OTS: ISLE 2024 sa otvára v Shenzhene a predstavuje najnovšie technológie ...

TASR, 1. marca 2024 8:59

OTS: ISLE 2024 sa otvára v Shenzhene a predstavuje najnovšie technológie v oblasti zobrazovania, audio-vizuálnych technológií, systémovej integrácie a LED

Čína 1. marca (TASR/OTS) - /PRNewswire/ -- ISLE 2024, Najväčšia ázijská výstava pre inteligentné obrazovky, audio-video, systémovú integráciu a LED sa otvára 29. februára v centre Shenzhen World Exhibition & Convention Center (Shenzhen World).

Shenzhen je svetovo presláveným centrom výroby displejov a ISLE 2024 je vzdialený 30 minút jazdy autom od väčšiny hlavných čínskych tovární na výrobu LED. Konvergencia kompletného priemyselného reťazca v oblasti zobrazovania a integrovaného systému, ISLE prináša globálnym kupujúcim najnovšie produkty, jednoduchý výskum továrne, príležitosti na vytváranie sietí na platforme jedného miesta.

ISLE 2024 hostila viac ako 1000 online a offline vystavovateľov, ktorí na výstavnej ploche 80 000 metrov štvorcových demonštrovali displeje s podporou umelej inteligencie, XR, 4K a 8K Micro-LED, 3D displej s holým okom, transparentné Mini LED, 5G AV-over-IP aplikácie, vzdialené konferencie a streamovanie, živé podujatia, interaktívne displeje, digitálne nápisy, tvorbu a správu digitálneho obsahu.

Na trojdňovom podujatí budú svoje produkty a riešenia prezentovať známe značky vrátane Leyard, Unilumin, Absen, LianTronics, Ledman, AOTO, BOE, Skyworth, Cedar, Novastar a MAXHUB. Gigant v oblasti prenájmu Gloshine spolu s desiatkami scénografických spoločností prinesie vizuálny zázrak prostredníctvom digitálnej kreativity a pohlcujúcich zážitkov. Na veľtrhu ISLE 2024 budú mať premiéru stovky nových a inovatívnych produktov.

Spolu s poprednými združeniami, ako je Čínska asociácia výrobcov optiky a optoelektroniky, organizátor usporiadal desiatky fór a workshopov v oblasti virtuálnej kinematografie, vysielania XR, zobrazovania IOT, inteligentného mesta, fúzie údajov, zobrazovania veľkých dát.

Vďaka množstvu špičkových vystavovateľov a podnetným priemyselným fóram je ISLE 2024 nielen platformou pre obchod, ale aj globálnou scénou pre priemysel, na ktorej sa skúma budúcnosť a integruje vývoj.

Organizátor oznámil, že ISLE 2025 sa bude konať v centre Shenzhen World Exhibition & Convention Center (Shenzhen World) od 7. do 9. marca 2025.

Navštívte stránku www.isle.org.cn a získajte aktualizácie a prenosy, vysielanie na mieste, ako aj opakované záznamy z ISLE 2024. Online výstavný priestor ISLE ponúka online exponáty s možnosťou vyhľadávania podľa kategórie, značky a roku vydania na https://www.isle.org.cn/exhibits?lang=en

Aktuálne informácie sledujte na stránke ISLE:

ISLE Facebook: https://www.facebook.com/isleshenzhen/

ISLE LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/international-smart-display-and-integrated-system-exhibition-shenzhen-3a6a6a10a/

ISLE Twitter: https://twitter.com/ISLEOfficialAcc

ISLE YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCJwWwrthNIvxhzILRphFGAA

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2351292/1.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2351294/2.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring