OTS: Intrum si vybrala spoločnosť Cognizant na podporu ...

TASR, 21. septembra 2023 9:19

OTS: Intrum si vybrala spoločnosť Cognizant na podporu svojej digitálnej transformácie

Spoločnosť Cognizant pomôže globálnemu lídrovi v oblasti služieb správy úverov modernizovať jeho technologickú platformu s cieľom lepšie podporovať európskych klientov pri správe dlhov a ďalších úverových službách

Teaneck 21. septembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Cognizant (Nasdaq: CTSH) dnes oznámila, že si ju vybrala globálna spoločnosť Intrum so sídlom v Švédsku, ktorá ponúka služby v oblasti správy úverov, aby poskytla komplexnú digitálnu integráciu a základné modernizačné služby pre technologickú platformu správy úverov Intrum. Toto zlepšenie umožní zamestnancom kontaktného centra Intrum získať prístup k užitočným a na dátach založeným poznatkom, ktoré budú môcť využívať spolu so svojou empatiou a úsudkom na to, aby poskytovali lepšie poradenstvo pre zákazníkov s pohľadávkami z celoeurópskych dodávateľských centier pri vývoji inovatívnych riešení a podpory.

V rámci novej viacročnej dohody Cognizant očakáva, že spoločne so zamestnancami Intrum a ďalšími partnermi vybuduje základný digitálny systém a bude ho podporovať vrátane práce na implementácii novej integračnej vrstvy. Cieľom systému je pomôcť spoločnosti Intrum znížiť celkové náklady na vlastníctvo, urýchliť modernizáciu integračnej platformy a vybudovať agilný tím digitálnych služieb na riadenie potrieb zákazníkov v 20 krajinách v Európe, najmä v tých krajinách, ktoré majú problémy s likviditou v dôsledku súčasnej makroekonomickej situácie.

Okrem toho sa očakáva, že služby Cognizant umožnia zjednodušenie procesu správy a reštrukturalizácie dlhov pre spoločnosti aj jednotlivcov, čo spoločnosti Intrum umožní ponúkať komplexný prístup k riešeniam správy dlhov v rámci celého úverového portfólia zákazníka – nielen v súvislosti s tou časťou úveru, ktorú získava Intrum na správu. Spoločnosť Intrum dúfa, že vďaka týmto rozšíreným technologickým možnostiam bude môcť identifikovať novšie, realizovateľné príležitosti na dlhové služby s väčšou možnosťou podpory predaja alebo krížového predaja ďalších ponúk. Modernizovaný prístup navyše umožní spracúvať väčšie objemy transakcií, ako sú platby, otázky zákazníkov a výpisy, na viacerých portáloch a kanáloch, čím sa zlepší čas vybavovania otázok zákazníkov, správa dlhov, ako aj spokojnosť zákazníkov.

„V čase makroekonomických výziev sa musíme uistiť, že sme pripravení uspokojiť rastúci dopyt klientov, ktorí požadujú spravodlivé a etické riešenia v oblasti vymáhania pohľadávok," uviedol Ronald Reurink, globálny IT riaditeľ v spoločnosti Intrum pre rozvinuté trhy, rozvíjajúce sa trhy a Škandináviu. „Ako líder v odvetví sa neustále snažíme zlepšovať spôsoby, ako čo najlepšie podporovať našich firemných klientov aj spotrebiteľov, a stále viac sa zameriavame na prevádzkovú dokonalosť, aby sme zabezpečili, že naše zdroje a nástroje budú efektívne a účinné. Cognizant pomáha spoločnosti Intrum so svojimi odbornými službami v oblasti digitálnej transformácie vyvíjať prvotriedne technologické platformy s cieľom lepšie porozumieť potrebám klientov a poskytovať im bezproblémovú a priateľskú zákaznícku podporu."

„Odvetvie správy úverov je aj naďalej veľmi dôležité, keďže globálna ekonomika čelí nepriaznivým vplyvom. Preto je nevyhnutné, aby sa odvetvie vyvíjalo a digitálne transformovalo, a tak udržiavalo krok s dopytom a lepšie slúžilo klientom jednoduchým, efektívnym a na údajoch založeným spôsobom," uviedol Mats Johard, hlavný manažér pre Švédsko v spoločnosti Cognizant. „Spolu so spoločnosťou Intrum kombinujeme naše technické znalosti, ľudskú empatiu a intuíciu, aby sme vytvorili a poskytli inovatívne riešenie pre toto zložité odvetvie. Sme radi, že môžeme spolupracovať s Intrum a pomôcť im urýchliť ich modernizáciu pomocou nového hlavného digitálneho systému".

O Intrum

Intrum je popredným poskytovateľom služieb v oblasti správy úverov, ktorý pôsobí na 20 trhoch v Európe. Tým, že pomáha spoločnostiam dostať zaplatené pohľadávky a podporuje ľudí pri ich oneskorených platbách, Intrum ukazuje cestu k zdravému hospodárstvu a zohráva dôležitú úlohu v celej spoločnosti.

O Cognizant

Cognizant (Nasdaq: CTSH) spravuje moderné podniky. Pomáhame našim klientom modernizovať technológie, pretvárať procesy a transformovať skúsenosti, aby si mohli udržať náskok v našom rýchlo sa meniacom svete. Spoločne zlepšujeme každodenný život. Pozrite si, ako to vyzerá, na stránke www.cognizant.com alebo @cognizant. Ak potrebujete viac informácií, kontaktujte:

Európa, Blízky východ a Afrika/Ázia a Tichý oceán/Amerika: India

Christina Schneider Rashmi Vasisht

christina.schneider@cognizant.com

rashmi.vasisht@cognizant.com

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1794711/Cognizant_Logo.jpg
KONTAKT: Jiang Simin, +86-188-2655-3286, cgtn@cgtn.com


UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring