OTS: itel predstavil nové logo, ktoré redefinuje služby ...

TASR, 1. decembra 2023 10:56

OTS: itel predstavil nové logo, ktoré redefinuje služby Smart Life na rozvíjajúcich sa trhoch

Celosvetová značka moderného života „smart life" – itel, sa uvedením nového loga a identity značky výrazne posúva vpred a sľubuje revolučný prístup k modernému životu na trhoch s nedostatočnou ponukou.

Šen-Čen, Čína 1. decembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - itel, popredná svetová značka moderného života, ktorá sa zaviazala poskytovať cenovo dostupné a vysokokvalitné produkty spotrebnej elektroniky, s potešením oznamuje iniciatívu transformácie značky, ktorá zahŕňa nové logo a identitu značky. Tento krok je kľúčovým momentom v histórii značky, ktorý spája modernú estetiku s jej hlavným poslaním uspokojovať technologické potreby trhov s nedostatočnými službami.

V rámci svojho trvalého záväzku zlepšovať kvalitu života spotrebiteľov v rozvíjajúcich sa ekonomikách, itel na vytvorení mladistvého, energického a perspektívneho loga spolupracoval s globálnym dizajnérskym tímom Design Studio so sídlom v Austrálii. Tento výrazný odklon od predchádzajúceho dizajnu zachováva jedinečnú rečovú bublinu, ktorá symbolizuje oddanosť spoločnosti itel komunikácii a konektivite.

Žiarivý purpurový odtieň, ktorý bol pre nové logo zvolený, vyžaruje pozitívnu a mladistvú energiu a odráža záväzok spoločnosti itel zostať dynamickou v rýchlo sa vyvíjajúcom technologickom prostredí. Jednotný uhol naklonený dopredu v celom logu symbolizuje budúce zameranie sa spoločnosti itel na posilnenie a podporu komunít prostredníctvom jej inovatívnych produktov a služieb.

Spoločnosť itel, ktorá bola založená pred 16 rokmi, sa vyvinula zo značky mobilných telefónov na komplexnú značku „moderného života", ktorá ponúka rozmanitý ekosystém produktov. itel v súčasnosti zahŕňa smartfóny, príslušenstvo, produkty osobnej starostlivosti a domáce spotrebiče s cieľom poskytovať ekosystémové služby, ktoré zlepšujú život zákazníkov na rozvíjajúcich sa trhoch. Spoločnosť itel si udržiava svoje popredné postavenie v odvetví a je hrdá na to, že sa podľa údajov IDC o predaji v 2. štvrťroku 2023 umiestnila ako globálny hráč č. 1 v kategórii funkčných telefónov a ako globálna značka smartfónov č. 1 pod 75 $.

„Inovácia nie je len o zmenách, ale aj o vývoji, ktorý zodpovedá neustále sa vyvíjajúcim potrebám spotrebiteľov. Zmena loga itel je dôkazom nášho neochvejného záväzku poskytovať dostupné a inovatívne moderné technológie, ktoré posilňujú postavenie jednotlivcov a komunít na rozvíjajúcich sa trhoch. Naďalej sa venujeme nášmu pôvodnému zámeru „Enjoy Better Life," a táto premena je odvážnym krokom vpred na tejto ceste," prehlásill Bruno Li, generálny riaditeľ spoločnosti itel.

Informácie:

Globálna značka itel ponúka cenovo dostupnú a kvalitnú elektroniku. Z mobilných telefónov sa vyvinula na značku „smart life" a v roku 2023 si zabezpečila status číslo 1 ako vedúca celosvetová značka funkčných telefónov pod 75 $.

https://www.itel-life.com/

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2289366/image_1.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2289367/image_2.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring