OTS: Huawei oznamuje akčný plán Flash Forward na pomoc ...

TASR, 6. marca 2024 9:57

OTS: Huawei oznamuje akčný plán Flash Forward na pomoc podnikom pri riešení problémov s dátami v inteligentnej ére

Barcelona 6. marca (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Huawei predstavila na MWC Barcelona 2024 svoj akčný plán Flash Forward, ktorý prináša opatrenia týkajúce sa troch kľúčových oblastí, a to all-flash pre všetky scenáre, ekologickosť a udržateľnosť, a odolnosť a spoľahlivosť dát, s cieľom pomôcť podnikom riešiť rôzne výzvy v oblasti dát v inteligentnej ére.

Vďaka vysokému výkonu, nízkej spotrebe energie a vysokej spoľahlivosti sa flash úložisko teraz vo veľkom využíva vo viacerých scenároch základných podnikových aplikácií. Podľa spoločnosti Gartner bude do roku 2026 globálny trh s all-flash úložiskami predstavovať viac ako 90 % trhu s úložiskami.

Akčný plán Flash Forward od Huawei navrhuje opatrenia týkajúce sa troch kľúčových oblastí s cieľom viesť nepretržitú inováciu v odvetví ukladania dát:

1. All-flash pre všetky scenáre

Na splnenie požiadaviek spracovania dát v rôznych scenároch priemyselných a servisných aplikácií, navrhuje Huawei systém F2F2X, ktorý obhajuje all-flash úložisko pre výrobu, zálohovanie a archiváciu. Spoločnosť Huawei tiež uviedla na trh sériu flash úložných produktov novej generácie:

• OceanStor Pacific 9920, všestranný škálovateľný úložný systém s najvyššou hustotou kapacity v odvetví, prispôsobený hybridným scenárom pracovného zaťaženia

• Úložné systémy OceanStor 5310/5510 Capacity Flash Storage, určené na ukladanie a zálohovanie veľkého množstva kritických servisných dát

• OceanStor Dorado 2100, prvý all-flash základnej úrovne NAS v odvetví s architektúrou active-active, vyvinutý na riešenie problémov, ako je pomalé neštruktúrované spracovanie dát a náročné zdieľanie a izolácia pre malé a stredné podniky

2. Ekologickosť a udržateľnosť

Huawei Data Storage prijíma rad inovatívnych opatrení na zlepšenie využívania zdrojov a zníženie dopadov na životné prostredie. Tieto opatrenia zahŕňajú:

• Prísne uplatňovanie koncepcie redukcie, opätovného použitia a recyklácie (3R) a použitia obnoviteľných materiálov na zníženie hmotnosti obalov o 78 %

• Zlepšenie hustoty hardvéru a účinnosti chladenia prostredníctvom inovácií hardvéru, dosiahnutie vysokej hustoty 24 diskov na U a úspora o 65 % viac miesta na disku ako bežné riešenia

• Inovatívny softvér na dosiahnutie špičkového pomeru redukcie dát 72:1 a zlepšenie využitia disku na 91 % prostredníctvom exkluzívnej elastickej technológie EC 22+2

3. Odolnosť a spoľahlivosť dát

Spoločnosť Huawei sa zaviazala vybudovať stabilnú a spoľahlivú dátovú základňu, ktorá pomôže podnikovým používateľom účinne chrániť svoje dátové aktíva.

• Budovanie poslednej obrannej línie pre odolnosť dát pomocou spolupráce medzi sieťou a úložiskom: Riešenie Multilayer Ransomware Protection (MRP), ktoré prvýkrát vyvinula spoločnosť Huawei, inovatívne zavádza viacvrstvovú spoluprácu v oblasti ochrany dát v rámci celej siete a úložiska. Presnosť detekcie ransomvéru dosahuje 99,9 % a šírka pásma obnovy dosahuje 172 TB/hodinu vďaka trom základným nasadeniam, ktoré chránia dáta pred rizikom útokov: kolaboratívna detekcia, odozva a obnova sieťových úložísk.

• Michael Qiu, prezident Huawei Global Data Storage Marketing & Solution Sales, povedal: „Dúfame, že vďaka našim opatreniam v súvislosti s akčným plánom Flash Forward inšpirujeme zákazníkov v rôznych odvetviach k vybudovaniu efektívnej, ekologickej, odolnej a spoľahlivej dátovej infraštruktúry. Vďaka tomu budú môcť priemyselné odvetvia skutočne profitovať z technologických inovácií, čo pomôže viacerým podnikom urýchliť digitálnu transformáciu a realizovať inteligentnú modernizáciu."

Viac informácií o dátovom úložisku Huawei nájdete tu.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2354540/HUAWEI_MWC_data_1.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2354541/HUAWEI_MWC_data_2.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring