OTS: Jean-Francois Rallet bol vymenovaný za generálneho riaditeľa ...

TASR, 20. novembra 2012 19:33

OTS: Jean-Francois Rallet bol vymenovaný za generálneho riaditeľa eRecyclingCorps v Európe

-- Bývalý výkonný riaditeľ spoločnosti Verizon prináša poprednej spoločnosti v oblasti spätných odkúpení 15 rokov skúseností z oblasti telekomunikácií

Brusel 22. novembra (TASR-OTS) /PRNewswire/ -- Spoločnosť eRecyclingCorps (eRC), vedúci poskytovateľ riešení v oblasti spätného odkúpenia testovaných bezdrôtových zariadení, dnes oznámila vymenovanie Jeana-Francoisa Ralleta do funkcie hlavného manažéra pre Európu. Rallet povedie stratégiu európskych objednávok a prevádzok v eRC, pričom sa sústredí na rozšírenie partnerských vzťahov s poprednými prevádzkovateľmi a maloobchodníkmi na celom kontinente.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20111220/SF25446LOGO-b )

„Spoločnosť eRecyclingCorps sa vďaka svojmu veľmi úspešnému vysokokapacitnému modelu okamžitých spätných poukážok stala poprednou spoločnosťou na trhu v oblasti spätného odkúpenia," povedal Rallet. „Ide o najsofistikovanejšie riešenie, aké som videl na výrazné úspory nákladov veľkých prevádzkovateľov so súčasným znížením fluktuácie zákazníkov a elektroodpadu. Rapídny rast spoločnosti eRecyclingCorps v období len troch rokov je dôkazom sily tohto odvetvia a som skutočne veľmi rád, že budem môcť spolupracovať s takým skúseným tímom na rozšírení ich riešení pre všetkých 800 miliónov predplatiteľov bezdrôtových služieb v celej EÚ."

Rallet sa pridá k spoločnosti eRC po 15 rokoch pôsobenia v spoločnosti Verizon Business, kde naposledy pracoval ako oblastný viceprezident pre kontinentálnu Európu a člen výkonného výboru EMEA (Európa, Stredný Východ a Ázia). Rallet riadil obchodné, partnerské a strategické spolupráce na celom kontinente a jeho región sa v prieskumoch spokojnosti zákazníkov pravidelne umiestňoval na popredných miestach. Teraz povedie priamo európske operácie z európskej centrály eRC v Bruseli, v Belgicku, kde spoločnosť v súčasnosti riadi spätné odkúpenia zariadení pre popredných prevádzkovateľov a maloobchodníkov, vrátane spoločností ako Mobistar, KPN, The Phone House atď.

„Rozsiahle vodcovské skúsenosti Jeana-Francoisa a jeho významné vzťahy so spoločnosťami v oblasti telekomunikácií budú hlavným hnacím prvkom pre náš silný rast v Európe," povedal David Edmondson, generálny riaditeľ eRC. „Jeho vynikajúce výkony v oblasti spolupráce s prvotriednymi priemyslovými partnermi poskytnú prevádzkovateľom najlepšie možné služby a budú prejavom odhodlania spoločnosti eRecyclingCorps investovať do európskeho trhu."

O spoločnosti eRecyclingCorps Spoločnosť eRecyclingCorps (eRC) je vedúcim poskytovateľom riešení v oblasti spätného odkúpenia testovaných bezdrôtových zariadení. Bola založená v roku 2009 s cieľom využívať škálovateľný model na konverziu a recykláciu zastaralých zariadení. eRC spolupracuje s celosvetovými prevádzkovateľmi a maloobchodníkmi bezdrôtových služieb na poskytovanie systému okamžitých spätných poukážok na opätovné využitie. eRC obnovuje zariadenia v súlade s prísnymi certifikačnými štandardmi a predáva ich spotrebiteľom v rozvojových krajinách za rozumné ceny, čím sa snaží preklenúť medzery v oblasti digitálnej technológie. eRC plánuje spätne odkúpiť viac než sedem miliónov bezdrôtových zariadení na celom svete v roku 2012. eRC pôsobí v desiatich krajinách a spolupracuje s vedúcimi prevádzkovateľmi, ako je Sprint a Verizon vo viac než 10 000 maloobchodných prevádzkach na celom svete. Viac informácií nájdete na adrese erecyclingcorps.com.

KONTAKT: Katie Struble, Antenna Group for eRC, erc@antennagroup.com, +1-415-977-1928

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring