OTS: Huawei uvádza na trh inteligentné univerzálne ...

TASR, 13. mája 2024 9:35

OTS: Huawei uvádza na trh inteligentné univerzálne energetické riešenia pre telekomunikácie

Bangkok 13. mája (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - 9. mája sa v thajskom Bangkoku konal 8. globálny samit o energetickej efektívnosti IKT na tému „Zelená lokalita, budovanie jasnejšej budúcnosti". Na tomto samite uviedla sekcia Site Power Facility Domain spoločnosti Huawei Digital Power inteligentné univerzálne energetické riešenia pre telekomunikácie s cieľom budovať vynikajúce energetické systémy, ktoré spĺňajú potreby operátorov na „jednorazové nasadenie s desaťročným vývojom".

• Zjednodušené: Na rozšírenie kapacity tradičných energetických systémov je potrebné pridávať viacero súprav zariadení. Huawei Smart Power využíva modulárny dizajn a podporuje konfiguráciu na vyžiadanie, ako aj pružné rozšírenie kapacity, čím dokáže rozšíriť kapacitu len s jednou sadou. Vyznačuje sa vysokou hustotou s objemom iba 50 % v porovnaní s tradičným energetickým systémom, čo uľahčuje nasadenie. Podporuje viacenergetické vstupy a viaceré výstupy a má širokú kompatibilitu a využiteľnosť. Nasadením Huawei Smart Power získajú operátori na pracoviskách konvergovaný zdroj napájania IKT na rozvoj diverzifikovaných služieb.

• Inteligentné: Systém využíva inteligentné ističe. Používatelia si môžu zadefinovať kapacitu ističa, označenie, použitie a zoskupenie prostredníctvom softvéru. Medzi podporované funkcie patrí autorizácia spotreby energie, inteligentné meranie, segmentácia zálohy a testovanie batérie na diaľku. V porovnaní s tradičnými energetickými systémami toto riešenie spĺňa požiadavky šité na mieru a výrazne zlepšuje flexibilitu, presnosť a efektívnosť správy napájania v lokalitách.

• Zelené: Účinnosť usmerňovača je až 98 %. Riešenie podporuje hybridné napájanie sieť-batéria, elektrocentrála-batéria a fotovoltika-batéria, čo pomáha šetriť elektrickú energiu alebo odstrániť elektrocentrály a zvýšiť pomer zelenej energie a zároveň spoľahlivosť. Podporuje analýzu a riadenie emisií uhlíka na úrovni zaťaženia a urýchľuje výstavbu nízkouhlíkových sietí.

Sekcia Huawei Site Power Facility, motivovaná témou „Zelená lokalita, budovanie jasnejšej budúcnosti", sa venuje ekologickým energetickým technológiám a riešeniam IKT, ktoré pomáhajú prevádzkovateľom budovať ekologické a nízkouhlíkové siete a dosiahnuť transformáciu energetiky.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2410343/Huawei_All_Scenario_Smart_Telecom_Power_Solutions.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring