OTS: Huawei spúšťa globálnu prehliadku ...

TASR, 26. septembra 2023 9:39

OTS: Huawei spúšťa globálnu prehliadku inteligentného vzdelávania s cieľom urýchliť digitalizáciu vo vzdelávaní

Šanghaj 26. septembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Počas konferencie HUAWEI CONNECT 2023, spoločnosť Huawei uviedla globálnu prezentáciu inteligentného vzdelávania na zasadnutí s názvom „Inteligentné vyučovanie a učenie urýchľujú inteligentné vzdelávanie" a predstavila svoju referenčnú architektúru riešenia digitálnej vzdelávacej ekosféry, ktorej cieľom je vybudovať plne prepojený, snímaný a inteligentný vzdelávací ekosystém a urýchliť inteligentnú modernizáciu vo vzdelávaní.

Xia Zun, prezident Global Public Sector, Huawei Enterprise BG, v úvodnom príhovore uviedol, že v dnešnej digitálnej spoločnosti sa vzdelávanie sústreďuje na žiakov. Dodal, že inteligencia uviedla vzdelávací sektor do novej éry a inteligentné technológie podnietili ďalšie formy vzdelávania, ktoré neustále zvyšujú latku transformácie. Xia tiež poznamenal, že spoločnosť Huawei spolu so svojimi partnermi bude naďalej využívať technológie novej generácie, ako sú umelá inteligencia (AI), veľké dáta a virtuálna realita (VR), aby pomohol vzdelávaciemu sektoru stať sa digitálnym a inteligentným a podelil sa o úspechy v tomto sektore.

Huang Yu, expert na riešenia v oblasti vzdelávania spoločnosti Huawei Enterprise BG, na zasadnutí navrhol referenčnú architektúru riešenia digitálnej vzdelávacej ekosféry. Huang uviedol, že spoločnosť Huawei využila svoje výhody v oblasti v oblasti cloudu, siete, okrajových zariadení na vybudovanie takejto ekosféry prostredníctvom „jednej obrazovky, siete, cloudu, platformy a vstupu". Integráciou vzdelávacích zdrojov v rôznych scenároch prešla spoločnosť Huawei od inteligentného pripojenia k viacúrovňovej všestrannej spolupráci v rámci inteligentných platforiem a aplikácií. To posilňuje postavenie tohto sektora prekonávaním digitálnej priepasti a poskytovaním kvalitného vzdelávania pre všetkých.

Úrad pre vzdelávanie v meste Dongguan spolupracoval so spoločnosťou Huawei na realizácii vybudovania inteligentného vzdelávania a vytvoril ukážku využitia riešenia inteligentného kampusu Huawei a cloudovou platformou regionálneho vzdelávania, ktorá je príkladom pre iné mestá. Táto integrovala IKT s cieľom demonštrovať úspechy Dongguanu v oblasti inteligentného vzdelávania vrátane „jedného centra a dvoch platforiem", novej vzdelávacej infraštruktúry, bezpečnosti siete a inteligentného kampusu. Tieto úspechy zahŕňajú celý rad scenárov, ako je správa údajov a služieb, online vzdelávanie a digitálne vyučovanie, a predstavujú míľnik v rozvoji vzdelávania v Dongguane. Vďaka technológiám a údajom mesto Dongguan vytvorilo centrum veľkých dát pre základné vzdelávanie a dve online platformy v súlade s vysokými štandardmi. Vytvorené dátové centrum a platformy podporili vysokokvalitný rozvoj regionálneho inteligentného vzdelávania tým, že uľahčili intenzívnu výstavbu celomestského digitálneho kampusu, umožnili presné rozhodovanie, zdokonalené riadenie, personalizované služby a digitálne vyučovanie a inovovali prístupy a modely vyučovania.

Spoločnosť Huawei doteraz poskytla služby viac ako 2 800 vzdelávacím oddeleniam a inštitúciám vo viac ako 120 krajinách a regiónoch a pomáhala im realizovať inteligenciu vo vzdelávaní a vychovávať praktické talenty zamerané na budúcnosť.

Kontakt

hwebgcomms@huawei.com

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2219735/image_986294_22124452.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring