OTS: Huawei odhaľuje, ako osloviť prémiových ...

TASR, 10. júna 2024 11:46

OTS: Huawei odhaľuje, ako osloviť prémiových ázijských turistov na veľtrhu Digital Tourist 2024

Workshop o tom, ako osloviť prémiových cestovateľov z Ázie organizuje Petal Ads, reklamná platforma Huawei

Madrid 10. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Petal Ads, mobilná reklamná platforma spoločnosti Huawei, na siedmom ročníku podujatia Digital Tourist 2024 opätovne potvrdila odhodlanie spoločnosti Huawei podporovať španielsky cestovný ruch účinnými riešeniami na prilákanie prémiových čínskych cestovateľov k spoznávaniu bohatej kultúry Španielska.

Veľtrh Digital Tourist 2024, ktorý sa koná od 6. júna do 7. júna, je špeciálnym stretnutím digitálneho a turistického sektora. Jeho cieľom je podporiť rozhovor, diskusiu a poznatky o tom, ako možno prostredníctvom digitálnych technológií vytvárať v Španielsku nové príležitosti na dosiahnutie sociálno-ekonomických cieľov.

Počas podujatia spoločnosť Huawei predstavila rolu platformy Petal Ads pri zvyšovaní priemernej útraty na návštevníka, rozložení toku návštevníkov a zabezpečovaní cestovnej dynamiky aj po skončení hlavnej sezóny.

Huawei hostí okrúhly stôl o výzvach v marketingu destinácií

Počas veľtrhu Digital Tourist 2024 usporiadala spoločnosť Huawei stretnutie za okrúhlym stolom o výzvach v oblasti marketingu destinácií. Huawei, ako pevný zástanca schopnosti technológií pomôcť riešiť konkrétne problémy odvetvia, predstavil svoje najnovšie riešenia navrhnuté tak, aby riešili výzvy, ktorým čelia organizácie marketingu destinácií.

Pri okrúhlom stole sa stretli vedúci predstavitelia ako Tono Franco, riaditeľ Visit Valencia; José Camarero, riaditeľ cestovného ruchu v Comunitat Valenciana; José F. Mancebo, riaditeľ turistického výboru Costa Blanca; May Escobar, zástupca pre cestovný ruch, inovácie a digitalizáciu mestskej rady Segovia; ako aj Daniel Caro, vedúci pre dáta v Turismo de Andalucía. Moderátorkou okrúhleho stola bola María Ramiro, riaditeľka predaja Europe Advertising Business v spoločnosti Huawei Mobile Services.

Počas debaty za okrúhlym stolom sa kládol dôraz na význam marketingových stratégií šitých na mieru pre každú turistickú destináciu so zameraním na efektívny marketingový mix, ktorý premení záujem na skutočnú návštevu. Diskutovalo sa o rôznych výzvach, napríklad o zložitosti plánovania s využitím verejných financií a potrebe dôkladných stratégií špecifických pre destináciu. Účastníci zdôraznili aj dôležitosť dát, formulovanie správnych otázok na zhromažďovanie relevantných dát a úskalia prístupu k dátam o diaľkových trhoch, najmä z Číny. Za kľúčovú otázku bolo označené prilákanie turistov s vysokou hodnotou prostredníctvom udržateľných a kultúrne obohacujúcich návštev. Konferenciu uzavrela výzva k marketingovým stratégiám na vyváženie efektívnej propagácie a udržateľnosti.

Workshop Huawei o oslovení prémiových ázijských cestovateľov Workshop pod vedením Maríe Ramiro sa zaoberal osvedčenými stratégiami na oslovenie prémiových ázijských cestovateľov.

María Ramiro účastníkom povedala: „Huawei v spolupráci s ctenými partnermi bude aj naďalej ponúkať vylepšené marketingové nástroje, ktoré pomôžu prilákať do krásnej destinácie Španielska viac ázijských turistov. To zahŕňa zvyšovanie priemernej útraty na návštevníka, ako aj pomoc pri presúvaní turistov na menej známe cestovateľské miesta a ich rovnomernejšom rozložení po celom Španielsku v rôznych ročných obdobiach."

O platforme Petal Ads

Petal Ads, mobilná reklamná platforma spoločnosti Huawei, spája vydavateľov, inzerentov a marketérov na celom svete. Vďaka viac ako 360 000 vydavateľom a širokej škále odvetví s viac ako 200 sektormi umožňuje agentúram a podnikom osloviť celosvetovo viac ako 730 miliónov nových zákazníkov.

Viac informácií o platforme Petal Ads nájdete na stránke: https://ads.huawei.com/

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2433289/Huawei_Workshop_Petal_Ads.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring