OTS: Huawei predstavuje vlajkovú loď IdeaHub ...

TASR, 4. marca 2024 9:25

OTS: Huawei predstavuje vlajkovú loď IdeaHub ES2 Plus, poprednú inteligentnú kanceláriu pre podniky

Barcelona 4. marca (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Na MWC Barcelona 2024 uviedla spoločnosť Huawei na trh svoju novú vlajkovú loď medzi tabuľami určenými na spoluprácu, IdeaHub ES2 Plus. Očakáva sa, že tento produkt, ktorý prináša niekoľko technických prevratov a inovácií, určí štandard pre najnovšiu generáciu digitálnych a inteligentných podnikových kancelárskych riešení. IdeaHub ES2 Plus je vybavený rôznymi vylepšenými funkciami v nasledujúcich aspektoch:

• Inteligentné funkcie videa

Inteligentný kamerový systém s tromi objektívmi, nazvaný Galileo's Eyes (Galileove oči), dokáže rýchlo do jednej sekundy prepínať zameranie medzi rečníkmi, pre hladké prechody pri stretnutiach s viacerými rečníkmi. Dokáže rozpoznať hlasy až do vzdialenosti ôsmich metrov a zobraziť reproduktory v optimálnom zlatom pomere 60 %. Okrem toho môže zobraziť dvoch rečníkov na rovnakej obrazovke, keď spolu konverzujú.

• Inteligentné zvukové funkcie

Riešenie podporuje 12-metrové snímanie zvuku a využíva inteligentnú zväzkovú technológiu snímania zvuku, ktorá efektívne eliminuje viac ako 300 druhov hluku v zasadacích miestnostiach, čo zaručuje jasnú kvalitu zvuku pre všetkých účastníkov. Okrem toho funkcia akustickej klapky vytvára vyhradený priestor na stretnutie tým, že blokuje vonkajší hluk mimo špecifikovanej oblasti.

• Inteligentná kancelária

Funkcia duálneho zrkadlenia a ovládania aplikácie IdeaHub vám tiež umožňuje jednoducho prezerať a ovládať obrazovku na vašich osobných zariadeniach, zatiaľ čo prezentujúci môžu ovládať svoje osobné zariadenia zo samotnej aplikácie IdeaHub. Dokáže tiež zdvojnásobiť frekvenciu snímok 4K z 30 na 60 snímok za sekundu, čím poskytuje hladko plynulé video počas stretnutí. Produkt tiež podporuje profesionálne videokonferencie v rozlíšení 4K, 1080p Huawei Cloud Meeting a funkciu Bring Your Own Meeting (BYOM – prines si svoje vlastné stretnutie), ktorá používateľom poskytuje väčšiu flexibilitu.

Okrem produktu IdeaHub ES2 Plus prináša Huawei Intelligent Collaboration na trh rad produktov, ktoré vyhovujú všetkým kancelárskym scenárom a zvyšujú efektivitu organizácie. Patrí medzi ne IdeaHub ES2, IdeaHub B3 pre jednoduchšie podnikové kancelárie a IdeaPresence LED s obrovskou obrazovkou pre špičkové veľké zasadacie miestnosti.

Huawei Intelligent Collaboration sa snaží uľahčiť efektívne prepojenie a spoluprácu medzi jednotlivcami a organizáciami, prináša digitálne technológie do každého pracovného priestoru a buduje inteligentný svet, v ktorom je všetko prepojené, od stretnutia až po digitálnu kanceláriu.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2350037/image_986294_47130735.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring