OTS: Jackpot v doplnkovej hre JOKER

TASR, 8. júla 2013 11:14

Hráč uzavrel stávku na dve žrebovania, šťastie mu priniesol JOKER Výherca, ktorý uzavrel stávku v Nitrianskom kraji, si na svoj účet bude môcť pripísať takmer 30 tisíc eur.

Bratislava 8. júla (TASR-OTS) - Na prvú júlovú nedeľu bude pravdepodobne dlho spomínať jeden z hráčov, ktorí uzatvorili lotovú stávku s doplnkovou hrou v Nitrianskom kraji. "Jeden z hráčov mal skutočné šťastie. V nedeľnom žrebovaní doplnkovej hry JOKER vyhral jackpot v hodnote 29.845,10 eura," informoval hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s., Rastislav Čépe. Dodal, že hráč si predplatil na dve žrebovania štvortipovú stávku v hre LOTO s doplnkovou hrou JOKER. "Jeho vklad do hry bol 6,30 eura."

Podľa hovorcu spoločnosti TIPOS už ide o 13. tohtoročný jokerový jackpot. "Zatiaľ najvyšší jokerový jackpot v tomto roku padol 12. mája. Mal hodnotu 106.951,45 eura a padol na lotovú stávku uzatvorenú v Žilinskom kraji," pripomenul Čépe.

JOKER je doplnková hra k číselným lotériám LOTO a LOTO 5 z 35. Je to stávka na šesťčíslie uvedené na potvrdení o uzatvorení stávky, ktoré vytvorí generátor náhodných čísel. Výhra v hre JOKER je dosiahnutá vtedy, ak sa vyžrebované čísla šesťčíslia hry JOKER presne zhodujú na príslušných pozíciách s číslami nachádzajúcimi sa v šesťčíslí platného potvrdenia o uzatvorení stávky v časti JOKER, pri ktorom je vyznačená možnosť "áno". Cena vkladu do doplnkovej hry na jedno žrebovanie je len 0,35 eura.

TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s., prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO 10 a EUROMILIÓNY okrem štandardných zberných miest aj prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk, ako aj prostredníctvom SMS správ zaslaním bezplatnej prázdnej SMS správy na číslo 3333.

Kontakt: Rastislav Čépe hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s., Brečtanová 1, Bratislava Tel: 0911 677 877 Mail: cepe@tipos.sk

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt vs

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring