OTS: Innokin získala ocenenie „Zlatý list za inováciu" ...

TASR, 22. septembra 2023 10:23

OTS: Innokin získala ocenenie „Zlatý list za inováciu" na konferenci GTNF 2023 za prvú vodivú keramickú cievku bez obsahu kovu na svete

Seoul 22. septembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Innokin, popredná značka v odvetví vapingu od roku 2011, získala prestížne Ocenenie Zlatý list za vývoj MeFree, prvej a jedinej vodivej keramiky na odstránenie kovu z vapovacích cievok. Táto keramická cievka novej generácie rieši dlhodobé problémy v technológii vapingu, kde tradičné cievky, obsahujúce kovové žhaviace prvky, často spôsobujú nerovnomerné zahrievanie, „horúce body" a potenciálne uvoľňovanie toxických ťažkých kovov.

E-cigarety sa zvyčajne skladajú z troch základných komponentov: zdroja energie (batérie), žhaviaceho prvku (cievky) a zahrievanej látky. Zdroj energie dodáva energiu do žhaviaceho prvku, ktorý odparuje požadovanú látku. Doteraz takmer všetky cievky využívali na zahrievanie látok kov. Nerovnomerné zahrievanie kovu však často vedie k „horúcim bodom" so zbytočne vysokými teplotami, čo ohrozuje výkon aj bezpečnosť.

V reakcii na tento kritický problém sa spoločnosť Innokin pustila do intenzívneho výskumu a vývoja s cieľom vytvoriť prvú vodivú keramickú cievku bez obsahu kovu na svete, ktorá nahradila kov revolučnou vodivou keramikou ako vykurovacím prvkom. Bežné vodivé keramické cievky obsahujú kovové prísady na zvýšenie vodivosti keramiky, ale trpia nekontrolovateľnou úrovňou odporu, čo môže mať za následok nekonzistentný výkon. Prevratné riešenie spoločnosti Innokin, ktoré plynulo spája nekovové komponenty s keramickými materiálmi, ponúka výraznú výhodu: absenciu kovu, čo sa prejavuje v rovnomernom a účinnom ohreve.

Nová vodivá keramická cievka, ktorú predstavila spoločnosť Innokin, vykazuje pozoruhodnú stabilitu a odolnosť voči erózii. Rýchlo a rovnomerne zahrieva látky, ako je e-liquid, čím poskytuje čistejšiu a uspokojivejšiu chuť. Táto inovácia predstavuje významný skok vpred v technológii vapingu a ponúka zlepšenie výkonu a bezpečnosti vapingu pre používateľov.

„Sme poctení, že sme získali Ocenenie Zlatý list za našu prácu pri vývoji technológie bezkovových keramických cievok," uviedol Tao Cui, riaditeľ pre stratégiu v spoločnosti Innokin. „Naše odhodlanie posúvať hranice vapingovej technológie nás priviedlo k tomuto prelomovému úspechu. Toto ocenenie podčiarkuje našu zodpovednosť poskytovať zákazníkom bezpečnejšie a príjemnejšie vapovacie produkty."

Technológia vodivých keramických cievok Innokin predstavuje paradigmatickú zmenu v odvetví vapingu a stanovuje nové štandardy výkonu, bezpečnosti a čistoty chuti. Keďže sa vapingové prostredie neustále vyvíja, spoločnosť Innokin zostáva na čele inovácií a prináša produkty, ktoré majú trvalý pozitívny vplyv na vapingovú komunitu.

Viac informácií o spoločnosti Innokin a jej prelomovej technológii keramických cievok MeFree nájdete na https://mefreetech.com.

Fotografia – https://mma.prnewswire.com/media/2217689/Innokin_received_the_Innovation_Award_trophy_during
_the_Global_Tobacco___Nicotine_Forum__GTNF___Sept.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring