OTS: Inovácie vo vzdelávaní s pomocou umelej inteligencie: ...

TASR, 3. januára 2024 10:18

OTS: Inovácie vo vzdelávaní s pomocou umelej inteligencie: Cognizant podpisuje viacročnú zmluvu s nakladateľstvom a vydavateľstvom Univerzity v Cambridge

Obnovený päťročný vzťah umožní spoločnosti Cognizant a Cambridge viesť digitálnu transformáciu a využívať technológie umelej inteligencie

Londýn 3. januára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Nakladateľstvo a vydavateľstvo Univerzity v Cambridge (Cambridge) podpísalo viacročnú zmluvu so spoločnosťou Cognizant (Nasdaq: CTSH) s cieľom zlepšovať prevádzkovú efektivitu, zachovávať integritu výsledkov skúšok a zostať konkurencieschopný v rozvíjajúcom sa sektore vzdelávania. Podľa dohody bude spoločnosť Cognizant pokračovať v poskytovaní vývoja aplikácií a podporných služieb pre Cambridge.

Dohoda prichádza v čase, keď Cambridge rieši rastúcu túžbu po digitálnom zapojení a inovatívnych produktoch, ktoré účinne spĺňajú potreby študentov, učiteľov a výskumníkov. V reakcii na tento dopyt budú Cambridge a Cognizant poháňať digitálnu transformáciu, prechod k prístupu zameranému na produkt a využívanie technológie umelej inteligencie.

Cambridge je lídrom v hodnotení, vzdelávaní, výskume a akademickom uverejňovaní. Ako súčasť univerzity v Cambridge poskytuje toto prepojenie organizácii rozsiahle skúsenosti v oblasti výskumu, akademického uverejňovania, vnútroštátnych vzdelávacích systémov, medzinárodného vzdelávania a výučby anglického jazyka.

Cieľom obnoveného vzťahu je pomôcť Cambridge prinášať presné výsledky skúšok a lepšie výsledky pri učení miliónom študentov po celom svete. Pomôže Cambridge využívať technológie generatívnej umelej inteligencie a prinášať zlepšenia produktivity a výnimočnú skúsenosť pre milióny študentov.

„Sme nadšení, že môžeme pokračovať v našej práci s nakladateľstvom a vydavateľstvom Univerzity v Cambridge (Cambridge University Press and Assessment) pri poskytovaní inovatívneho digitálneho prístupu k vzdelávaniu," povedal Rohit Gupta, výkonný riaditeľ pre Spojené kráľovstvo a Írsko v spoločnosti Cognizant.

„Cambridge je jednou zo svetovo najrenomovanejších a najobdivovanejších inštitúcií v sektore, v ktorom špičkové technológie, ako je umelá inteligencia, vykazujú obrovský potenciál.

Dúfame, že prostredníctvom tejto spolupráce pozitívne ovplyvníme milióny študentov po celom svete," pokračoval.

„Spoločnosť Cognizant je skvelý poskytovateľ pre našu podporu s ďalšou fázou našej digitálnej transformácie," povedal Mark Maddocks, riaditeľ pre oblasť informácií v nakladateľstve a vydavateľstve Univerzity v Cambridge. „Tím dokonale chápe naše priority a plán. Tešíme sa na pokračovanie tejto spolupráce a posilňovanie našej vedúcej pozície v čase zmien v oblasti vzdelávania a učenia."

O nakladateľstve a vydavateľstve Univerzity v Cambridge

Nakladateľstvo a vydavateľstvo Univerzity v Cambridge je svetový líder v hodnotení, vzdelávaní, výskume a akademickom uverejňovaní.

Ako súčasť univerzity v Cambridge zdieľa jej misiu „byť prínosom pre spoločnosť prostredníctvom vykonávania vzdelávania, učenia a výskumu na tých najvyšších medzinárodných úrovniach excelentnosti". Prostredníctvom svojich produktov a služieb informuje o dianí v oblastiach najpálčivejších svetových problémov vrátane klimatickej zmeny. Pomáha ľuďom na celom svete zužitkovať svoj potenciál, prinášajúc úžitok spoločnosti a planéte.

Viac informácií nájdete na stránke www.cambridge.org.

O Cognizant

Spoločnosť Cognizant (Nasdaq: CTSH) navrhuje moderné podniky. Našim klientom pomáhame modernizovať technológie, pretvárať procesy a transformovať skúsenosti, aby si mohli zachovať náskok v našom rýchlo sa meniacom svete. Spolu zlepšujeme každodenný život. Zistite ako na stránke www.cognizant.com alebo @cognizant.

Pre viac informácií sa obráťte na:

EMEA/APAC/Amerika: India:

Christina Schneider Rashmi Vasisht

christina.schneider@cognizant.com

rashmi.vasisht@cognizant.com

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1794711/Cognizant_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring