OTS: Huawei oslavuje inovácie v mobilite cenou ...

TASR, 6. decembra 2023 8:53

OTS: Huawei oslavuje inovácie v mobilite cenou AppGallery Editors' Choice Awards 2023

AppGallery Editors' Choice Awards 2023 oceňuje výnimočné aplikácie a hry roka

Dublin 6. decembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Huawei s hrdosťou oznamuje víťazov cien AppGallery Editors' Choice Awards 2023 a oslavuje najinovatívnejšie a najvplyvnejšie mobilné aplikácie a hry tohto roka.

Toto prestížne ocenenie sa udeľuje už štvrtý rok a oceňuje tých, ktorí významne ovplyvnili životy používateľov a dosiahli úspech generovaním príjmov prostredníctvom obchodnej spolupráce, ako napríklad platformy Petal Ads a riešení pre rast a vývoj rôznych služieb.

Ocenenie sa každoročne udeľuje v dvoch kategóriách – najlepšie hry a najlepšie aplikácie, pričom v každej z nich sú ďalšie podkategórie a víťazov vyberajú odborné tímy redaktorov spoločnosti Huawei v jednotlivých krajinách Európy.

„AppGallery Editors' Choice Awards 2023 je naším každoročným svedectvom oslavy výnimočnosti v ekosystéme mobilných aplikácií a hier," povedal Jaime Gonzalo, viceprezident spoločnosti Huawei pre mobilné služby v Európe. „Tento rok sme venovali osobitnú pozornosť kategóriám s hlbšími hodnotami než „najlepšie zarábajúce", okrem iného napríklad „rodinné". Títo skvelí vývojári nielenže zabavili a zaujali celosvetové publikum najlepším obsahom vo svojej triede, ale tiež priniesli do každodenného digitálneho života používateľov radosť, pohodlie a inovácie."

„PUBG MOBILE" vyzdvihujúca to najlepšie z AppGallery v tomto roku bola ocenená v kategórii „Najlepšia hra", čo je dôkazom jej prelomovej hrateľnosti battle royale a pohlcujúceho zážitku z mobilných hier. Hra nastavuje vysokú latku v tom, čo môžu mobilné hry dosiahnuť, pokiaľ ide o zapojenie a inovácie.

V kategórii „najlepších aplikácií" vynikajú svojou inovatívnosťou aplikácie Capcut, Badoo a Adidas Runtastic. Capcut prináša nové možnosti úpravy mobilných videí, Badoo s funkciami zameranými na používateľa nanovo definuje online zoznamovanie, zatiaľ čo Adidas Runtastic ponúka pútavý zážitok pri sledovaní vlastnej telesnej kondície.

Ocenenie AppGallery Editors' Choice Awards 2023 odráža pretrvávajúce odhodlanie spoločnosti Huawei podporovať a propagovať inovácie v odvetví mobilných aplikácií a hier oceňovaním úspechov vývojárov.

Poznámky pre redakciu:

Nižšie je uvedený úplný zoznam víťazných aplikácií a hier AppGallery Editors' Choice Awards 2023:

• Najlepšie hry roku 2023

o Najlepšia hra

o PUBG MOBILE

o Najlepšie rodinné hry

o MONOPOLY GO

o Gardenscapes

o Najlepšie strategické hry

o Lords Mobile

o World of Tanks Blitz MMO

o Najlepšie hry v oblasti hrania rolí

o Epic Seven

o Summoners War

o Najlepšie trendové hry

o Dragonheir: Silent Gods

o Era of Conquest

• Najlepšie aplikácie roku 2023

• Najlepšie aplikácie

o Capcut

o Badoo

o Adidas Runtastic

• Najlepšie trendové aplikácie

o Rakuten Viber Messenger

o Weather & Radar

o Flashscore

• Najlepšie aplikácie na platby a financie

o Revolut

o Curve

o Paysend

• Najlepšie aplikácie v oblasti dopravy a cestovania

o Bolt

o Moovit

o Skyscanner

• Najlepšie aplikácie v oblasti životného štýlu a nakupovania

o Lidl

o Kaufland

o YOOX

Viac informácií o oceneniach nájdete na stránke: https://bit.ly/3T2qnaI

AppGalleryako jedna z troch najlepších globálnych platforiem na distribúciu aplikácií ponúka širokú škálu globálnych a lokálnych aplikácií a je dostupná vo vyše 170 krajinách a regiónoch s viac ako 580 miliónmi globálnych mesačne aktívnych používateľov a 6 miliónmi registrovaných vývojárov.

Navštívte stránku AppGallery: https://appgallery.huawei.com/Featured

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2291753/Huawei_Consumer_Business_Group_1.jpg

PDF – https://mma.prnewswire.com/media/2291752/AppGallery_Boilerplate.pdf

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring