Huawei európskym podnikom urýchliť proces inteligentnej transformácie prostredníctvom nepretržitých inovácií.

Pokiaľ ide o budúcnosť, spoločnosť Huawei sa bude aj naďalej hĺbkovo zapodievať jednotlivými odvetviami, inšpirovať inovácie vo vysokokvalitných podnikových sieťach s rýchloťou 10 Gb/s, a takto ich smerovať k inteligentnej budúcnosti. Týmto spôsobom sa vnesie nový impulz do inteligentnej modernizácie priemyselných odvetví, poskytne sa silná podpora pre inteligentnú transformáciu podnikov a podporia sa inovácie a pokrok v priemysle.

Viac informácií o vysokokvalitnom riešení CloudCampus 10 Gb/s spoločnosti Huawei nájdete na adrese https://e.huawei.com/en/topic/enterprise-network/high-quality-cloudcampus.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2259245/image_5009699_8691788.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring