OTS: Inovatívne kryptonatívne peniaze: Bybit integruje Ethena USDe stablecoin

TASR, 8. decembra 2023 8:02

Dubaj 8. decembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Bybit, tretia najväčšia kryptoburza na svete podľa objemu, s hrdosťou oznamuje partnerstvo svojho inštitucionálneho tímu s Ethena Labs, čím predznamenáva integráciu nového stablecoinu USDe na svoju platformu.

Protokol syntetického dolára Ethena, USDe, ponúka prelomové riešenie pre decentralizované peniaze nezávislé od tradičnej bankovej infraštruktúry. Poskytuje škálovateľné a stabilné riešenie odolné voči cenzúre. Prostredníctvom delta-hedging staked Ether (ETH) kolaterálu na Bybit, USDe zabezpečuje plnú zábezpeku bez toho, aby sa obetoval výnos ETH.

Bybit bude v stratégii Ethena zohrávať kľúčovú rolu a bude sa starať o významnú časť počiatočného toku hedgingu pre USDe. Toto partnerstvo predstavuje strategický krok k vytvoreniu kryptonatívneho riešenia digitálnych peňazí.

Zavedenie USDe na Bybit poskytuje užívateľom aj príležitosť diverzifikovať svoje stablecoiny do krypto-natívneho produktu. Ponúka to nekorelovaný rizikový profil v porovnaní s centralizovanými stablecoinmi, ktoré v súčasnosti dominujú na burzách.

Ethena uchováva svoje aktíva u kvalifikovaných správcov, čo dokazuje záväzok Bybit poskytovať obchodnú infraštruktúru, ktorá spĺňa požiadavky veľkých inštitucionálnych hráčov. Prístup Ethena k oddelenej úschove a realizácii podobne ako na tradičných trhoch a jeho záväzok využívať na prístup k centralizovanej likvidite správcov mimo burzy ho skutočne stavia do pozície transformačnej sily v odvetví.

„Naša spolupráca s Ethena Labs predstavuje náš záväzok riešiť niektoré z najväčších výziev v oblasti kryptomien v súčasnosti, v neposlednom rade vytvorenie decentralizovaného stablecoinu," prehlásil Ben Zhou, spoluzakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Bybit. „Integrácia USDe na Bybit rozširuje našu ponuku stablecoinov a poskytuje našim užívateľom celý rad nekorelovaných riešení dostupných z nášho jednotného obchodného účtu." #Bybit/#TheCryptoArk

O Bybit

Bybit patrí medzi top trojku medzi burzami kryptomien podľa objemu s 20 miliónmi používateľov, ktorá bola založená v roku 2018. Ponúka profesionálnu platformu, kde kryptoinvestori a kryptoobchodníci nájdu ultra-rýchly matching engine, zákaznícky servis 24/7 a viacjazyčnú komunitnú podporu. Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov konštruktérov a jazdcov Formuly 1: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o Bybit nájdete na Bybit Press.

V prípade otázok pre médiá kontaktujte: media@bybit.com

Ďalšie informácie nájdete na: https://www.bybit.com

Aktuálne informácie sledujte na: Bybit's Communities a sociálnych sieťach Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X (Twitter) | Youtube

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2295525/Image.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring