OTS: JA Solar si zachováva najvyššie hodnotenie AAA ...

TASR, 31. októbra 2023 9:38

OTS: JA Solar si zachováva najvyššie hodnotenie AAA v rebríčku solventnosti PV ModuleTech

Peking 31. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - PV Tech zverejnil svoj rebríček solventnosti za tretí štvrťrok 2023, pričom JA Solar opäť získal najvyššie hodnotenie AAA na základe svojich stabilných finančných výsledkov, neustálych technologických inovácií a vysoko spoľahlivej kvality produktov. Toto hodnotenie dosahuje spoločnosť už niekoľko štvrťrokov po sebe, čo dokazuje jej vysokú úroveň uznania na svetovom trhu s fotovoltikou.

Ako jeden z popredných svetových výrobcov modulov spoločnosť už mnoho rokov vyrába vysokoúčinné a vysokokvalitné výrobky, ktoré spĺňajú rozmanité potreby jej globálnych zákazníkov, pričom moduly série DeepBlue si získali obľubu u zákazníkov na celom svete pre svoju vysokú účinnosť, vysoký výkon, vysokú výrobnú kapacitu a vysokú spoľahlivosť. Ku koncu júna 2023 dosiahol celkový objem dodávok JA Solar 152 GW, z toho 23,95 GW bolo dodaných v prvej polovici roka, čím sa spoločnosť dostala na čelo odvetvia.

Podľa správy PV Tech spoločnosť JA Solar poháňala pokrok v odvetví fotovoltiky svojimi špičkovými technologickými výhodami. Keďže svetový trh s fotovoltickými článkami vstupuje do éry typu n, spoločnosť uviedla na trh produkt DeepBlue 4.0 Pro, novú generáciu vysokoúčinného modulu typu n využívajúcu články Bycium+, SMBB a zapuzdrenia modulov s vysokou hustotou, vyznačujúce sa nižšou degradáciou, vyššou bifaciálnosťou výroby energie (dvojfázovou výrobou energie) a zvýšeným výkonom výroby energie pri vysokej teplote. 72-článková verzia modulu dokáže dosiahnuť výkon 630 W s účinnosťou 22,5 %, čím sa stáva jedným z najvyhľadávanejších riešení v rámci odvetvia.

Spoločnosť JA Solar sa zaviazala k trvalo udržateľnému rozvoju a pokračuje vo vytváraní ekologických a nízkouhlíkových produktov, pričom jej hlavné moduly patria medzi prvé, ktoré získali certifikát uhlíkovej stopy od francúzskej testovacej organizácie Certisolis.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2260530/image_1.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring