OTS: Huawei predstavuje v Dubaji nové ...

TASR, 13. decembra 2023 9:49

OTS: Huawei predstavuje v Dubaji nové inteligentné kancelárske a audio produkty, ktoré podporujú kreativitu

Dubaj 13. decembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Huawei usporiadala 12. decembra v Dubaji podujatie s názvom „Creation of Beauty" (Tvorba krásy), na ktorom predstavila modely HUAWEI MatePad Pro 13.2'' a HUAWEI MateBook D 16, ako aj otvorené slúchadlá HUAWEI FreeClip. Toto najnovšie uvedenie produktov mimo Číny nadväzuje na októbrové podujatie „Fashion Forward" (Pokrok módy), na ktorom predstavili nový rad nositeľných produktov. Dubajská prezentácia naznačila zámery spoločnosti Huawei vyvíjať špičkové výrobky, ktoré spájajú módu s technológiami a oslovujú širokú globálnu používateľskú základňu.

Tvorba je univerzálnym cieľom a spoločnosť Huawei poskytuje používateľom nástroje na to, aby mohli s mimoriadnou ľahkosťou popustiť uzdu svojej kreativite, v súlade s témou podujatia „Creation of Beauty" (Tvorba krásy). Na prezentácii Huawei predstavili aj ďalší prelomový tablet – HUAWEI MatePad Pro 13.2'', ktorý má štýlový dizajn, displej HUAWEI X-True™ a technológiu HUAWEI SOUNDTM. Nový tablet bezproblémovo spolupracuje so zariadením HUAWEI M-Pencil (tretej generácie), ktoré používa technológiu NearLink a podporuje viac ako 10 000 úrovní snímania tlaku, aby sa neobmedzená tvorba stala každodennou realitou.

Spoločnosť Huawei predstavila aj doteraz nevídaný štýlový dizajn otvorených slúchadiel do uší HUAWEI FreeClip. Ich inovatívny dizajn s mostíkom v tvare písmena C poskytuje optimálne pohodlie pri počúvaní vďaka svojej priedušnej forme.

Kreatívny odrazový mostík

Za posledné desaťročie sa z tabletov Huawei stali zariadenia, ktoré zvyšujú produktivitu, dokážu vykonávať širokú škálu kancelárskych úloh a kreatívnu prácu. Tablet HUAWEI MatePad Pro 13.2'' spája mnohé z toho, prečo sú tablety Huawei také jedinečné, a posúva tvorbu na cestách na úplne novú úroveň.

Obrovská flexibilná obrazovka OLED je umiestnená na tenkom tele s hrúbkou 5,5 mm, ktoré váži 580 g, a obklopujú ju rámčeky s hrúbkou 3,4 mm, ktoré vytvárajú ohromujúci pomer obrazovky k telu 94 %[1]. Je to jeden z najtenších tabletov všetkých čias s najužšími rámčekmi a najvyšším pomerom obrazovky k telu. Jeho displej HUAWEI X-True™ a systém HUAWEI SOUNDTM spolupracujú s množstvom obohacujúcich aplikácií a technológií, aby priniesli plne pohlcujúcu audiovizuálnu zábavu.

Nové možnosti tvorby otvára príslušenstvo k tabletu stylus HUAWEI M-Pencil (tretej generácie), ktorý používa technológiu NearLink, a klávesnicaHUAWEI Smart Magnetic Keyboard.

HUAWEI M-Pencil (tretej generácie) sa pripája k tabletu prostredníctvom technológie NearLink a podporuje viac ako 10 000 úrovní snímania tlaku a vysoko citlivé dotykové ťahy vďaka nízkej latencii NearLink, výkonnej funkcii proti rušeniu, presnému polohovaniu, ako aj vysokej priepustnosti, súbežnosti a spoľahlivosti. Funkcia tabletu MatePad Colour Capture umožňuje používateľom vybrať si farbu, ktorá ich zaujme v inej aplikácii, a priamo s ňou niečo vytvoriť.

K dispozícii je aj úplne nová odnímateľná klávesnica HUAWEI Smart Magnetic Keyboard, ktorá sa dodáva s celoplošným touchpadom, takže tablet môže v okamihu vyzerať ako notebook.

HUAWEI MatePad Pro 13.2" pokračuje v dedičstve tabletov Huawei, pretože ponúka úchvatný dizajn, výkonné kreatívne nástroje, pohlcujúcu zábavu a funkcie mobilnej kancelárie na cestách, vďaka ktorým môže každý používateľ popustiť uzdu kreativite.

Kde sa umenie stretáva s technikou

Spoločnosť Huawei pri príležitosti uvedenia na trh predstavila aj slúchadlá HUAWEI FreeClip, tablet HUAWEI MatePad Air PaperMatte Edition a notebook HUAWEI MateBook D 16.

Slúchadlá HUAWEI FreeClip posúvajú vynaliezavosť na vyššiu úroveň vďaka konštrukcii s mostíkom v tvare písmena C, s ktorou je počúvanie na cestách pohodlnejšie, komfortnejšie a štýlovejšie ako kedykoľvek predtým. Zariadenie navrhli na základe viac ako 10 000 údajov z celosvetového merania ľudského ucha, ergonomického spracovania na úrovni mikrónov a osvedčenej odolnosti, o čom svedčí viac ako 25 000 testov spoľahlivosti. Ich dizajn s mostíkom v tvare písmena C slúži ako spona aj konektor pre slúchadlá, aby sa zvýšilo pohodlie pri nosení.

Pri používaní s nabíjacím puzdrom vydržia slúchadlá FreeClip až 36 hodín počúvania. Slúchadlá FreeClip dokážu tiež automaticky identifikovať ľavé a pravé ucho používateľa, podporujú volanie s umelou inteligenciou Crystal-Clear a pripojenie dvoch zariadení, vďaka čomu sa stanú štýlovým doplnkom vášho outfitu a nevyhnutným audio zariadením pre častých cestovateľov a fitness nadšencov.

Tablet HUAWEI MatePad Air PaperMatte Edition je vybavený displejom PaperMatte s impozantným rozlíšením 2 800 x 1 840 a maximálnou obnovovacou frekvenciou 144 Hz, aby ste na ňom mohli písať perom na papier a čítať ako z papiera.

Notebook HUAWEI MateBook D 16 ponúka širokú obrazovku vďaka 16-palcovému displeju Eye Comfort HUAWEI FullView, pričom váži rovnako ako bežný notebook s uhlopriečkou 40 cm. Procesor Gen Intel® Core™ radu H 13. generácie zvláda intenzívny multi-tasking s absolútnou ľahkosťou.

Na úvodnom podujatí oznámila spoločnosť Huawei aj svoju nadchádzajúcu aktivitu GoPaint Worldwide Creating Activity (Celosvetová tvorivá aktivita GoPaint), ktorej začiatok je naplánovaný na 5. januára 2024. Iniciovaním tejto aktivity ponúka Huawei digitálnym tvorcom globálnu platformu na prezentáciu ich diel a povzbudzuje ľudí zo všetkých spoločenských vrstiev, aby prejavili vlastnú kreatívnu stránku. Viac informácií nájdete na oficiálnej webovej stránke Huawei.

[1] Údaje pochádzajú z laboratória Huawei Lab, pričom skutočná konfigurácia hmotnosti, výrobný proces a spôsob merania sa môžu líšiť.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2299702/1.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2299703/2.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2299704/3.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2299705/4.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2299706/5.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2299707/6.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring