OTS: Huawei podporuje silnejšie väzby medzi Európou a Čínou ...

TASR, 31. mája 2024 9:22

OTS: Huawei podporuje silnejšie väzby medzi Európou a Čínou na výstave ITB China 2024

Šanghaj 31. mája (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Petal Ads, mobilná reklamná platforma spoločnosti Huawei, mala na ITB China 2024 moment prinášajúci ocenenie, podporujúc hlbšie väzby medzi Európou a Čínou. Výstava ITB China, ktorá sa koná v šanghajskom Svetovom výstavnom a kongresovom centre Expo, je jedným z najdôležitejších cestovateľských veľtrhov B2B pre čínsky trh – priťahuje vedúcich predstaviteľov cestovného ruchu a cestovateľov a medzinárodných návštevníkov z celého sveta.

Podujatie, ktoré prebiehalo od 28. mája do 30. mája, sa začalo hlavným prejavom spoločnosti Huawei, v ktorom sa predstavila platforma Petal Ads s meniacimi sa reklamnými riešeniami na jednom mieste s cieľom podporiť rast v odvetví cestovného ruchu na miestnej aj medzinárodnej úrovni. Spoločnosť Huawei sa tiež podelila o kľúčové úspechy, ako pomohla partnerom v oblasti cestovného ruchu a luxusu úspešne expandovať.

Reklamné riešenia spoločnosti Petal Ads založené na údajoch podporujú globálnu konektivitu

Petal Ads prináša európskym partnerom z odvetvia, ktorí sa snažia spojiť s čínskymi spotrebiteľmi, príležitosti bez hraníc. Využíva umelú inteligenciu, veľké dáta a online a offline kanály, ako aj hlboké pochopenie čínskeho trhu.

To umožňuje platforme Petal Ads identifikovať preferencie čínskych spotrebiteľov; rozvíjať cielené marketingové stratégie, ktoré pomáhajú partnerom spojiť sa s týmto publikom a objaviť nové trhové príležitosti. Inteligentná marketingová platforma čerpá komplexné údaje z ekosystému Huawei postaveného na ich vzájomne prepojenom systéme hardvéru, softvéru a služieb.

Platforma Petal Ads je vybavená tak, aby spĺňala reklamné ciele partnerov v oblasti cestovného ruchu – bez ohľadu na to, v ktorej fáze sa nachádzajú. Rôznorodé styčné body zariadení spoločnosti Huawei vrátane médií Huawei a aplikácií tretích strán tiež priťahujú spotrebiteľov prostredníctvom natívnych reklám, živých videí a ďalšieho lokalizovaného kreatívneho obsahu, ktorý prezentuje malebné pohľady a príbehy turistických destinácií.

Skytone, aplikácia vyvinutá spoločnosťou Huawei, navyše poskytuje jediným dotykom vysokorýchlostný prístup k sieti pre kompatibilné smartfóny Huawei alebo Honor vo viac ako 100 krajinách a regiónoch.

Huawei rozvíja partnerstvá v oblasti cestovného ruchu, luxusu, vzdelávania

Pri pohľade do budúcnosti bude spoločnosť Huawei naďalej posilňovať vzťahy medzi Čínou a Európou prostredníctvom vzájomne prospešných partnerstiev v oblasti cestovného ruchu, luxusu a vzdelávania. Využitím svojich kombinovaných odborných znalostí sa spoločnosť Huawei neustále zlepšuje vo svojom súbore inovatívnych reklamných riešení s kompletnými službami.

Spoločnosť Huawei napríklad spolupracuje s platformami online služieb cestovného ruchu na vývoji reklamných stratégií a budovaní spoľahlivých dátových modelov a vizuálnych informačných panelov založených na kľúčových metrikách cestovných destinácií. V konečnom dôsledku tak ponúka cennejšie poznatky, z ktorých môžu partneri v oblasti cestovného ruchu čerpať pri zlepšovaní svojich stratégií. Platforma tiež spolupracuje s poprednými značkami v oblasti cestovného ruchu, automobilového priemyslu a luxusu s cieľom neustále zdokonaľovať ich spôsobilosti.

Na výstave ITB China 2024, ktorá demonštrovala svoj záväzok podporovať užšie vzťahy medzi Európou a Čínou, sa spoločnosť Huawei tešila z produktívneho stretnutia so zástupcami zainteresovaných strán v odvetví cestovného ruchu, ako sú Európska komisia pre cestovný ruch (Europe Travel Commission), TourSpain a Visit Portugal.

O platforme Petal Ads

Petal Ads je rýchlo rastúca a špičková mobilná reklamná platforma poháňaná technológiami Huawei pre vydavateľov, inzerentov a obchodníkov, ktorí chcú podporiť rast a rozšíriť svoje publikum.

Petal Ads to dosahuje prostredníctvom svojej rozsiahlej platformy viac ako 360 000 vydavateľov na celom svete a inzerentov pochádzajúcich z rôznorodého spektra viac ako 200 odvetví, pričom agentúry a podniky oslovujú viac ako 730 miliónov nových zákazníkov.

Petal Ads poskytuje prvotriedne riešenia zacielenia využívajúce prehľady o hardvéri, softvéri a službách a stavia na poznatkoch získaných z údajov prvej strany a prostredníctvom inteligentného systému používateľských značiek, ktoré pomáhajú inzerentom s výpočtom publika, analýzou prehľadov a opätovným zacielením.

Ocenená, nákladovo efektívna reklamná platforma je ideálna pre tých, ktorí chcú osloviť nevyužité a cenné nové publikum. Platforma Petal Ads, ktorú si vybrali známi partneri, sa zaviazala k bezpečnosti a ochrane osobných údajov používateľov spolu s miestnymi a globálnymi tímami podpory, ktoré ponúkajú prispôsobené riešenia.

Viac informácií o platforme Petal Ads nájdete na stránke: ads.huawei.com

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2425858/Huawei_1.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring