OTS: Inovácie v podobe revolučnej laserovej televízie ...

TASR, 11. januára 2024 10:41

OTS: Inovácie v podobe revolučnej laserovej televízie prezentované spoločnosťou Hisense na veľtrhu CES 2024

Las Vegas 11. januára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Hisense, globálna spoločnosť v oblasti elektroniky a domácich spotrebičov, prináša na veľtrh CES 2024 svoje špičkové inovácie v podobe laserovej televízie a predstavuje ďalšiu generáciu riešení pre filmovú domácu zábavu.

Hisense je priekopníkom v inováciách laserovej televízie, globálne predstavujúc prvú laserovú televíziu s rozlíšením 8K a prelomovú laserovú televíziu TriChroma. Na veľtrhu CES 2024 spoločnosť Hisense aj naďalej vedie v technologických inováciách a predstavuje svetovo prvú laserovú televíziu 8K Sonic Screen, pýšiacu sa svetovo najväčšou sonickou obrazovkou so zvukovou plochou 3,4 a viac ako 100 000 zvukovými jednotkami. Zvuk, ktorý vychádza z obrazovky, ponúka pohlcujúci zážitok , ktorý konkuruje zvuku profesionálneho kina. Nová rolovacia laserová televízia od Hisense je revolúciou v sledovaní veľkých obrazoviek, prekonávajúc obmedzenia tradičných zariadení. Vďaka bezproblémovému rolovaniu a ukrytiu laserovej obrazovky potláčajúcej okolité svetlo sa spotrebiteľom ponúka zážitok z vysokovýkonného sledovania a možnosť skryť obrazovku, keď sa nepoužíva.

Na porovnanie s rolovateľnou obrazovkou bola v stánku Hisense vystavená ultratenká laserová televízia Ultra Slim 4K Laser TV so zariadením s kompaktnými lasermi a technológiou ultra tenkého displeja – najmenšia laserová televízia s rozlíšením 4K v odvetví. Ultra tenká obrazovka má hĺbku iba 1,57 cm a hmotnosť 7,5 kg. Umožňuje citlivé a jednoduché začlenenie do obytného priestoru bez kompromisov, čo sa týka kvality obrazu.

Spoločnosť Hisense predstavila nielen vývoj v oblasti kvality obrazu a imerzie obrazovky, ale opätovne definovala možnosti laserových televízorov s vysoko dynamickým rozsahom, jasom, kontrastom a vizuálnou hĺbkou. Svetovo prvá laserová televízia s ultra čiernou obrazovkou obsahuje mikro-nano technológiu s protioslnivou vrstvou, ktorá zlepšuje účinnosť využívania svetla o 50 % – prinášajúc neslýchané zlepšenie jasu a kontrastu displeja. V ďalšej snahe o dokonalý jas a kontrast splnila laserová televízia od Hisense s dynamickým riadením svetla, ktorá obsahuje technológiou Barco™ Bright, dopyt spotrebiteľov po kvalitnejšom obraze bez ohľadu na prostredie – jasné, tmavé a všetko medzi tým.

Spoločnosť Hisense tiež predstavila svoju prelomovú technológiu displejov pre automobilový priemysel. Laserový displej do automobilov simuluje úplný zážitok ako vo vozidle s využitím modernej technológie laserovej projekcie a bola ocenená ako držiteľ ocenenia za inováciu na veľtrhu CES 2024. Displej pre rozšírenú realitu AR Heads-Up Display (HUD) od Hisense integruje holografickú technológiu a projekciu s trojitým laserom TriChroma, ktorá transformuje predné sklo vozidla na informačné centrum. Vodičom prináša súbežné sledovanie virtuálnych obrazov a skutočného prostredia prostredníctvom mnohostranný displejov vo vysokom rozlíšení, ponúkajúc mimoriadnu priehľadnosť. Displej pre rozšírenú realitu AR HUD rozširuje tiež svoje spôsobilosti do exteriéru, začleňujúc zariadenie na projekciu predného svetla na pripomenutie bezpečnosti a zefektívnenie optickej dráhy pre zlepšený výkon AR HUD.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2315483/Hisense_s_new_Rollable_Laser_TV__1.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2315482/Hisense_Ultra_Slim_4K_Laser_TV.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring