OTS: Huawei vydáva Bielu knihu o architektúre pre ...

TASR, 25. septembra 2023 8:40

OTS: Huawei vydáva Bielu knihu o architektúre pre inteligentnú transformáciu verejných služieb

Šanghaj 25. septembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Na konferencii HUAWEI CONNECT 2023 usporiadala spoločnosť Huawei podnetný samit na tému „Urýchlenie inteligentnej transformácie verejných služieb na podporu kognitívnej spoločnosti". Na tomto podujatí Huawei zverejnil White Paper on Architecture for Intelligent Transformation of Public Services (Bielu knihu o architektúre pre inteligentnú transformáciu verejných služieb), a globálni priekopníci v oblasti verejných služieb objasnili trendy inteligentnej transformácie a smery implementácie, aby boli verejné služby inkluzívnejšie a lepšie zamerané.

Prezident globálneho verejného sektora spoločnosti Huawei, Xia Zun, na samite uviedol: „Inteligencia umožňuje verejnému sektoru, aby lepšie slúžil väčšiemu počtu ľudí. V spoločnosti sústredenej na človeka, ktorá sa zakladá na spoločnej hodnote, je potrebná užšia spolupráca a kooperácia na obnovu digitálnej infraštruktúry a oživenie digitálnej ekosféry s cieľom urýchliť inteligentnú transformáciu verejných služieb."

Zverejnená Biela kniha o architektúre pre inteligentnú transformáciu verejných služieb. Hong-Eng Koh, hlavný vedecký pracovník globálneho verejného sektora Huawei, uviedol: Architektúra pre inteligentnú transformáciu verejných služieb pozostáva z inteligentného snímania, inteligentnej konektivity, inteligentného základu, inteligentných platforiem, veľkých jazykových modelov umelej inteligencie a inteligentných aplikácií. Naším cieľom sú inkluzívne verejné služby a inteligentná správa vecí verejných prostredníctvom úsilia o optimalizáciu „humanizácie" verejných služieb, podporu „rozsahu" spoluvytvárania, zlepšenie „presnosti" správy, zvýšenie „rýchlosti" reakcie na núdzové situácie, posilnenie „sily" infraštruktúry a zvýšenie „intenzity" situačného povedomia.

Inteligentná transformácia verejných služieb spoločnosti Huawei sa zameriava na štyri scenáre:

Inteligentné vzdelávanie: Inteligentná transformácia prináša vzdelávanie, ktoré nepozná hranice, a poskytuje proaktívne a inteligentné školiace služby, čím rozširuje školské vzdelávanie z učebne na vzdelávanie kedykoľvek a kdekoľvek.

Inteligentná zdravotná starostlivosť: Inteligentná transformácia nanovo definuje spôsoby riadenia zdravotnej starostlivosti a služieb a pomáha vybudovať efektívny systém zdravotnej starostlivosti orientovaný na ľudí s optimálnou užívateľskou skúsenosťou.

Umelá inteligencia pre verejnú správu a verejné služby (AI4G): Huawei AI4G umožňuje inováciu a transformáciu verejných služieb, spoločenskej výroby a živobytia ľudí v záujme lepšej správy, života a hospodárstva.

Digitalizácia verejných služieb: Na podporu digitálnej transformácie verejných služieb sa vybuduje národná digitálna infraštruktúra pozostávajúca z cloudu a siete. Vďaka prepojeniu verejných služieb a vládnych agentúr v mnohých mestách poskytuje táto infraštruktúra inovatívne služby elektronickej verejnej správy, vzdelávania a zdravotnej starostlivosti v mestských aj odľahlých vidieckych oblastiach. Pomôže to zvýšiť inkluzívnosť a spravodlivosť verejných služieb.

KONTAKT: hwebgcomms@huawei.com

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2217278/image_986294_28217668.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2217279/image_986294_28218637.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring