OTS: Huawei uvádza novú vlnu mobilných ...

TASR, 22. marca 2024 10:00

OTS: Huawei uvádza novú vlnu mobilných a nositeľných produktov „Super Slim, Super Selfie"

Mexico City 22. marca (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť HUAWEI Consumer Business Group (CBG) dnes predstavila svoju najnovšiu produktovú líniu „Super Slim, Super Selfie", s kľúčovým produktom HUAWEI nova 12, ktorý je známy svojimi vylepšeniami v oblasti selfie a štíhlym dizajnom.

Zároveň na trh vstupujú produkty HUAWEI Band 9 a HUAWEI FreeLace Pro 2. Uvádzacia kampaň odráža odhodlanie spoločnosti Huawei plniť estetické a technologické túžby mladších spotrebiteľov.

Séria HUAWEI nova 12 je príkladom harmónie štýlu a technológie a prináša ľahký MODEL HUAWEI nova 12s s jedinečným dizajnom textúry okvetných lístkov. HUAWEI nova 12s aj HUAWEI nova 12 SE zdedili ikonický a oslnivý dizajn Star Orbit Ring, zatiaľ čo HUAWEI nova 12i sa posúva ešte o krok ďalej s dizajnom Super Star Orbit Ring.

Séria je k dispozícii v žiarivých farbách a jej cieľom je odrážať energického a odvážneho ducha dnešnej mládeže.

Smartfóny dopĺňajú slúchadlá HUAWEI FreeLace Pro 2 a fit náramok HUAWEI Band 9, ktoré spájajú funkčnosť s módou. Slúchadlá majú pohodlný dizajn remienka na krk pre celodenný pohlcujúci zážitok z počúvania, zatiaľ čo HUAWEI Band 9 ponúka štýlové remienky pre celodenné pohodlie v rôznych farbách, ktoré vhodne dopĺňajú akýkoľvek outfit. Náramok tiež obsahuje špeciálne edície Blue, ktoré plne dopĺňajú smartfóny série nova.

Séria HUAWEI nova 12, ktorá je priekopníkom v technológii selfie fotoaparátov, pričom model HUAWEI nova 12s obsahuje 60 MP ultra-široký selfie fotoaparát, ktorý posúva hranice s možnosťou skupinových záberov s vysokým rozlíšením a scénickými selfie. Okrem toho sa séria môže pochváliť výraznými funkciami zadného fotoaparátu s podporou pokročilého fotografického softvéru.

Séria v premiére uvádza operačný systém EMUI 14, ktorý zlepšuje používateľský zážitok vďaka zvýšenej bezpečnosti, personalizácie a efektívnosti. EMUI 14 prináša funkcie, ako je Live View pre aktivitu aplikácie v reálnom čase na uzamknutej obrazovke a komplexné ovládacie prvky ochrany súkromia. Séria HUAWEI nova 12 je optimalizovaná na výdrž s veľkými batériami a rýchlym nabíjaním, čo znižuje prestoje používateľov.

HUAWEI Band 9 a HUAWEI FreeLace Pro 2 sa vyznačujú dlhou výdržou batérie a rýchlym nabíjaním, čím takže používatelia môžu ostať pripojení bez častého nabíjania. HUAWEI Band 9 tiež predstavuje v premiére funkciu HUAWEI TruSleep™ 4.0, ktorá prináša komplexné funkcie sledovania spánku na zápästie používateľa.

Viac informácií o dostupnosti nájdete na oficiálnej webovej stránke Huawei. Huawei CBG poskytuje služby globálnemu publiku s rôznorodou škálou produktov, podporovaných rozsiahlou sieťou výskumu a vývoja, čo zdôrazňuje záväzok spoločnosti Huawei k inováciám a spokojnosti spotrebiteľov.

Pre viac informácií navštívte: http://consumer.huawei.com

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2367009/image_1.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring