OTS: JA Solar si udržiava najvyššie hodnotenie AAA v oblasti ...

TASR, 29. januára 2024 9:22

OTS: JA Solar si udržiava najvyššie hodnotenie AAA v oblasti ratingu ochoty financovať fotovoltickú technológiu ModuleTech

Peking 29. januára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť JA Solar si udržala svoje hodnotenie AAA v najnovšej správe spoločnosti PV Tech za 4. štvrťrok 2023 o ochote financovať fotovoltickú technológiu ModuleTech. Odzrkadľuje sa tým postavenie spoločnosti v oblastiach vrátane výroby, odosielanie, plánovanie kapacít a technológií a finančná výkonnosť.

Spoločnosť sa dlhodobo angažuje v oblasti konceptu dizajnu produktov, ktoré sú „prispôsobené, aby zvyšovali hodnotu pre zákazníkov", zameriavajúc sa na vytváranie dlhodobej hodnoty pre globálny trh s fotovoltickými produktmi s nižšími regulačnými nákladmi na elektrinu (Levelized Cost of Electricity – LCOE) a nákladmi na rovnováhu systému (Balance of System – BOS).

Aby spoločnosť JA Solar splnila dopyt trhu po vysoko účinných produktoch typu „n", uviedla v roku 2023 svoj rad modelom DeepBlue 4.0 Pro typu „n" s vysokou účinnosťou, založený na obdĺžnikových doskách s rozmermi 182 mm x 199 mm. Vlajkový model s rozmermi 2 465 mm x 1 134 mm (72-článkový) má výstupný výkon 635 W s účinnosťou 22,8 %. Vďaka tomu patrí medzi produkty s najvyšším výkonom spomedzi 182 modelov z aktuálneho radu na trhu. V januári 2024 spoločnosť uskutočnila uvedenie radu „SkyBlue" a „OceanBlue", osobitne určených pre námorné scenáre. Zdediac vlastnosti DeepBlue 4.0 Pro, ako je vysoký výkon, vysoká účinnosť, veľká výroba energie a vysoká spoľahlivosť, sa rad zároveň vyznačuje ďalšími prednosťami vrátane odolnosti voči soľným spŕškam, ultrafialovému žiareniu, vlhkosti a horúcim zónam, výsledkom čoho je zlepšená spoľahlivosť a odolnosť voči drsným poveternostným podmienkam, ktoré sú časté najmä v morskom prostredí.

Spoločnosť JA Solar neustále dosahovala uznanie od EUPD Research ako najlepšia fotovotlická značka v Európe, na Blízkom východe a v Severnej Amerike, Latinskej Amerike, východnej a južnej Ázii a Afrike. Bola uznaná laboratóriom PVEL za „najlepšieho hráča z hľadiska výkonu" a testovacím strediskom Renewable Energy Test Center (RETC) za „celkovo najúspešnejšiu firmu" v priebehu ôsmych a štyroch po sebe nasledujúcich rokov.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2327375/JA_Solar_maintains_highest_AAA_rating_in_PV_ModuleTech_bankability_rankings.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring