OTS: Huawei uvádza nové produkty a riešenia pre komerčný trh a spolupracuje s ..

TASR, 21. októbra 2024 9:27

OTS: Huawei uvádza nové produkty a riešenia pre komerčný trh a spolupracuje s partnermi na urýchlení digitálnej inteligencie pre malé a stredné podniky

DUBAJ (TASR/OTS) - 21. októbra 2024 /PRNewswire/ – Počas 44. ročníka GITEX GLOBAL, jednej z najväčších technologických výstav na svete, sa konal samit Huawei pre komerčný trh na tému „Spojme sily s partnermi s cieľom posilniť inteligenciu pre malé a stredné podniky." Na podujatí Huawei predstavil 17 nových produktov a 6 nových riešení určených pre globálny trh malých a stredných podnikov. Spoločnosť tiež prezentovala úspechy svojich pokračujúcich strategických investícií na komerčnom trhu a zdôraznila, že bude naďalej dodržiavať prístup zameraný na partnerov. Huawei sa zaväzuje spolupracovať s partnermi pri obsluhe stoviek tisíc zákazníkov na komerčnom trhu.

Ernest Zhang, prezident oddelenia pre rozvoj partnerov, obchod a distribúciu v rámci podnikového predaja Huawei, vo svojom úvodnom príhovore povedal: „Za posledný rok Huawei dosiahol na komerčnom trhu rýchly rast z hľadiska počtu partnerov a zákazníkov, ako aj celkových príjmov. Huawei bude pevne dodržiavať svoju stratégiu komerčného trhu zameranú na partnerov, spojí sily s partnermi na získanie hĺbkového prehľadu o požiadavkách zákazníkov naprieč odvetviami a čiastkovými scenármi, vyvíjať konkurencieschopnejšie produkty a riešenia založené na scenároch, budovať vzájomne prospešný partnerský systém a posilňovať digitálne a inteligentné schopnosti partnerov, aby sme spoločne s našimi partnermi dosiahli úspech v digitálnej a inteligentnej budúcnosti komerčného trhu."

Peter Zhang, riaditeľ obchodného oddelenia v rámci oddelenia podnikového predaja Huawei Enterprise, povedal: „Využitím hlbokých technických znalostí spoločnosti Huawei v oblasti IKT a desaťročí skúseností s digitálnou transformáciou sme uviedli na trh viac ako 300 inovatívnych produktov a riešení založených na scenároch pre komerčný trh. Prostredníctvom platformy HUAWEI eFly sme digitálne podporili našich partnerov pri rozširovaní ich podnikania s podnikovými zákazníkmi. Partnerskou politikou Huawei na komerčnom trhu je budovať ekosystém zameraný na partnerov, ktorý bude dôveryhodný, aby partneri mohli získavať viac výhod, stimulov a ziskov."

Pre vzdelávanie, zdravotníctvo, výrobu, malé a stredné podniky a ďalšie kľúčové odvetvia bolo tentokrát uvedených 17 nových produktov a 6 nových riešení. Napríklad v sektore vzdelávania úplne nový IdeaHub K3 nanovo definuje skúsenosti s interakciou v učebni; vo výrobnom sektore sa novo vylepšené vysokokvalitné riešenie siete tovární stáva silnou oporou pre flexibilnú výrobu; pre malé a stredné podniky zjednodušené riešenie all-flash dátového centra ponúka prvotriednu plne integrovanú IT infraštruktúru; a pre poskytovateľov riadených služieb (MSP) na komerčnom trhu sú k dispozícii rôzne riešenia charakteristické jednoduchým predajom, dodávkou, prevádzkou a údržbou a rastom.

Na samite sa Yusuf Ahmed, generálny riaditeľ spoločnosti KEMS Zajil Telecom, najväčšieho poskytovateľa internetových služieb v Kuvajte, podelil o to, ako podniky v Kuvajte aktívne prijímajú globálnu transformáciu typu „čokoľvek ako služba" (XaaS) a ako KEMS Zajil Telecom využíva popredné technológie Huawei na poskytovanie flexibilných, rozmanitých a inovatívnych riešení založených na cloude zákazníkom. Richard Pearson, CPDO spoločnosti SIBCA v SAE, uviedol, že v rôznych odvetviach rastie uznanie ekologických a inteligentných konceptov, ako aj rozvoja technologickej infraštruktúry. SIBCA dúfa, že ich spolupráca s Huawei sa môže rozšíriť zo súčasných oblastí sietí, úložísk a ďalších produktov na dátové centrá, cloud a umelú inteligenciu, aby v blízkej budúcnosti spoločne podporili ekologickejšiu a inteligentnejšiu výstavbu.

S viac ako tromi desaťročiami hlbokého pôsobenia v oblasti IKT Huawei nazhromaždil bohaté skúsenosti s digitálnou transformáciou a zaväzuje sa stať sa kľúčovou hnacou silou rýchleho rozvoja malých a stredných podnikov v digitálnej ére. V budúcnosti bude spoločnosť Huawei naďalej spolupracovať s globálnymi partnermi na spoločných inováciách, zdieľaní úspechu a vytváraní skvelej digitálnej ekonomiky pre malé a stredné podniky po celom svete.

Ďalšie informácie o riešeniach Huawei pre komerčný trh nájdete na stránke https://e.huawei.com/cn/industries/ commercial-market.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2533834/Ernest_Zhang.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2533835/Peter_Zhang.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring