OTS: Iniciatíva „Studňa želaní" nadácie Vantage ...

TASR, 14. decembra 2023 11:31

OTS: Iniciatíva „Studňa želaní" nadácie Vantage Foundation prináša radosť do detského domova Rumah Hope v Malajzii

Petaling Jaya 14. decembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - V tomto sviatočnom období rozsvecuje nadácia Vantage Foundation životy znevýhodnených mladých ľudí v detskom domove Rumah Hope v Malajzii iniciatívou hrejúcou pri srdci, ktorej cieľom je počas tohto radostného obdobia podporovať ohľaduplnosť a začleňovanie. Účelom kampane „Studňa želaní", na čele ktorej stojí nadácia Vantage Foundation, je postarať sa o to, aby každý v Rumah Hope zažíval radosť sviatočného obdobia vďaka splneným vianočným prianiam.

Vo svete naplnenom sviatočnou veselosťou a obdarúvaním je dôležité pamätať na to, že nie každý má výsadu dostávať darčeky od svojej rodiny. Nadácia Vantage Foundation pripúšťa tento nepomer a verí v silu komunity, súcitu a súdržnosti, ktoré prinesú zmenu do životov tých, ktorí toto šťastie nemajú.

Vantage Foundation je nezisková organizácia v Singapure a jej prvoradým poslaním je zvyšovať povedomie o nepovšimnutých znevýhodneniach. Tieto často prehliadané problémy, vrátane depresie, úzkosti a osamelosti, ohrozujú sociálnu mobilitu.

„Iniciatíva Studňa želaní nielenže prináša úsmev na tváre detí v Rumah Hope, ale zároveň rozvíja láskavosť v rámci komunít," povedal Steven Xie, výkonný riaditeľ nadácie Vantage Foundation. „Veríme, že iniciatíva inšpiruje ostatných, aby sa stali sviatky inkluzívnejšie pre všetkých."

Detský domov Rumah Hope, ktorý vznikol v roku 1994, je útočiskom pre zneužívané, zanedbávané a znevýhodnené deti. Domov je registrovaný Radou pre dobré životné podmienky štátu Selangor (Selangor Welfare Council) v Malajzii.

„Vianoce môžu byť pre deti v našom domove, ktoré sú odlúčené od svojich rodín, paradoxne obdobím sociálnej úzkosti," povedala Amy D'Cruz, riaditeľka detského domova Rumah Hope. „Deti budú nadšené, keď dostanú darčeky, ktoré si osobne želali. Tieto darčeky venované starostlivými dobrovoľníkmi im pomôžu rozvinúť silnejšiu sebaúctu."

O nadácii Vantage Foundation

Vantage Foundation je nezávislá charitatívna organizácia, ktorá sa venuje zvyšovaniu povedomia o nepovšimnutých znevýhodneniach. Viac informácií nájdete na adrese www.vantage.foundation.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2299655/1.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2299654/Vantage_Foundation_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring