OTS: Jackpot v hre JOKER padol na stávku cez SMS

TASR, 4. apríla 2013 10:35

OTS: Jackpot v hre JOKER padol na stávku cez SMS Hráč vyhral 6928,75 eura prostredníctvom SMS stávky.

Bratislava 4. apríla (TASR-OTS) - Ubehli len tri dni a v doplnkovej hre JOKER padol ďalší jackpot. "V stredajšom (3.4.) žrebovaní padol už ôsmy tohtoročný jackpot v doplnkovej hre JOKER. Tentoraz mal hodnotu 6928,75 eura. Víťazná stávka bola uzatvorená prostredníctvom SMS správy," informoval hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s., Rastislav Čépe.

Ako ďalej hovorca dodal, šťastlivec za stávku zaplatil 1,05 eura. "Išlo o jednotipovú stávku v hre LOTO spolu s doplnkovou hrou JOKER. Hráč ju uzavrel cez esemesku v deň žrebovania," uviedol Čépe.

Tento rok je to už druhýkrát, kedy jackpot v hre JOKER pokorila SMS stávka. "Po prvýkrát sa tak stalo 20. februára. Išlo o piaty tohtoročný jokerový jackpot s hodnotou 63.494,45 eura," povedal hovorca. Vlani padol jokerový jackpot prostredníctvom SMS stávky raz. "Išlo o fantastický jackpot v doplnkovej hre s hodnotou 184.312 eur. Padol v žrebovaní dňa 12. decembra 2012. Možno tiež dodať, že to bola druhá najvyššia jokerová výhra v minulom roku," pripomenul hovorca.

JOKER je doplnková hra k číselným lotériám LOTO a LOTO 5 z 35. Je to stávka na šesťčíslie uvedené na potvrdení o uzatvorení stávky, ktoré vytvorí generátor náhodných čísel. Výhra v hre JOKER je dosiahnutá vtedy, ak sa vyžrebované čísla šesťčíslia hry JOKER presne zhodujú na príslušných pozíciách s číslami nachádzajúcimi sa v šesťčíslí platného potvrdenia o uzatvorení stávky v časti JOKER, pri ktorom je vyznačená možnosť "áno". Cena vkladu do doplnkovej hry na jedno žrebovanie je len 0,35 eura.

TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s., prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO 10 a EUROMILIÓNY okrem štandardných zberných miest aj prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk, ako aj prostredníctvom SMS správ zaslaním bezplatnej prázdnej SMS správy na číslo 3333.

Kontakt pre médiá: Rastislav Čépe hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s., Brečtanová 1, Bratislava Mail: cepe@tipos.sk

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk jak

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring