OTS: Huawei uvádza štyri inteligentné cloudové sieťové riešenia Net5.5G na ...

TASR, 1. marca 2024 8:33

OTS: Huawei uvádza štyri inteligentné cloudové sieťové riešenia Net5.5G na maximalizáciu digitálnej produktivity

Barcelona 1. marca (TASR/OTS) - /PRNewswire/ -- Na MWC Barcelona 2024 predstavila spoločnosť Huawei v rámci IP Club Carnival štyri inteligentné cloudové sieťové riešenia Net5.5G. Tieto nové riešenia sú určené špecificky pre inteligentnú éru a sú ideálne pre všetky odvetvia na urýchlenie inteligentnej transformácie a maximalizáciu digitálnej produktivity.

Ako zdôraznil Leon Wang, prezident Huawei Data Communication Product Line, kvalita siete ovplyvňuje kvalitu digitálnych služieb. A v mnohých prípadoch sa inteligentné technológie plne neprenášajú do digitálnej produktivity. Preto je tu naliehavá potreba modernizovať siete na ďalšiu generáciu.

V reakcii na to spoločnosť Huawei uviedla na trh štyri úplne nové riešenia inteligentnej cloudovej siete Net5.5G: Net5.5G High-Quality 10 Gbps CloudCampus, Net5.5G Converged WAN, Net5.5G Ultra-Resilient Multi-DC Network a Net5.5G HiSec SASE, ktoré pomáhajú podnikom všetkých veľkostí maximalizovať digitálnu produktivitu.

Net5.5G High-Quality 10 Gbps CloudCampus: superrýchly prístup k digitálnym službám, preferovaná možnosť pre cestu podnikov k digitálnej a inteligentnej transformácii

V súlade s filozofiou spoločnosti Huawei o budovaní areálovej siete so zameraním na skúsenosti, prináša Huawei Net5.5G High-Quality 10 Gbps CloudCampus tri typy inovácie skúseností.

Net5.5G Converged WAN: vysokokvalitný prenos digitálnych služieb a zaistenie skúseností na úrovni aplikácie

Net5.5G Converged WAN vyniká mnohými jedinečnými funkciami. Konkrétne vo vrstve siete je Huawei jediným dodávateľom v odvetví, ktorý ponúka koncovú IPsec a SRv6, čím poskytuje zákazníkov podporu superrýchlym prístupom k sieti WAN a zabezpečeným šifrovaním koncových zariadení.

Net5.5G Ultra-Resilient Multi-DC Network: stabilná produkcia digitálnych služieb, podpora podnikov prostredníctvom špičkových služieb odolných voči chybám s nepretržitou dostupnosťou

Podľa štatistík takmer 80% podnikových zákazníkov mimo Číny plánuje vybudovať alebo modernizovať dátové centrá (DC) pre obnovu po havárii (DR) s cieľom zabezpečiť stabilné digitálne služby. V tom vám môže pomôcť riešenie Huawei Net5.5G Ultra-Resilient Multi-DC Network Solution.

Net5.5G HiSec SASE: integrované zabezpečenie cloud-sieť-okraj-koncový bod, inteligentná bezpečnostná ochrana pre podnikové pobočky

Riešenie HiSec SASE od Huawei využíva bezpečnú a efektívnu sieťovú architektúru a odlišuje sa tromi jedinečnými funkciami: rýchle zvládnutie hrozieb v priebehu niekoľkých sekúnd, špičkový výkon detekcie a presná prevencia pred ransomvérom.

Ako zdôraznil Vincent Liu, podnikoví zákazníci naliehavo potrebujú pre svoje areály lepšiu používateľskú skúsenosť a vyššiu efektivitu pre kancelárie, diferencované SLA pre siete WAN, spoľahlivú konštrukciu DR DC pre viaceré DC na viacerých lokalitách a integrované koncové zabezpečenie typu cloud-sieť-okraj-koncový bod. Inteligentné cloudové sieťové riešenia Net5.5G od Huawei sú skvelým riešením na uspokojenie takýchto potrieb zákazníkov. Sme presvedčení, že dokážeme pomôcť zákazníkom urýchliť ich inteligentnú transformáciu.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2350379/Leon_Wang_Vincent_Liu_Net5_5G.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring