OTS: Johnson Controls predstavuje novú technológiu lisovania dverových panelov

TASR, 13. septembra 2013 12:41

Nová hybridná technológia pre interiérové diely s ľahkou hmotnosťou podporujúca trvalú udržateľnosť

Frankfurt, Nemecko – 13. septembra 2013. - (TASR/OTS) - Spoločnosť Johnson Controls, svetový líder v automobilovej elektronike a interiéroch, predstaví na medzinárodnej automobilovej výstave (IAA) vo Frankfurte dverový panel vyrobený pomocou novej technológie hybridného lisovania (Compression Hybrid Molding - CHyM). Táto technológia, ktorá prinesie asi 40 percentné zníženie hmotnosti, bude na výstave debutovať v Európe.

Naše inovatívne vedenie sa zameriava na vývoj technológií, ktoré posúvajú udržateľnosť a ľahkú konštrukciu ďalej dopredu. Naše skúsenosti s prírodnými vláknami nám umožňujú vyvíjať výrobky, ktoré zodpovedajú meniacim sa potrebám našich zákazníkov a odvetvia," povedal Han Hendriks, Vice President, Advanced Product Development pre jednotku Automotive Electronics & Interiors spoločnosti Johnson Controls. „Veríme, že technológia CHyM je najnovším príkladom technologického pokroku, ktorý pomôže odlíšiť spoločnosť Johnson Controls od jej konkurencie."

Výrobná technológia CHyM na výrobu dverových panelov spája výhody dielov z prírodných vlákien a vstrekovanie termoplastov a kombinuje výhody oboch technológií. Vďaka tomuto procesu interiérové technológie takto vyrobené šetria 40 percent hmotnosti.

Technológia CHyM poskytuje najvyššiu konštrukčnú pevnosť s nižšou hmotnosťou v porovnaní s výrobkami v rovnakej kategórii nákladov. Zníženie hmotnosti a 30 percentné zvýšenie tuhosti zjednoduší aj montáž dverových panelov na surovú karosériu.

Johnson Controls predstaví svoje inovácie od 12. septembra do 22. septembra 2013, na medzinárodnom autosalóne IAA, hala 5.1, stánok B28.

Obrazový materiál je dostupný v digitálnej forme na stránke www.johnsoncontrols.sk/media.

Picture is available via epa european pressphoto agency ( http://www.epa.eu/ ) and can be downloaded free of charge at: http://ots.de/VuuuU

Ďalšie informácie Vám radi poskytnú:

Johnson Controls Interiors Management GmbH

Jagenbergstraße 1

41468 Neuss

Nemecko

Automotive Electronics & Interiors

Astrid Schafmeister

Tel.: +49 2131 609-3028

E-Mail: astrid.schafmeister@jci.com

Internet: www.johnsoncontrols.sk

O Johnson Controls

Spoločnosť Johnson Controls je celosvetovým lídrom v oblasti diverzifikovanej technológie a priemyslu. Svojim zákazníkom poskytuje služby vo viac než 150 krajinách. Našich 168 000 zamestnancov vytvára kvalitné produkty, služby a riešenia, ktoré pomáhajú optimalizovať energetickú a prevádzkovú efektívnosť budov. Vyrábame olovené automobilové batérie, moderné batérie do hybridných a elektrických vozidiel, ako aj interiérové systémy do automobilov. Náš záväzok voči trvalej udržateľnosti siaha k samotným koreňom firmy v roku 1885, k vynálezu prvého elektrického izbového termostatu. Prostredníctvom našich stratégií rozvoja a zvyšovania podielu na trhu sme zaviazaní poskytovať hodnoty pre našich akcionárov a starať sa o úspech našich zákazníkov.

O Johnson Controls Automotive Experience

Spoločnosť Johnson Controls Automotive Experience je globálnym lídrom v oblasti automobilových sedadiel, systémov so stropnou montážou, dverných a nástrojových panelov a elektroniky pre interiéry. Prostredníctvom našich produktov, technológií a pokročilých výrobných možností podporujeme všetkých hlavných výrobcov automobilov aj s ich rôznorodými vozidlami. Máme viac ako 240 závodov po celom svete – sme tam, kde nás naši zákazníci potrebujú. Zákazníci si môžu vychutnať pohodlie a štýl našich produktov, začínajúc jednoduchými komponentmi a končiac kompletnými interiérmi. Vďaka našim globálnym možnostiam dodávame viac ako 50 miliónov vozidiel ročne.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring