OTS: Huawei predstavuje riešenie digitalizácie ...

TASR, 29. februára 2024 16:07

OTS: Huawei predstavuje riešenie digitalizácie zdravotníckych technológií na urýchlenie inteligencie v zdravotníctve

Barcelona 29. februára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Počas MWC Barcelona 2024 spoločnosť Huawei oficiálne uviedla na trh svoje riešenie digitalizácie zdravotníckych technológií v rámci svojho úsilia stáť na čele digitálnej a inteligentnej modernizácie zdravotníckeho priemyslu.

David Shi, viceprezident Huawei ICT Marketing & Solution Sales, povedal: „Na urýchlenie inteligentnej modernizácie zdravotníckeho priemyslu vytvára Huawei ako poskytovateľ IKT bezpečný a udržateľný digitálny základ pre zdravotnícky priemysel a pomáha mu pri prechode na inteligentnú prevádzku." Zdôraznil, že Huawei si spolu s partnermi kladie za cieľ pomáhať svojim zákazníkom uspieť.

Tisíce obrázkov sa načíta v priebehu niekoľkých sekúnd, čo urýchľuje digitálnu a inteligentnú modernizáciu služieb zdravotníckej technológie

Riešenie digitalizácie medicínskej technológie sa zameriava na patológiu a medicínske zobrazovanie. Riešenie má tri konkurenčné výhody: Inteligentné predčítanie SmartCache, ktoré zlepšuje efektivitu načítania obrázkov a počas vyhľadávania údajov dosahuje nulovú latenciu; kompresný algoritmus vyvinutý spoločnosťou Huawei, ktorý šetrí 30 % úložného priestoru a 70 % priestoru v kartotéke; a synergia video-sieť, ktorá podporuje konzistentnú diaľkovú diagnostiku na podporu hierarchickej diagnostiky a liečby.

Toto riešenie sa už používa v mnohých zdravotníckych zariadeniach po celom svete. Spoločnosť Huawei pomohla nemocnici v Ruijin vybudovať oddelenie digitálnej inteligentnej patológie, ktoré umožňuje súbežný prístup k viac ako 1000 patologickým sekciám v priebehu jedinej sekundy. To zlepšilo rýchlosť načítania až 80-krát. Spoločnosť Huawei pomohla zdravotníckemu úradu okresu Longgang v Shenzhene vybudovať regionálnu platformu lekárskeho zobrazovania. Podporuje prepojenie a zdieľanie lekárskych obrazových dát medzi 12 nemocnicami, prístup k obrazovým správam jedným kliknutím a vzájomné rozpoznávanie vyšetrení medzi nemocnicami.

Hĺbková integrácia scenárov/technológií a inovatívna modernizácia troch riešení

Spoločnosť Huawei využíva synergiu cloud-sieť-okraj-zariadenie, aby mohla hlbšie pochopiť scenáre služieb a upgradovať tri hlavné riešenia.

Riešenie Smart Ward (Inteligentné oddelenie) sa zameriava na Wi-Fi, IoT a viacpásmovú konvergenciu v rámci jednej siete, aby podporilo zber údajov pre viac ako 400 terminálov a poskytlo vysokokvalitnú diagnostiku a liečbu.

Riešenie Smart Hospital Campus (Inteligentný nemocničný areál) využíva digitálnu platformu na zefektívnenie subsystémov prevádzky areálu, dosiahnutie inteligentných služieb vo všetkých scenároch a prepracovaných operácií E2E.

Riešenie One Hospital, Multiple Branches (Jedna nemocnica, viac pobočiek) vytvára integrovanú základňu zdrojov cloud-sieť-okraj na implementáciu jednotného riadenia, ako aj diagnostických a liečebných služieb rovnakej kvality v rôznych nemocničných pobočkách.

Aktuálne spoločnosť Huawei poskytuje služby viac ako 5000 nemocniciam a zdravotníckym zariadeniam vo viac ako 110 krajinách a regiónoch.

Viac informácií nájdete na stránke https://e.huawei.com/en/industries/healthcare

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2350048/Huawei_David_Shi.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring