OTS: Jackpot v hre JOKER padol na stávku z Bratislavského kraja

TASR, 4. februára 2013 10:52

Bratislava 4. februára (TASR-OTS) - V nedeľu mala víťazného hráča nielen doplnková hra JOKER, ale aj hra LOTO 5 z 35. V nej si dokonca jackpot rozdelia dvaja hráči.

Skvelú výhru 58 236,88 eura si bude môcť na svoj účet pripísať hráč, ktorý v nedeľu vyhral jackpot v doplnkovej hre JOKER. "Šťastný hráč uzatvoril stávku v Bratislavskom kraji v hre LOTO a zvolil si aj doplnkovú hru JOKER. Práve v nej vyhral výhru v prvom poradí. Ide už o štvrtý tohtoročný jokerový jackpot," informoval hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s. Rastislav Čépe. Ako ďalej hovorca uviedol, víťazná stávka bola uzatvorená na 4 tipy s doplnkovou hrou JOKER. "Hráč si stávku predplatil na dve žrebovania a jeho vklad do hry bol 6,30 eura," dodal Čépe.

JOKER je doplnková hra k číselným lotériám LOTO a LOTO 5 z 35. Je to stávka na šesťčíslie uvedené na potvrdení o uzatvorení stávky, ktoré vytvorí generátor náhodných čísel. Výhra v hre JOKER je dosiahnutá vtedy, ak sa vyžrebované čísla šesťčíslia hry JOKER presne zhodujú na príslušných pozíciách s číslami nachádzajúcimi sa v šesťčíslí platného potvrdenia o uzatvorení stávky v časti JOKER, pri ktorom je vyznačená možnosť "áno".

V nedeľu sa šťastie usmialo aj na dvoch hráčov, ktorí si rozdelia jackpot v hre LOTO 5 z 35. "TIPOS zaevidoval v hre LOTO 5 z 35 dve výherné stávky v prvom poradí. Každý z víťazných hráčov vyhral 8 089,81 eura," informoval hovorca. Prvá víťazná stávka bola uzatvorená v Banskobystrickom kraji na 6 náhodných tipov aj s doplnkovou hrou JOKER. „Hráč za stávku zaplatil 2,15 eura," dodal Čépe. Druhá víťazná stávka bola uzatvorená v Trenčianskom kraji na 6 vlastných tipov a hráč za ňu zaplatil 1,80 eura. "Ide o tohtoročný štvrtý jackpot, ktorý padol v hre LOTO 5 z 35 a zároveň je prvým, ktorý si rozdelia dvaja výhercovia," informoval hovorca. Vlani sa o jackpot v "malom lote" delili dvaja výhercovia trikrát. "A raz si jackpot rozdelili až traja hráči. Každý z nich vtedy vyhral 2 172,40 eura," pripomenul Čépe.

Hra LOTO 5 z 35 patrí medzi číselné lotérie s malým základným vkladom na jednu stávku. Hodnota jedného tipu je len 0,30 eura. Zároveň ide o číselnú lotériu s najvyššou šancou na získanie hlavnej výhry. Pravdepodobnosť výhry v prvom poradí v hre LOTO 5 z 35 je približne 1 : 324 000. Päť výherných čísel pre "malé loto" sa žrebuje dvakrát týždenne - v stredu a v nedeľu.

TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s. prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO 10 a EUROMILIÓNY okrem štandardných zberných miest aj prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk, ako aj prostredníctvom SMS správ zaslaním bezplatnej prázdnej SMS správy na číslo 3333.

Kontakt: Rastislav Čépe hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s., Brečtanová 1, Bratislava Tel: 0911 677 877 Mail: cepe@tipos.sk

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt jk

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring