OTS: J&T ARCH INVESTMENTS investuje do podielu v 5-hviezdičkovom hoteli ...

TASR, 21. decembra 2023 9:13

OTS: J&T ARCH INVESTMENTS investuje do podielu v 5-hviezdičkovom hoteli v Londýne

Bratislava 21. decembra (TASR/OTS) - J&T ARCH INVESTMENTS, fond kvalifikovaných investorov, investoval do fondu BHP Hotels, ktorý odkúpil 45-% podiel v luxusnom londýnskom hoteli The Westminster London, Curio Collection by Hilton. Spolu s finančnou skupinou PPF a globálnym hotelovým manažérom, Westmont Hospitality Group, sa stal jeho spoluakcionárom.

„Som veľmi rád, že v súlade s investičnou filozofiou J&T ARCH rozširujeme portfólio fondu o ďalšie dlhoročné partnerstvo. Branislav Babík, zakladateľ fondu BHP Hotels, sa roky úspešne pohybuje v hotelovom biznise. Na čele skupiny Best Hotel Properties stál aj pri najúspešnejšej investícii, pri akvizícii a následnom predaji ikonického hotelu InterContinental Praha. Verím, že naša londýnska investícia na pražský príbeh úspešne nadviaže,“ povedal Adam Tomis, člen investičného výboru J&T ARCH INVESTMENTS.

Päťhviezdičkový hotel so 464 izbami prešiel v rokoch 2019 až 2021 rebrandingom a rozsiahlou rekonštrukciou. Nachádza sa v štvrti Westminster v historickom centre Londýna, blízko významných pamiatok a turistických atrakcií, ako sú Westminsterské opátstvo, Big Ben alebo Tate Britain.

O J&T Arch Investments:

J&T ARCH INVESTMENTS, fond kvalifikovaných investorov, je hlavnou investičnou platformou skupiny J&T. Fond investuje do podnikov, projektov a partnerstiev, ktoré skupina pomáhala v posledných 25 rokoch vybudovať a podieľa sa tiež na napĺňaní ambícií Československého kapitálu v Európe a vo svete. Fond spravuje nielen majetok zakladateľov skupiny J&T, ale tiež privátnych a inštitucionálnych investorov. J&T ARCH INVESTMENTS je obchodovaný na Burze cenných papierov Praha, kde patrí medzi najlikvidnejšie fondové tituly. Viac informácií o fonde a detailné výsledky hospodárenia nájdete na: https://www.jtarchinvestments.cz/

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring