OTS: Huawei spúšťa šesť technických aktualizácií F5.5G s cieľom zlepšiť ...

TASR, 13. októbra 2023 15:05

OTS: Huawei spúšťa šesť technických aktualizácií F5.5G s cieľom zlepšiť schopnosti siete a vytvoriť pozitívny hospodársky cyklus

DUBAJ/Spojené arabské emiráty 13. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ – Počas Ultraširokopásmového fóra UBBF 2023 predniesol Kim Jin, viceprezident produktovej rady Optical Business spoločnosti Huawei, hlavný prejav na summite Green All-Optical Network na tému „Inovácia F5.5G, zrýchlenie ďalšieho rastu". Na základe analýzy požiadaviek na inováciu konektivity, ktorú prinášajú prosperujúce gigabitové siete a deterministické skúsenosti s rýchlosťou 10 Gb/s v budúcnosti, predostrela spoločnosť Huawei šesť technických vylepšení pre prechod na sieť F5.5G. Tieto inovácie budú zamerané na podporu celkového zlepšenia skúseností, architektúry a efektívnosti, čím pomôžu operátorom urýchliť pozitívny hospodársky cyklus a dosiahnuť obchodný úspech počas hladkého prechodu na F5.5G. Huawei tiež vyzýva všetkých zainteresovaných v tomto odvetví, aby spoločne podporili zdokonalenie a aplikáciu F5.5G a postupne dosiahli „všade rýchlosť 10 Gb/s".

Upgrade z FTTR na FTTR-B, ktorý sa rozširuje z domácností do podnikov

Riešenie FTTR použili v približne 10 miliónoch domácností. Huawei FTTR-B aplikuje riešenie FTTR pre podniky na poskytovanie prémiových pripojení pri rôznych aplikáciách, ako sú komerčné budovy, malé a stredne veľké obchody a malé areály, pričom dosahuje šírku pásma 2 Gb/s a 300 súbežných používateľov.

Upgrade z prémiovej siete Wi-Fi na prémiové širokopásmové pripojenie, čím sa urýchli finančný efekt

Systém Premium Wi-Fi nasadili vo viac ako 60 zákazníckych sieťach po celom svete. Po vylepšení implementuje prémiové širokopásmové pripojenie presné povedomie používateľov na základe analýzy veľkých dát a proaktívne vykonáva prevádzku a údržbu. Zlepšuje možnosti presného marketingu a spokojnosť používateľov so širokopásmovým pripojením a znižuje mieru odchodu zákazníkov.

Upgrade z 10G PON na 50G PON podporuje hladký vývoj smerom k skúsenostiam s 10 Gbps

Huawei spolu s 85 operátormi nasadili viac ako 17 miliónov 10G portov pasívnej optickej siete (PON). V porovnaní s priemerom v odvetví zvyšuje 50G pasívna optická sieť od Huawei šírku pásma o 20 % a znižuje latenciu z úrovne milisekúnd na úroveň mikrosekúnd, čím spĺňa požiadavky na kvalitu mnohých služieb.

Nový upgrade na rozšírené riešenie Alps-WDM, ktoré urýchľuje vývoj všetkých služieb

Riešenie Alps-WDM nasadili vo viac ako 50 komerčných a testovacích sieťach na celom svete. Rozšírené riešenie Alps-WDM vylepšuje plne optické prepínacie moduly a umožňuje operátorom rozšíriť optické dopravné siete na lokality sub CO, čím spĺňa požiadavky na viaceré scenáre a služby a zlepšuje možnosti opätovného používania siete za prevádzky a flexibilného nasadenia.

Upgrade zo 400G na 800G, ktorý dosahuje ultra veľkú kapacitu a ultra dlhý prenos hlavnej siete

Spoločnosť Huawei nasadila riešenia 400G vo viac ako 100 sieťach na celom svete. Riešenie Huawei Super 400G/800G predlžuje pomocou modernizácie materiálov, algoritmov a štruktúr prenosovú vzdialenosť o 20 % a znižuje spotrebu energie o 50 %. Modul Super C+L band WSS realizuje plne optické prepínanie viacerých pásiem na tom istom module, čím sa kapacita jedného vlákna a zariadenia zvyšuje o 100 %.

Upgrade z mapy oneskorenia na zabezpečenie dohody o úrovni služieb urýchľuje monetizáciu sieťovej dohody o úrovni služieb

Prémiové súkromné linky Huawei OTN poskytujú spoľahlivé pripojenie s deterministickou latenciou pre viac ako 10 000 podnikov. Táto aktualizácia využíva funkciu optimálneho odporúčania trasy na zlepšenie možností monetizácie dohody o úrovni služieb, skrátenie TTM služby na dni a dosiahnutie spoľahlivosti siete viac ako 99,999 %. Týmto spôsobom sa zlepšuje efektívnosť a zvyšujú sa príjmy používateľov.

Six F5.5G technical upgrades promoting comprehensive improvement in terms of experience, architecture, and efficiency

Na základe ôsmich technologických inovácií orientovaných na F5.5G, ktoré predstavili na fóre UBBF 2022, pokračuje spoločnosť Huawei v inováciách a vydáva ďalších šesť technických vylepšení, aby tentoraz plne zlepšila sieťové možnosti a ďalej podporila smerovanie odvetvia k F5.5G. Kim Jin sa vyjadril: „V budúcnosti budeme pokračovať vo vývoji optimálneho riešenia orientovaného na F5.5G. Dúfame, že budeme spolupracovať s globálnymi operátormi a priemyselnými partnermi na podpore rozvoja odvetvia a dosiahnutí vízie OptiX a 10Gbps všade."

KONTAKT

Rita Peng,

pengqiuyu1@huawei.com

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2245572/image_5009277_38850575.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2245573/image_5009277_38850729.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring