OTS: Huawei urýchľuje inteligentnú zdravotnú ...

TASR, 26. septembra 2023 9:47

OTS: Huawei urýchľuje inteligentnú zdravotnú starostlivosť s inovatívnym riešením digitálnej zdravotníckej technológie

Šanghaj 26. septembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Počas podujatia HUAWEI CONNECT 2023 usporiadala spoločnosť Huawei prvý samit o inteligentnej zdravotnej starostlivosti na tému „Vybudovanie komunity digitálneho zdravia na urýchlenie inteligentnej zdravotnej starostlivosti". Spoločnosť Huawei predstavila riešenie pre digitálne zdravotnícke technológie (Digital Medical Technology Solution) s cieľom pomôcť zdravotníckemu priemyslu stať sa inteligentným.

Zhao Yixin, generálny riaditeľ pre vzdelávanie a zdravotníctvo globálneho verejného sektora spoločnosti Huawei, predniesol prejav s názvom „Inteligencia pretvára zdravotnú starostlivosť budúcnosti, inovácie posilňujú digitálne zdravie". Spoločnosť Huawei, ktorá sa zameriava na inteligenciu v oblasti zdravotnej starostlivosti, sa zaviazala prekonávať digitálne hranice a vyvíjať inovatívne riešenia pre všetky scenáre zdravotnej starostlivosti s cieľom uľahčiť kvalitný rozvoj odvetvia zdravotnej starostlivosti.

Digitálne zdravotnícke technológie uľahčujú presnú a efektívnu zdravotnú starostlivosť

Riešenie Huawei Digital Medical Technology Solution vytvára jednotnú architektúru založenú na cloud computingu, veľkých dátach a umelej inteligencii, ktorá je prínosom pre lekárske zobrazovacie služby v nemocniciach na celom svete. Má päť hlavných funkcií, a to konvergenciu dát v rámci celej nemocnice, multiprotokolovú a bezkopírovú bezstratovú kompresiu, SmartCache 2.0 AI prefetch a spoluprácu s video sieťou. Viac ako 1 000 snímok a patologických rezov možno zobraziť v priebehu niekoľkých sekúnd, čím sa ušetrí 30 % úložného priestoru a 70 % priestoru v miestnosti s vybavením. Pomáha tiež poskytovať presné, efektívne a konzistentné služby čítania snímok a diagnostiky.

Toto riešenie bolo úspešne implementované v rámci projektu regionálnej platformy pre lekárske zobrazovanie Úradu zdravotníctva okresu Longgang v Šen-čene. Vďaka tejto platforme má 12 nemocníc v okrese Longgang prístup k vzájomnému prepojeniu a môžu zdieľať lekárske obrazové údaje. Majú prístup k zobrazovacím správam na jedno kliknutie a využívajú výhody vzájomného uznávania výsledkov vyšetrení v nemocniciach. Údaje sa v plnej miere využívajú na efektívnejšie poskytovanie služieb pacientom a regionálne zdroje na zobrazovanie sa rozdeľujú rozumnejším spôsobom.

Spoločnosť Huawei pokračuje vo zvyšovaní inovácií a investícií v oblasti inteligentnej zdravotnej starostlivosti. Doteraz spoločnosť Huawei poskytla služby viac ako 5 000 nemocniciam a výskumným inštitúciám vo viac ako 90 krajinách a regiónoch a má viac ako 3 300 partnerov v ekosystéme.

Viac informácií o inteligentných riešeniach spoločnosti Huawei v oblasti zdravotnej starostlivosti nájdete na adrese https://e.huawei.com/en/industries/healthcare.

Kontakt

hwebgcomms@huawei.com

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2219736/image_986294_22183768.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring