OTS: Huawei zrýchľuje rozvoj komerčného trhu a pomáha malým ...

TASR, 26. septembra 2023 13:27

OTS: Huawei zrýchľuje rozvoj komerčného trhu a pomáha malým a stredným podnikom prejsť na digitálne a inteligentné technológie

Šanghaj 26. septembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Počas podujatia HUAWEI CONNECT 2023, spoločnosť Huawei usporiadala samit komerčného trhu s názvom „Spojte sa s partnermi, aby ste urýchlili napredovanie inteligencie pre malé a stredné podniky". Na tomto summite sa spoločnosť Huawei podelila o svoje úspechy v oblasti reštrukturalizácie kapacít marketingu, služieb a systémov výskumu a vývoja. Urýchlila rozvoj komerčného trhu a prišla s vyše 20 novými produktmi a riešeniami pre šesť priemyselných odvetví s cieľom pomôcť malým a stredným podnikom pri ich digitálnej transformácii a zavádzaní inteligentných technológií.

V prvej polovici roka 2023, Huawei dosiahol rozsiahly rast počtu partnerov a zákazníkov, ako aj celkových príjmov na komerčnom trhu. Bob Chen, viceprezident spoločnosti Huawei Enterprise BG a prezident spoločnosti Commercial & Distribution Business uviedol, že vďaka podpore partnerov a zákazníkov dosiahla spoločnosť Huawei prvé úspechy v transformácii komerčného trhu. Huawei bude neustále zlepšovať schopnosti marketingových a servisných systémov a optimalizovať procesy a IT nástroje. Získa hĺbkový prehľad o scenároch a požiadavkách zákazníkov a bude vyvíjať predajné produkty a riešenia na základe požiadaviek partnerov na jednoduchý predaj, dodávky a O&M.

Peter Zhang, riaditeľ obchodného oddelenia Huawei Enterprise BG, spolu s Chengom Jianom, generálnym riaditeľom štátnej a podnikovej oblasti produktovej rady Huawei Datacom, Liu Yueom, riaditeľom štátneho a podnikového optického prístupu k výrobnej linke Huawei Optical, Ge Qianchengom, riaditeľom pre rozvoj v oblasti dátových úložísk Huawei, a Fu Jieom, riaditeľom Huawei Intelligent Collaboration Partners, uviedli na trh viac ako 20 nových obchodovateľných produktov a riešení pre odvetvia, ako je vzdelávanie, zdravotníctvo, komerčné komplexy, výroba, ISP a malé a stredné podniky.

Budúcnosť je súčasnosť. Huawei víta ďalších partnerov, ktorí sa k nám pridajú. Vďaka produktom a riešeniam, ktoré sa dajú predávať na trhu, IT platformám a silným organizáciám a tímom môžeme spoločne podporiť digitálnu a inteligentnú transformáciu malých a stredných podnikov a dosiahnuť obojstranne výhodné výsledky na obchodnom trhu.

Ak sa chcete dozvedieť viac o riešeniach Huawei pre komerčný trh, kliknite na: https://e.huawei.com/en/industries/commercial-market .

Kontakt

hwebgcomms@huawei.com

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2220022/image_986294_39269973.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2220023/image_986294_39270398.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring