OTS: Huawei spolupracuje s konferenciou Global ...

TASR, 5. decembra 2023 9:59

OTS: Huawei spolupracuje s konferenciou Global Peter Drucker Forum na posilnení postavenia európskych MSP

Viedeň 5. decembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Huawei sa zúčastnila na 15. ročníku konferencie Global Peter Drucker Forum, ktorá sa skončila 1. decembra a na ktorej po prvýkrát zorganizovala sprievodný workshop pre začínajúce európske podniky. Školenie sa uskutočnilo v rámci záväzku spoločnosti Huawei podporovať 10 000 startupov na celom svete do roku 2025 a 1 000 startupov v Európe do roku 2027.

Global Peter Drucker Forum je medzinárodná konferencia na počesť filozofie manažmentu zosnulého podnikateľského guru Petera Druckera, ktorý sa narodil vo Viedni v roku 1909. Každoročne sa na ňom stretávajú vedci a svetoví lídri v oblasti podnikania, aby diskutovali o najlepších postupoch riadenia. Téma tohtoročného podujatia znela „Budovanie odolnosti – Vedenie v dobe diskontinuity" (Creating Resilience – Leading in an age of discontinuity).

Na hlavnom podujatí sa vyjadril Radoslaw Kedzia, senior viceprezident spoločnosti Huawei pre európsky región: „Som presvedčený, že technologické inovácie, ako napríklad model Huawei Cloud AI Pangu, vývoj riadenia, ktoré sa prispôsobí neustále sa meniacemu prostrediu, a budovanie partnerstiev vrátane spolupráce s MSP, sú kľúčovými krokmi, aby sme našli odolnosť a zotavili sa z chaosu."

Spoločnosť Huawei a konferencia Global Peter Drucker Forum pozvali približne 20 malých a stredných podnikov z Viedne a celej Európy, aby im poskytli praktické obchodné školenia a zároveň im ponúkli cennú príležitosť nadviazať kontakty a učiť sa od špičkových odborníkov v oblasti podnikania. Tento sprievodný workshop zahŕňal interaktívne kurzy zamerané na praktické zručnosti v oblasti najímania správnych ľudí a prezentácie produktov. Medzi prednášajúcimi boli aj Carla Arellano, partnerka v spoločnosti Greyhound Capital, a profesor Curt Carlson, významný rezidentný manažér z inštitútu Worcester Polytechnic Institute.

Účastníci sa tiež dozvedeli, ako Huawei pomáha urýchliť rast MSP. Zhuang Fen, riaditeľka pre globálny rozvoj odvetvia, globálny marketing a predajné služby Huawei Cloud, uviedla: „Vďaka našej špecializovanej technologickej podpore, spoločnému marketingu a cloudovým službám umožňujeme začínajúcim podnikom rozvinúť ich globálny potenciál. Začínajúce podniky môžu využívať aj prispôsobené cloudové kredity a prístup k našej rozsiahlej globálnej sieti a ekosystému, čo podporuje úspech na konkurenčnom trhu." Ďalší rečníci zo spoločnosti Huawei spomenuli programy Acceleration4Change a International Startup Scale Up v Taliansku a Írsku.

Na seminári sa zúčastnili aj manažéri mladých technologických firiem, ktoré predtým využili spoluprácu so spoločnosťou Huawei. „Našou spoločnou cestou je migrácia našich lokálnych platforiem do cloudu Huawei, ktorý sa vyznačuje bezpečnosťou a efektívnosťou a dá sa rozšíriť," povedal Jonni Malacarne, generálny riaditeľ spoločnosti Blue Tensor. Spoločnosť poskytuje rámec založený na umelej inteligencii s produktmi Eyerus pripravenými na použitie pre počítačové videnie/prediktívnu analýzu a platformu Linguanalysis pre správu a riadenie dokumentov.

Wolfgang Lassl, riaditeľ pre stratégiu konferencie Global Peter Drucker Forum, poďakoval spoločnosti Huawei za workshop. „Je to plne v súlade s víziou Petera Druckera a našou víziou: potrebujeme podnikateľskú spoločnosť a MSP sú jej hnacou silou. Inovujú a vytvárajú základ pre jej bohatstvo a produktívne využívanie zdrojov. Svojou kreativitou nám môžu pomôcť, aby sme sa stali odolnejšími."

Pred návštevou konferencie Global Peter Drucker Forum mali MSP možnosť navštíviť Organizáciu Spojených národov pre priemyselný rozvoj UNIDO (United Nations Industrial Development Organization), aby sa oboznámili s Globálnou alianciou AI pre priemysel a výrobu AIM-Global (Global Alliance on AI for Industry & Manufacturing) a ďalšími iniciatívami v oblasti digitalizácie.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2291747/image_1.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring