OTS: Huawei uvádza na trh tri inovatívne plne optické ...

TASR, 28. februára 2024 9:21

OTS: Huawei uvádza na trh tri inovatívne plne optické produkty s cieľom spustiť komerčné využitie F5.5G

Barcelona 28. februára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Počas MWC24 Barcelona na uvedení produktov a riešení Huawei, predstavil Bob Chen, prezident obchodnej línie Huawei Optical Business Product Line, prvý produkt OTN orientovaný na jednosmerný prúd, OptiX OSN 9800 K36; prvý inteligentný produkt OLT v odvetví, OptiXaccess MA5800T; a prvý produkt FTTR +X v odvetví, iFTTR OptiXstar f50 pre ultra-širokopásmovú chrbticovú sieť, 10G prístup a všetky optické scenáre inteligentnej domácnosti. Tieto tri inovatívne produkty pomáhajú operátorom vybudovať plne optickú cieľovú sieť F5.5G a urýchľujú vývoj ultraširokopásmového pripojenia 10G, čím spoločne spúšťajú komerčné využitie F5.5G.

V novembri 2023 vydal ETSI definíciu pokročilej generácie F5G. Spoločnosť Huawei spolupracovala s poprednými operátormi na celom svete na inováciách a postupoch F5.5G, s využitím kľúčových technológií a produktov F5.5G vrátane Wi-Fi 7, 50G Pon, 400G, 800G chrbticových sietí a OXC, ktoré sa už vo veľkom využívajú. Konektivita 10G je základom pre popularizáciu inteligentných aplikácií. Mnohé krajiny a regióny po celom svete vydali plány na rozvoj 10G a iniciovali výstavbu 10Giga City. Na podporu ďalšieho rozvoja F5.5G poznamenal Bob Chen, prezident Huawei Optical Business Product Line, že operátori musia vybudovať plne optickú cieľovú sieť F5.5G, ktorá podporuje základné funkcie „1+3+4" v rámci vývoja ultraširokopásmového pripojenia 10G. To sa sústreďuje na 1 sieťový cieľ: 10Gbps ultra širokopásmové pripojenie; dosiahnutie 3 sieťových možností: Všadeprítomný prístup 10Gbps, sieť metro, ktorá znižuje latenciu na 1 ms a chrbticová sieť dosahujúca dostupnosť 99,9999 %; budovanie 4 sieťovej architektúry: chrbticová sieť využíva 400G, 800G OTN na pripojenie dátových centier, sieť metro vyžaduje 100G na CO, prístupová sieť používa 50G PON pre domácnosti a podniky a pripája 10Gbps k miestnosti.

Na podporu výstavby plne optickej cieľovej siete F5.5G s architektúrou „1+3+4" uviedla spoločnosť Huawei na trh tri inovatívne plne optické produkty.

• Ultra-širokopásmová chrbtica: Spoločnosť Huawei uviedla na trh OptiX OSN 9800 K36, prvý produkt OTN orientovaný na jednosmerný prúd. Prináša tri inovácie. Po prvé, poskytuje jedinú vlnovú dĺžku 1,6 Tb/s, čo je o 33 % viac ako druhá najvyššia rýchlosť — 1,2 Tb/s. Znižuje tiež náklady na jeden bit o 30 %. Po druhé, má inovatívnu dvojitú 3D ortogonálnu architektúru, ktorá zdvojnásobuje počet podporovaných slotov a poskytuje kapacitu s jednou vedľajšou trasou viac ako 100T, ktorá sa ľahko vyrovná s nárazovým zvýšením premávky. Po tretie, jeho vstavaná inteligentná jednotka umožňuje detekciu na úrovni ms a inteligentnú analýzu porúch v reálnom čase, čím sa zlepšuje dostupnosť siete.

• Prístup 10G: MA5800T, prvý inteligentný produkt OLT v odvetví, prináša tri vylepšenia. Po prvé, kapacita jedného slotu na zariadení dosahuje 2 T, čo je viac ako dvojnásobok priemeru v priemysle, a môže sa vyvinúť na 200G PON. Okrem toho je kompatibilný s existujúcimi GPON a 10G PON. Po druhé, produkt uplatňuje fyzickú izoláciu pre služby prostredníctvom inovatívnej architektúry, čím zabezpečuje deterministickú latenciu E2E a kolísanie pre prémiové služby. Po tretie, jeho vstavaná inteligentná výpočtová jednotka zlepšuje používateľské skúsenosti vo všetkých aspektoch.

• Plne optická inteligentná domácnosť: iFTTR F50, prvý produkt FTTR +X v odvetví, podporuje okrem sieťového pripojenia aj ďalšie funkcie. Prináša tri inovácie. Po prvé, s architektúrou C-WAN a Wi-Fi 7, IFTTR f50 zvyšuje rýchlosť prístupu na 3000 Mbps. Po druhé, na základe presnej synchronizácie hodín skracuje čas odovzdania roamingu na 10 ms a eliminuje stratu paketov. Po tretie, jeho vstavaná úložná a výpočtová jednotka poskytuje používateľom až 8 TB úložného priestoru a inteligentné funkcie vyhľadávania albumov. Bob Chen, prezident Huawei Optical Business Product Line, povedal: „Rok 2024 je prvým rokom, kedy sa komerčne začne používať F5.5G a pevné siete urobia nový skok vpred. Uprostred vývoja 10G ultra širokopásmového pripojenia spoločnosť Huawei uviedla na trh tri inovatívne plne optické produkty: produkt OTN orientovaný na jednosmerný prúd, OSN 9800 K36, inteligentný produkt 10G OLT, MA5800T a produkt FTTR +X, iFTTR OptiXstar f50, ktoré pomáhajú operátorom budovať plne optickú cieľovú sieť F5.5G so základnými funkciami „1+3+4", neustále rozširovať hranice služieb a rozvíjať inteligentný svet."

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2347539/Image1.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring