OTS: Huawei Yang Chaobin: základný telekomunikačný ...

TASR, 28. februára 2024 8:41

OTS: Huawei Yang Chaobin: základný telekomunikačný model urýchľuje inteligentnú transformáciu operátora

Barcelona 28. februára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Na Kongrese mobilnej techniky (Mobile World Congress – MWC) Barcelona 2024 predstavil člen predstavenstva a prezident spoločnosti Huawei pre produkty a riešenia IKT Yang Chaobin prvý základný telekomunikačný model v tomto odvetví.

Základný telekomunikačný model spoločnosti Huawei poskytuje kľúčové inteligentné technológie, ktoré podporujú inováciu služieb, zlepšujú efektivitu prevádzky, prinášajú zásadné zmeny v produktivite siete a realizujú ciele v oblasti informovanosti v rámci siete 5.5G. Výsledkom technologickej inovácie v odvetví telekomunikácií sú z historického hľadiska produktívnejšie siete operátorov, ale aj zvýšené nároky na služby. Technológia 5.5G priniesla silnejšie sieťové možnosti, ktoré podporujú vznik diverzifikovanejších služieb a väčší obchodný úspech pre operátorov. Očakáva sa, že v odvetví už čoskoro nastane významná technologická transformácia, keďže tieto služby potrebujú vyššiu úroveň inteligencie, ktorá bude obsahovať agilné poskytovanie služieb, zabezpečenie presnej používateľskej skúsenosti a efektívnu prevádzku a údržbu vo všetkých doménach. Základný telekomunikačný model spoločnosti Huawei bude naďalej vynikať aj v nadchádzajúcich rokoch, pretože využíva viac ako 30-ročné odborné znalosti spoločnosti Huawei v oblasti servisnej podpory.

Yang povedal: „Základný telekomunikačný model Huawei využíva silné stránky spoločnosti Huawei v oblasti inteligentných technológií a ponúka dva typy aplikácií: pre kopilotov založené na úlohách a pre agentov založené na scenároch. Pomôže to mobilným operátorom posilniť zamestnancov a zlepšiť spokojnosť používateľov, čo následne zvýši produktivitu siete."

Tento model pomáha operátorom stať sa inteligentnými tým, že podporuje interakcie inteligentného prirodzeného jazyka pre rôzne úlohy s cieľom zlepšiť vedomosti a efektívnosť zamestnancov. Poskytuje tiež aplikácie inteligentných agentov pre rôzne scenáre operácií, ktoré analyzujú a rozkladajú zložité procesy a pripravujú prevádzkové riešenia s cieľom zabezpečiť používateľskú skúsenosť a spokojnosť.

Základný telekomunikačný model Huawei tiež zvýši hodnotu informovanosti tým, že rozšíri prijatie inteligentných technológií. Počas podujatia Yang tiež vysvetlil typické aplikácie základného telekomunikačného modelu. V prípadoch použitia agilného poskytovania služieb je možné vyvolať asistenta poskytovania služieb na podporu presného multimodálneho hodnotenia a rýchleho poskytovania služieb. V prípadoch použitia zabezpečenia používateľských skúseností pomáha optimalizačná schopnosť základného modelu zaručiť viacúčelový používateľský zážitok. Počas asistovaného riešenia problémov je riešenie problémov výrazne efektívnejšie aj vďaka analýze nedostatočnej kvality naprieč procesmi a asistovanej manipulácii založenej na dialógu.

Na záver svojho prejavu Yang vyzval partnerov z odvetvia, aby urýchlili aplikovanie tejto inteligentnej technológie prostredníctvom spoločnej podpory odvetvia, školení talentov a inovácií obchodných scenárov. Taktiež povzbudil odvetvie základných telekomunikačných modelov, aby rozvíjalo osvedčené postupy a prinášalo viac informácií do telekomunikačného priemyslu.

MWC Barcelona 2024 sa bude konať od 26. do 29. februára v španielskej Barcelone. Počas podujatia spoločnosť Huawei predstaví svoje najnovšie produkty a riešenia v stánku 1H50 v hale 1 Fira Gran Via.

S komerčným spustením siete 5.5G v roku 2024 spoločnosť Huawei spolupracuje s operátormi a partnermi na celom svete, aby sa usilovala o vzrušujúce nové inovácie v sieťach, cloude a informovanosti. Spoločne budeme riadiť podnikanie v oblasti 5G a podporovať prosperujúci ekosystém odvetvia, čím vytvoríme novú éru inteligentnej digitálnej transformácie. Viac informácií nájdete na stránke: https://carrier.huawei.com/en/events/mwc2024.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2348198/Yang_Chaobin_delivering_a_keynote_speech.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring