OTS: John Galliano pozvaný do štúdia návrhára Oscara de la Rentu

TASR, 18. januára 2013 11:49

New York 18. januára (TASR/OTS/PRNeswiere) - Oscar de la Renta dnes oznámil, že pozval Johna Galliana, aby s ním strávil nasledujúce tri týždne v jeho návrhárskom štúdiu.

"S Johnom sa poznáme už veľa rokov a veľmi obdivujem jeho talent. Dlho a tvrdo pracoval na svojom návrate a som šťastný, že mu môžem dať príležitosť dostať sa späť do sveta módy a znovu sa aklimatizovať v prostredí, v ktorom bol taký kreatívny," uviedol de la Renta.

"Som alkoholik. Posledné dva roky som sa liečil. Niekoľko rokov pred vyliečením som prepadol šialenstvu tohto ochorenia. Povedal a urobil som veci, ktorými som ostatným ublížil, najmä členom židovskej komunity. Ospravedlnil som sa súkromne aj verejne za bolesť, ktorú som im spôsobil a naďalej v tom pokračujem. Stále som odhodlaný odškodniť tých, ktorým som ublížil. Slovami sa nedá vyjadriť vďaka Oscarovi za to, že ma pozval do svojho návrhárskeho štúdia, aby som s ním strávil čas v prostredí, ktoré dobre poznám. Jeho podpora a viera vo mňa pre mňa veľa znamená," podotkol Galliano.

KONTAKT: John Galliano: Liz Rosenberg | Liz Rosenberg Media | +1-212-991-4290; alebo Oscar de la Renta: Hamilton South | HL Group | +1-212-529-5533 klapka 226

TASR/OTS dem

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

x x x

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring