OTS: II. Benefičný ples Hodiny deťom pod záštitou Aleny Heribanovej

TASR, 16. januára 2013 15:55

Trenčianske Teplice 16. januára (TASR-OTS) - Druhý ročník Benefičného plesu Hodiny deťom sa uskutoční v jedinečnom priestore koncertnej sály Kursalonu Trenčianske Teplice v sobotu 9. februára 2013 o 19.00 hodine. Vyhlasovateľmi plesu sú Nadácia pre deti Slovenska a SpicyBrown event&catering – agentúra, ktorá ples zastrešuje aj organizačne. Ples sa koná pod záštitou Aleny Heribanovej a výťažok z podujatia bude venovaný projektu Hodina deťom.

Medzi hlavné hviezdy večera bude patriť talentovaná mladá speváčka Nela Pocisková, obľúbený moderátor Matej Cifra "Sajfa" či samotná Alena Heribanová. Ples otvorí výnimočné zoskupenie mladých tanečníkov CreDance svojím vystúpením pripraveným špeciálne pri príležitosti benefičného plesu. Do tanca bude hrať počas celej noci HappyBand Orchestra a plesoví hostia sa tak môžu tešiť na zážitok pre všetky zmysly – skvelá šou, zábava, atraktívni hostia, výborné jedlo, a to všetko s pocitom, že tým pomáhame tým, ktorí to najviac potrebujú. Ako informuje majiteľ agentúry SpicyBrown Pavol Sirotný, podujatie má jasne definovaný účel: "Na počiatku bola idea urobiť výnimočný a honosný ples, ktorý bude iný najmä tým, že sa nekoná v Bratislave, ako ostatné plesy podobného charakteru. Spoločne s Nadáciou pre deti Slovenska pracujeme na naplnení našich cieľov – pripraviť hosťom nezabudnuteľný zážitok a pomôcť deťom v núdzi. Veríme, že sa nám to aj tento rok podarí.“ To všetko sa udeje už 9.2.2012 v priestoroch Kursalonu v Trenčianskych Tepliciach, vstupenky na podujatie zakúpite v sieti Ticketportal.

Viac informácií poskytne:

Mgr. Petronela Chalupková, event@spicybrown.sk

www.kursalonteplice.sk

www.spicybrown.sk

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mš ed

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring